Mazda3

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

24.10.04  20:49

« Bez nadpisu

POkud jsi v tom měl budíky BLACK OUT (podle popisu nejspíš ano), tak si intenzitu svícení "červené" můžeš nastavit ve 4 stupních a ta nejvyšší je čitelná v pohodě i za situace jakou popisuješ.
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.04  20:31

« mazda3

prave som v usa a stravil som vikend vozenim sa v mazde 3 2.3L 160koni. je to super!!! na ziadnej inej 3-ke som nejazdil, tak nemozem porovnat. ale ten motor sa tomu autu dost hodi - netreba ho tocit do posrania (pardon za vyraz) aby auto bolo pruzne. skratka, stupim na plyn na 4 alebo 5 stupni a auto krasne zrychli. auto sa sprava super (aj vdaka 17' diskom).
    co sa tyka interieru, super sedacky a vsetko krasne padne do ruky. Mal som iba 2 vyhrady:1. napriek tomu ze niesom zrovna vysoky (170cm) zdalo sa mi to auto strasne stiensnene a aby som videl na cele budiky musel som mat volant bud uplne hore alebo si dost naklonit operadlo .. ale to je mozno len mnou:-) a druha vyhrada bola ze ked svieti slnko na budiky, cisla dost splyvaju s podkladom. ale v noci ta cervena a modra vyzera fantasicky...
    v kazdom pripade je to super auto.. super handling, super interier super exterier :-D
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.04  19:21

« Bez nadpisu

S tím tachometrem (a otáčkoměrem) je to tak, že
    a) sportovně laděný interier se mimo jiné skládá i z "drobností" asociující závodní kokpit - a u závodních vozů mají budíky ručičky v nečinosti na "půl šestou"
    b) je to jako v životě - pokud se nic neděje, tak je to taky na "půl šestou" >:D
    c) trvalo mi jen chvíli než jsem si na to zvykl, během pár kilometrů to bylo v pohodě - přijde to totiž velmi logické a přirozené - a naopak mám problém si zvyknout, pokud musím řídit jiné vozidlo 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.04  12:42

« Bez nadpisu

Mělo být M 323, resp. M626-které v době výroby byly hodnoceny jako nejspolehlivější
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.04  12:03

« Re: Re:

centsm : Zatím to tak vypadá a to je dobře. Než jsem koupil nové auto, tak jsem pohledal, jaké typické poruchy mají různé modely, jako stará M326, Honda Accord ,Mondeo atd....Prostě asi 30 různých modelů, které se přestaly vyrábět v poslední době. A k mému údivu i u japonců(Nissan, Honda) např. praskají hlavy válců, těsnění pod hlavou atd. Čas ukáže. Obecně se kvalita u všech zlepšuje.Zejména od r. 2002.Kdo do spolehlivosti započítá roky 1998, tak jasně japonci výrazně vedou,pokud se to vezme od r.v.2002 už se to moc neliší, nebo liší, ale v řádu statistické chyby.M3 je krásná, mně líbí hl. sedan. A výbava -cena také OK!Na M3 mne odradil "divně" cejchovaný, resp. situovaný rychloměr. Opticky to vypadá, že člověk nejede a ono je tam ve městě 80 jen to fikne.Asi otázka zvyku.Od koupi(M6-M3) mne zejména odradil nepořádek a "zašlost" prostředí servisu. Asi to byla smůla, měl jsem to zkusit jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.04  10:54

« Re:

Skoro se mi zdá, že "slyšíte trávu růst". To proto, že tu není o čem psát. A to je dobře, to je velmi dobře. Když si přečtete téma Škoda, Peugeot nebo Alfa R. - tam je čtení, skoro by jim jeden přispěl.
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.04  13:55

« Bez nadpisu

KarelB: Je to hatchback. Příští pátek budu v servisu na přezutí, tak se jich na to zeptám, jestli by to nebylo lepší přilepit.
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.04  13:38

« Svištění u dveří

gem: Mám to taky, dveře jsem prohlížel zrovna nedávno a mám pocit, že malá štěrbinka mezi tou gumou a rámem (zadních dveří) by tam být mohla, možná že by tu gumu stálo za to zkusit nějak přilepit. Máš sedan nebo HB?
    Karel
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.04  11:45

