Mazda3

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.05  08:26

« Re: Přezutí

Já jsem navíc dal zadní na předek a přidalo se rovnoměrné hučení, především v nízkých rychlostech.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.05  21:47

« Přezutí

Tak jsem dnes přezul ze zimáků na letňáky a už mám zase jen "obyčejnou" M3 - nikoliv M3 na druhou >:D
    Bohužel musím opět konstatovat, že ty Bridgestone Potenza jsou opravdu hlučnější než Dunlop WinterSport M3.
    No budu to muset nějak přes léto vydržet 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.05  13:52

« Re: Prehlad recenzii na Mazdu 3

k tomu neni co dodat :P
    Mazda rulezzzzzz >:-[] >:-[] >:-[] >:D
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Jozo" [62.77.81.XXX] 25.03.05  18:55

« Prehlad recenzii na Mazdu 3

Tak pre pripadnych zaujemcov, ktori este vahaju, ci M3 je ta spravna volba, prikladam prehlad niekolkych recenzii...
    Test: Mazda3 vs. BMW1 vs. Audi A3: souboj sportovců (srovnávací test)
    (censored link)
    Test: Mazda3 2.0 Sport - Podvozek roku
    (censored link)
    TEST: Mazda3 1,6i Touring - skvěle připravené papričky
    (censored link)
    Octavie II vs konkurence - celkové zhodnocení odborníků
    (censored link)
    Kdo porazí novou Octavii?
    (censored link)
    Mazda 3 - Trojka na jedničku!
    (censored link)
    Nová Mazda3: kladivo na Němce (podrobné informace)
    (censored link)
    Mazda 3: nejlepší ve třídě (megatest)
    (censored link)
    Opel Astra versus Mazda 3 a Volkswagen Golf
    (censored link)
    Mazda 3 s nafťákem pod kapotou (kompaktní test)
    (censored link)
    Mazda 3 sedan: dvoulitr útočí (velký test)
    (censored link)
    Mazda 323 po 240 000 km (predchodca Mazdy 3)
    (censored link)
    Top 10 Recommended Sedans by Edmunds
    (censored link)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.05  13:23

« Re: Re: Re:

barvu ti namichaji podle kodu, ktery jim reknes. Ja mam 29Y (titanova metaliza). Oni to trefi presne, maji na to tabulky. Nemam to primo z Mazdy, ale od firmy, ktera barvy micha....
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "b e t h e" [195.113.22.XXX] 24.03.05  12:34

« Re: Re:

Hm, ja jsem jeste ten svuj skrabanec nenechal opravit. Vy jste se do toho pustili takhle odvazne sami? Mam stribrnou metalizu. Jak jste trefili barvu?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.05  11:02

« Re:

to Gem: ja jsem si nechal dat barvu do spreje (potreboval jsem na zadni naraznik). Dostal jsem 2 spreje, jeden s barvou, druhy s lakem. Pak jsem to rozlestil voskem, skoro to neni videt..vypada to docela dobre..
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.05  18:12

« Bez nadpisu

OK, možná jsem jen moc přecitlivělej :-)
    Jiná otázka - máte někdo zkušenosti s opravama laku? Na zadních dveřích mi kamínek vystřelil pěknej bílej flíček, ten opravnej set mám, akorát se mi do toho moc nechce kvůli tomu kopečku, co to udělá po zaschnutí. Ale vím, že se to dá nějak rozleštit, máte s tím někdo zkušenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "ipeto" [194.228.205.XXX] 23.03.05  08:12

« Re: Spojka

Tak jsem si daval na to pozor a nevsim jsem si, ze by spojka nejak vibrovala, mam ale 1.6ku.
  • 00 Reagovat !

foto

16.03.05  12:05

« Spojka

Stává se vám taky, že spojka občas při rozjezdu (hlavně do kopce) tak trochu vibruje? Nějak nemůžu přijít na to, čím to je....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.05  08:06

« Re: Re: Re: Re: Re: M3 vs Corolla

Jirik: Pozor, 920,- Kč za pár. V balení jsou oba stěrače na M3, každý jiné délky. Ještě vedle M3 tam bylo napsáno VW - typ už nevím. Jsou Bosch z Belgie.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.03.05  15:52

