Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
ja vazim 105, mel jsem od mazdy 626, nissan almera, primera,almera tino a v zadnym aute se mi nezvlnila sedacka ani se neprosedela a to s kazdym autem jsem najezdil min 60t-100t km.....ale znamej v superbu po 60t docela slusne znicena a ve fabii jsou zniceny sedacky taky hned a to nemusis vazit 100 -
« potah
No, v Oktavii jsem mel potah po 10tisicich, jako harmoniku (vazim 65kg :-)). Spis by me zajimalo, jestli se to da v zaruce napravit. Zabyvali by se tim vubec? Ted me napada, jestli to prave neni tim, ze jsme strizlici. Behem delsi jizdy si poposedavam a menim pozice, protoze me nekdy zadek boli, i kdyz pravda, na mazdu si nemuzu stezovat a pripada mi velice pohodlna. Zajimalo by me, co na to v tom servisu. -
"-- skrytý --" 07.10.04 12:39
« Re: Jaké gumy na zimu
Taky Dunlop Winter Sport M3 205/55 R16 H (cca 3850 z e-pneu), tak jsem na to zvedavej.
M3 na M3, tak to ma bejt !
to Bethe(skrabanec) : Nechtelo se jim do toho, protoze by opraveny skrabanec mel byt videt (nevim, jak to bude se svetlou barvou) . -
« 2 mikr
Ten skrabanec tam snad maji z vyroby 8-s Taky na predni kapote jeden vlastnim a vubec netusim, jak jsem k nemu prisel. Jde sikmo, tak si myslim, jestli jsem ho neudelal wapkou, jenomze si toho nejsem vedom. Jeste jsem to neresil, ale chtel jsem se prave zeptat a ty jsi odpovedel driv. Takze to jde opravit bez prestrikani, to je dobry. Proc se jim do toho nechtelo? To kvuli penezum? Meli by se snazit a ukazat dobrou vuli a dat najevo, ze te nechcou odirat, kdyz to neni nutny. Ale nakonec to udelali, ze? Tak je to ok. -
"-- skrytý --" 06.10.04 08:49
Metaliza nejde moc dobre opravovat. Musi se strikat od hrany ke hrane. Taky jsem mel skrabanec na predni kapote. Nechal jsem si to na Sporilove opravit (stetcem udelali housenku a potom se to rozlesti). Moc se jim do toho nechtelo, ze to bude videt, mel jsem ale tmavou barvu, takze to bylo OK. Jinak mi nabizeli striknuti cele predni kapoty (nejmene 4000,- Kc :'-( . -
Hmm to nevím, proč by se musela kontrolka airbagů nechat zhasnout....samozřejmě kromě informace o případné poruše. No já to stejně nemůžu dělat, protože už mi se pak pustí xenony a při startování zbytečně bliknou. Řekl bych, že ty cca 2 sekundy na ON stačí. Každopádně v manuálu je napsaný, že by se měly zkontrolovat všechny kontrolky, ale žádný další upozornění/varování tam není.

btw dneska jsem se konečně dostal k pořádnýmu zjištění maximálky. Takže pro Mazdu3 2.0 GT hatchback je maximální rychlost 220 km/h / 6500 RPM / 24 l/100km. Tak mám konečně pokoj a můžu jezdit pohodlně tak do 180 km/h >:D .