« Bez nadpisu

Dneska jsem si všiml slabýho svistotu při rychlostech kolem 120 km/h a výš. Vychází to z místa, kde se dotýkají přední a zadní dveře, v polovině výšky skla. Dělá vám to taky? Přitom když jsem se pak díval na těsnění, tak to vypadalo celkem OK, až na to, že to těsnění na dveřích je ve dvou místech docela dost pohyblivý (není to přilepený, jen napnutý mezi dvěma úchytama). Ale i tak, když se dívám zvenku, tak je celej ten okraj dveří tak zacpanej, že tam snad žádnej vzduch foukat nemůže. Možná je svistot vzduchu přímo na povrchu těch dveří. Zajímavý je, že jsem si toho zvuku všiml z ničeho nic až teď.
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.04  09:27

« Bez nadpisu

A to byla testovana verze 1.6. Moc jsem neveril , ze M3 je nej... , prece jen papirove byla nejslabsi. Ale o to je to lepsi !!! V A3 A BMW1 si sednu na Autoshow, tak jsem zvedavy, jake budou dojmy.
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.04  19:55

« Srovnávací test na auto.cz

Tak jsem si přečetl test srovnávací test Mazda3 x BMW1 x Audi3 na tomto serveru a dle mého názoru se po dlouhé době jedná o vyvážený srovnávací test. No a jsem rád, že se mi bylo redaktory potvrzeno, že jsem si při koupi M3 nevybral špatně :D
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.04  14:21

« Bez nadpisu

Ahoj vsem, vidim, ze je tu normalni diskuse, super.
    Mam M3, 1.6 HB, od cervna, zatim me auto nezlobi !! Jen uz jsem potreboval lak :'-( .
    Co se tyce odhlucneni, tak jsem ho chtel (Sporilov), tam mi rekli, ze se nedela... asi to nebude uplne pravda...Ale 4 tis. je dost. Nezkoumali jste, kde se daji koupit doplnky levneji ? Treba zadni kridlo, predni masku, atd...
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.04  10:57

« odhlucneni

Kdyz uz jste tu psali o tom odhlucneni, tak mi to neda a musim si postezovat, ze si ti japoncici mohli dat vic zalezet. Nemyslim ted hluk od kol atd.. Nevim, jak to ve skutecnosti je, ale pripada mi, ze se dost setrilo na nejakem odizolovani strechy a tak vubec. Kdyz ted o vikendu prselo, tak jsem myslel ze snad padaji kroupy. Mimochodem stihly vas nekoho letos kroupy? Mam dojem, ze by ta karoserie nedopadla moc dobre. Uz jsem to nekde psal, ale plechy jsou na mazde dost tenky.
  • « 00 Reagovat !

foto Shr3k

Shr3k 16.10.04  02:36

« Re: Jaké gumy na zimu

Koupil jsem Continental TS810, vyhrály poslední ADAC test.
  • « 00 Reagovat !

foto Shr3k

Shr3k 16.10.04  02:29

« Re: Mazda 3 1.6MCD

mira: Mám tenhle motor v sedanu. 12800 km najeto. Jede to fajn, průměr kolem 6,7 l (jezdím fakt ostře). Budeme měnit EGR ventil... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.04  18:54

« Bez nadpisu

Ty časopisy už jsou fakt k ničemu, stejně jsou za vším Němci, ti si udělají svoje stupidní tabulky a grafy a vyjde jim koncernový auto jako mega hyper super nejlepší :x . Nebo pokud jsou to Češi, tak to by v tom byl čert, aby oktávka nevyhrála, že.
    Ale prý je dobrej motoristickej pořad Top Gear na BBC, nevíte někdo kdy to vysílají?
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.04  15:24

« Mazda3 poráží střední třídu

Tak Octavia II porazila v testu Světa motorů vozy střední třídy a protože před tím v témže "odborném" časopisu vyhrála M3 nad O2, tak zcela logicky porazila i střední třídu >:D >:D >:D
    Pánové opravdu jsme si vybrali dobré autíííí 8)
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.04  21:31

« Bez nadpisu

Přišlo to na 4 tisíce, teď už můžu říct, že vzhledem k tomu účinku se to nevyplatí.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.04  17:11

« Re:

A na kolik ta "legrace" přijde ;-)
    Nevím ale jestli by to pro mě mělo přínost, stejně většinou mám otáčky na 4000 tis, a ten "kovovej" zvuk se mi líbí 8)
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.04  13:14

« Bez nadpisu

OK zkusím to při nějaké delší jízdě, teď jezdím kratší. BTW teplota 22, max 23.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…