Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Re: Re: Re: Corolla vs. M3
To Joe_ST: Faceliftovanou M6 jsem ještě neviděl, ale pokud opraví ty zadní světla, tak tím výrazně změní můj náhled na design tohoto auta. Trochu bych se obával vlivu Fordu, poněvadž jsem se po dvou otřesných zkušenostech produktů této automobilky definitivně zřekl. Jinak nevím co se ti líbí na krabicoidní M2. Prostorná je, ale je to prostě krabice. -
"-- skrytý --" 22.02.05 22:05
« Re: Re: Re: Corolla vs. M3
to Brazdic: ...ale řekl bych že Mazda těží z úspěchu jednoho modelu.... M6 je ok, M3 sedan je ok, M3 Hatch je asi otazkou vkusu (me se vic libi sedan), RX je nadpozemska, chystana M5 bude dle vseho skvela, nova MX5 zatim jen prosakuje, v porovnani s konkurenci je M2 krasny nadprumerny auto, pokud klapne novy Tribute tak nebude mit chybu, a M6 MPS.. to je jen jahudka na dortu, tolik skvelych aut Mazda jeste nikdy v jenom okamziku nedelala. Spis bych rekl, ze Mazda tezi z uspechu filosofie ZOOM ZOOM.... libi se Ti zadni svetla na M6 facelift? -
« Re: Re: Corolla vs. M3
Já mám největší problém v tom, že se mi M3 HB vůbec nelíbí zezadu a předek mi přijde jako sražená M6. M6 se mi až na zadní světla vzhledově líbí, ale řekl bych že Mazda těží z úspěchu jednoho modelu. Docela se mi líbí M3 sedan, ale sedan bych si kvůli nepraktičnosti zavazadlového prostoru již asi nikdy nekoupil. Páté dveře jsou páté dveře. -
« Re: Corolla vs. M3
Taky jsem se rozhodoval mezi corollou a M3, nakonec jsem zvolil corollu 1,6 sport. M3 by byla o 50t dražší - 5d touring. Ted jsou ceny asi niz. Jinak to co je psane srovnani v jinem prispevku tak asi odpovídá. Ale motor bude jednoznačně lepsi v corolle, mazda je tezsi a motoricky byla vzdy trochu horsi nez toyota. Myslim ze do M3 by se hodila 1,8 ale ta se nevyrábí. -
« Re: M3 vs. Avensis
Tento problém jsem řešil před rokema něco. Měl jsem "starýho" Avensise a měl zálusk na novýho - už jsem byl i prakticky rozhodnutý pro 1,8 sedana - ale pak se objevila Mazda 3 sedan s paketem GT a já se "zamiloval" :-)
Po absolvování zkušební jízdy a zjištění, že je M3 prakticky stejně prostorná jako starý Avensis (nový je prostornější) a pro mne plně dostačující, jsem vážně začal přemýšlet o Mazdě. Po nahlédnutí do ceníku a zjištění, že za stejně vybavený Avensis byl dal o 100t. Kč více bylo rozhodnuto.
Na závěr konstatuji, že svého rozhodnutí nelituji 8) -
"-- skrytý --" 21.02.05 13:21
« M3 vs. Avensis
Behem vikendu jsem mel moznost ridit Toyotu Avensis 2.0 . Mame M3 1.6, takze jsem byl zvedavy na svezeni u konkurence. To jsem ale chtel porovnavat neporovnatelne. Avensis (zcela syrovy motor) se asi ridi dobre po dalnici, ale jinak mi tam chybi lepsi zpetna vazba a radost jizdy vubec. Takze i kdybych ty penize mel, tak bych si radeji koupil M3 2.0 >:D >:D :D. -
neregistrovaný: "misoo" [85.216.139.XXX] 20.02.05 20:15
« Re: Re: Corolla vs. M3
ja by som bral jednoznacne M3 a to hlavne koli podvozku. ostatne veci su vecou vkusu a penazi, ale ako sa auto soferuje a ako sa sprava na ceste je vo velmi velkej miere vecou podvozku. urcite je to najdolezitejsia cast auta !!! dovolim si tvrdit ze sa corolla zdaleka nechyta. :? -
neregistrovaný: "Jozo" [62.77.81.XXX] 15.02.05 08:28
« Re: Re: M3 versus Corolla - ako sme testovali
Lubos, dik, urobil si mi rozhodovanie tazsim :-) Bol som malinko viac nakloneny cervenej.
Mne nevadi, ak bude moje auto nenapadne na parkovisko, o to lepsie, ale trochu sa bojim, aby nebolo nenapadne aj na cestach, kvoli bezpecnosti, preto ma laka viac cervena. Mal si s "neviditelnostou" na cestach niekedy problemy?
Cervena ma laka aj preto, lebo v prevedeni Touring (s cerveno-ciernymi sedackami), cervenou (oranzovou) pristrojovou doskou, a cervenymi zadnymi svietidlami, sa mi zda kompaktna a vyvazena. Ale zase mozno zbytocne napadna...