« Re: Re: Re: Re: M3 vs Corolla

Byl jsem na prvni garancce (18,5 tis). Olej, prehozeni kol predni za zadni, geometrie. Vrzalo mi sedadlo-opraveno. Bez zavad, krome geometrie...
    Se steraci jsem na tom podobne, prave stira hur. 900,- za kus neni tedy zrovna malo :'-(
    A udelal jsem si radost, namontovali mi stresni spoiler ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Jozo" [62.77.81.XXX] 15.03.05  10:57

« Re: Re: Re: M3 vs Corolla

Moja Axela by mala prist v maji, takze cca. 2 mesiace, ale ak by som si nevymyslel par doplnkov, mohol som ju mat dokonca aj skor... Tesim sa ako maly... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.05  09:08

« Re: Roční prohlídka

Mě v prosinci stál servis necelých 3000 Kč. Olej jen 3l+1l zálohu, kterou jsem dostal s novým vozem jsem dodal, geometrie a bez gumiček. Stěrače jsem koupil v místním pneuservisu za 920,- Kč - originál na M3.
  • 00 Reagovat !

foto

14.03.05  15:55

« Roční prohlídka

To to letí, tak už mám svoji M3 rok a dneska byla na svý první pravidelný prohlídce (najeto 16tis. km) >:D
    Cena za práci se vešla do 3500,- ale "matroš" byl za víc jak 3500,- :'-(
    Olej stál 2500,- a nechal jsem si vyměnit "gumičky do stěračů" - tak pár stál skoro 1100,- :roll:
    Dobrá zpráva je, že si můžete koupin jen jeden kus :-!
    Jinak auto v pohodě, jen rozhozená geometrie - hold daň našim kvalitním silnicím >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.05  14:58

« Re: Re: M3 vs Corolla

Jozo: správná volba. Jen by mě zajímalo, jak dlouho na to teď budeš čekat, pak dej vědět. Já jsem čekal 4 měsíce.... :?
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Jozo" [62.77.81.XXX] 14.03.05  09:50

« Re: M3 vs Corolla

Tak som sa tento vikend definitivne, po dalsich 400 km v M3, rozhodol. Jednoznacne M3 - na ceste pocuva ako dobre vycviceny pes. Riadit M3 je pozitok (v Corolle som mal pocit, ze mi asistuje autopilot).
    A prijemne zistenie na okraj- radio sa samo stisuje/zvysuje hlasitost so zmenou rychlosti... (pre kritikov - da sa to vypnut ;)
    Inak, pre kazdeho, kto sa bude rozhodovat, a je jedno, medzi akym autom. Niet nad to, pozicat si "finalistov" aspon na 1 den. Investovane peniaze za to rozhodne stoja. A velakrat je mozne sa s dilerom dohodnut, ze vam peniaze za pozicku odpocita od kupnej ceny, pokial sa rozhodnete pre jeho znacku...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.05  11:57

Ještě k těm plechům: při srážce Škodovky řady 105/120/130 s Ladou/Žiguli byla Škodovka obvykle na odpis a Lada vyvázla s lehce opravitelnými poškozeními. Jenže pasažéři ve Škodovce byli povětšinou OK a ti v Ladě K.O. (poněvadž nepřežili gravitační zpomalení a pomlátili se v kabině)! Tak co je lepší...?!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.05  10:19

Nevím jestli někde M3(v časáku snad Automobilrevue při uvedení na trh), ale M6 určitě a mají to obě podobné.najdi www.mazda.cz , tam M6, bezpečnost a vravo je obr. skeletu vč. rozložení sil. Pro princip to stačí. Nebo CD od prodejce, byla M6 a tam docela hodně věcí. S tím rámem je to až na rozměry stejné.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "ipeto" [80.188.92.XXX] 05.03.05  22:05

« Re: Re:

S temi plechy to je pravda, asi je zbytecne davat petku plech, jak na starych zigulikach, ale ty testy by mohli udelat :). Nevite jestli je nekde na internetu, neco k tomu tripple-h, celkem by me to zajimalo, nic se mi ale nepodarilo k tomu najit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…