Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
Lubos.1 04.04.05 10:03
« Re: M3 vs. M6
Ubezpecujem Ta, ze ani M6 ani M3 nie je uplne bez chyb. ja osobne som s M6 nejake problemy uz mal, aj ked nastastie nic zavazne.
Doporucujem ale M6, ak je ceniovy rozdiel taky nizky, ziskas plnohodnotne auto strednej triedy, kde sa posadis aj dozadu. Zas na druhe strane mas v M3 Touring lepsiu vybavu.
Som zvyknuty na M6, ked som presadol do M3, citil som sa ako vo Fabii (bez urazky). Co mi dost vadilo, bol divne umiesneny pedal spojky, dost blizko pri schodiku nalavo od neho, dost casto sa mi stalo, ze som bol polovickou podrazky na pedali a polovickou na tom 'schodiku', takze som nic nestlacil, co je niekedy dost neprijemne :D
Ale inak som si na auto dost zvykol a nie je to urcite zla volba. -
neregistrovaný: "JOE" [83.208.227.XXX] 04.04.05 08:58
« M3 vs. M6
Zdravím všechny, tak jsem během dvou dnů pročetl celé forum a jsem rád, že jsem tak učinil, protože se zdá, že toto auto je skutečně téměř bez chyb.
Rád bych se Vás ale zeptal, chci koupit auto a zjistil jsem, že v těchto dnech se prodává M6 1,8i confort za stejné peníze jako M3 1,6i touring.
Řešil jste také někdo dilema mezi těmito dvěma vozi??? Já skutečně nevím co je lepší!!! :-(
A ještě bych měl jeden dotaz, doteď jezdím ve francouzkem autě a jsem s ním docela zklamán. Ptal jsem se v Mazdě (i v Hondě) zda se u nich stabilizárory na nápravách řeší během 3 leté záruky v rámci záruky a oni mi potvrdili, že ano. Je tomu skutečně tak??? -
neregistrovaný: "Jozo" [62.77.81.XXX] 25.03.05 18:55
« Prehlad recenzii na Mazdu 3
Tak pre pripadnych zaujemcov, ktori este vahaju, ci M3 je ta spravna volba, prikladam prehlad niekolkych recenzii...
Test: Mazda3 vs. BMW1 vs. Audi A3: souboj sportovců (srovnávací test)
Test: Mazda3 2.0 Sport - Podvozek roku
TEST: Mazda3 1,6i Touring - skvěle připravené papričky
Octavie II vs konkurence - celkové zhodnocení odborníků
(censored link)
Kdo porazí novou Octavii?
(censored link)
Mazda 3 - Trojka na jedničku!
(censored link)
Nová Mazda3: kladivo na Němce (podrobné informace)
(censored link)
Mazda 3: nejlepší ve třídě (megatest)
Opel Astra versus Mazda 3 a Volkswagen Golf
(censored link)
Mazda 3 s nafťákem pod kapotou (kompaktní test)
(censored link)
Mazda 3 sedan: dvoulitr útočí (velký test)
(censored link)
Mazda 323 po 240 000 km (predchodca Mazdy 3)
Top 10 Recommended Sedans by Edmunds
(censored link) -
OK, možná jsem jen moc přecitlivělej :-)
Jiná otázka - máte někdo zkušenosti s opravama laku? Na zadních dveřích mi kamínek vystřelil pěknej bílej flíček, ten opravnej set mám, akorát se mi do toho moc nechce kvůli tomu kopečku, co to udělá po zaschnutí. Ale vím, že se to dá nějak rozleštit, máte s tím někdo zkušenost? -
« Re: Re: Re: Re: M3 vs Corolla
Byl jsem na prvni garancce (18,5 tis). Olej, prehozeni kol predni za zadni, geometrie. Vrzalo mi sedadlo-opraveno. Bez zavad, krome geometrie...
Se steraci jsem na tom podobne, prave stira hur. 900,- za kus neni tedy zrovna malo :'-(
A udelal jsem si radost, namontovali mi stresni spoiler ;-)