Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Bez nadpisu
Dneska jsem si všiml slabýho svistotu při rychlostech kolem 120 km/h a výš. Vychází to z místa, kde se dotýkají přední a zadní dveře, v polovině výšky skla. Dělá vám to taky? Přitom když jsem se pak díval na těsnění, tak to vypadalo celkem OK, až na to, že to těsnění na dveřích je ve dvou místech docela dost pohyblivý (není to přilepený, jen napnutý mezi dvěma úchytama). Ale i tak, když se dívám zvenku, tak je celej ten okraj dveří tak zacpanej, že tam snad žádnej vzduch foukat nemůže. Možná je svistot vzduchu přímo na povrchu těch dveří. Zajímavý je, že jsem si toho zvuku všiml z ničeho nic až teď. -
« Srovnávací test na auto.cz
Tak jsem si přečetl test srovnávací test Mazda3 x BMW1 x Audi3 na tomto serveru a dle mého názoru se po dlouhé době jedná o vyvážený srovnávací test. No a jsem rád, že se mi bylo redaktory potvrzeno, že jsem si při koupi M3 nevybral špatně :D -
« Bez nadpisu
Ahoj vsem, vidim, ze je tu normalni diskuse, super.
Mam M3, 1.6 HB, od cervna, zatim me auto nezlobi !! Jen uz jsem potreboval lak :'-( .
Co se tyce odhlucneni, tak jsem ho chtel (Sporilov), tam mi rekli, ze se nedela... asi to nebude uplne pravda...Ale 4 tis. je dost. Nezkoumali jste, kde se daji koupit doplnky levneji ? Treba zadni kridlo, predni masku, atd... -
« odhlucneni
Kdyz uz jste tu psali o tom odhlucneni, tak mi to neda a musim si postezovat, ze si ti japoncici mohli dat vic zalezet. Nemyslim ted hluk od kol atd.. Nevim, jak to ve skutecnosti je, ale pripada mi, ze se dost setrilo na nejakem odizolovani strechy a tak vubec. Kdyz ted o vikendu prselo, tak jsem myslel ze snad padaji kroupy. Mimochodem stihly vas nekoho letos kroupy? Mam dojem, ze by ta karoserie nedopadla moc dobre. Uz jsem to nekde psal, ale plechy jsou na mazde dost tenky. -
« Bez nadpisu
Ty časopisy už jsou fakt k ničemu, stejně jsou za vším Němci, ti si udělají svoje stupidní tabulky a grafy a vyjde jim koncernový auto jako mega hyper super nejlepší :x . Nebo pokud jsou to Češi, tak to by v tom byl čert, aby oktávka nevyhrála, že.
Ale prý je dobrej motoristickej pořad Top Gear na BBC, nevíte někdo kdy to vysílají? -
« Bez nadpisu
Tak už mám ten tlumicí dekl v motoru. Rozdíl je hlavně v nižších otáčkách, tam už to skoro není slyšet. Od 4000 mi ten zvuk přijde dost podobnej jak předtím, akorát takovej jako měkkčí, sametovější.
Teď mě ale štve jiná věc - už nějakou dobu se mi od předního skla na nerovnostech ozývá drobný praskání, velice podobný zvuku při zásahu kamínkem, až na to, že tohle samozřejmě kamínky nejsou. Netuším, jestli to dělá to sklo nebo jen takhle odráží zvuk z palubovky pod sebou. No dám tomu tak 1000 km, snad si to nějak sedne a zmizí.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!