Mazda3

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.05  06:44

« Re:

MIKR: nikdo tam nepsal, tak spadly do archivu. Zkouším je vytáhnout, ale nějak to nejde :(
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "b e t h e" [195.113.22.XXX] 27.04.05  15:55

« 2 Jozo

Koupil jsem na benzince sprej na palubky SONAX, citronovy:-) Jinak nic zvlastniho. Sedadla jsem jeste necistil. Ale vsechny tmavy plochy jsem prelestil timhle sprejem a bylo to fajn. Je v tom taky silikonovy olej asi. Myslim, ze to tem cernym plastum muze delat dobre. Akorat nevim, jestli to nevadi kuzi. Prejel jsem vsechno i volant. Po chvili se to vsaklo a nic neklouzalo. Sice nemam moc nadobicka na to cisteni, ale hrozne me to bavi:-) Jak rikam, to auto o tim nejak vi:-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "MIKR" [164.4.31.XXX] 27.04.05  13:41

« Bez nadpisu

Kam zmizely dalsi fora Mazdy (Thinking ....) ?
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Jozo" [62.77.81.XXX] 27.04.05  12:16

« Re: .

Bethe, co pouzivas na umyvanie interieru?
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "b e t h e" [195.113.22.XXX] 27.04.05  09:19

« .

Prosplichnuti by urcite na ten stredovy tunel pomohlo. Akorat by to chtelo vedet, co je pod nim. Taky mi to krupe. Ale tak dvakrat trikrat na zacatku jizdy, pak se to usadi. Pred tydnem jsem puliroval dvere a kdyz jsem na ne zatlacil, tak si kazda z vyplni zavrzala. Zjistil jsem, ze to dela vzdycky na jednom miste. Vypln se dotykala plechu dveri asi tak pul centimetrem delky. Ten zvuk se pekne zesilil tou vyplni samotnou. Splichul jsem silikonu uplne minimalne na ty mista a vsechno zmizelo. Tim chci rict, ze nekdy neco vrze a clovek si mysli, jak spatne je to udelany a co si to koupil a pritom to muze zpusobovat jedina mala treci ploska. Mimochodem, zjistil jsem, ze mi nevadi nejaky to zavrzani nebo krupnuti, kdyz jedu v cistym aute:-) Kdyz je auto zasvineny, tak si pripadam jako v nejake plecce a hned hledam mouchy. A mysim si taky, ze to auto o tom vi, ze se o nej staram a lip jede, kdyz je umyty (zvrenci i zevnitr) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.05  18:45

« Re: interiér

Mně vrže, resp. křupe středová konzola, stejnej zvuk to dělá, když zatlačím prstem na rádio nebo klimu. Asi by se to dalo něčím našplíchnout, ale sám to dělat nebudu a do servisu se mi kvůli tomu nechce. Plus když mám natočenej volant o cca půl obrátky, tak na větších nerovnostech cosi klechtá ze sloupku řízení. Na to už se dívali, nic nenašli, ale na roční prohlídce budu na odstranění toho zvuku trvat....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.05  17:05

« Re: interiér

martinac: farba interieru by nemala mat na to vplyv. jedine, ze by ten sedivy bol vyrobeny z lacnejsich materialov a to sa mi nezda pravdepodobne.
  • 00 Reagovat !

foto

26.04.05  17:00

« interiér

Jaký je prosím šedivý interiér zakladního modelu M3 v porovnání s černým? A vrže Vám něco v interiéru nebo je zde ticho?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.05  16:45

« Re: Re: .

Jedná se o belgický internetový obchod se spotřebním zbožím a službami všeho druhu, kupodivu komunikující v angličtině.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.05  16:33

« Re: .

bude to nejake P-cko, a pise to asi spamovaci robot a nahodne si vybera fora. je pravda, ze registracia na auto.cz nevyzaduje potvrdenie emailom, tak sa tu mozu vyskytnut aj take viny.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "b e t h e" [195.113.22.XXX] 26.04.05  16:22

« .

Ja jsem se na tu stranku taky nepodival, ale zajimalo by me, o co jde. Vyskytuje se to na hodne forech, tenhle odkaz. Vzdycky to pise, ze souhlasi atd..:o)
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 21.04.05  12:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: autofolie

to Brazdic:
    no mal si stastie. Keby Ta zastavil v Rakusku nejaky iniciativny policajt, tak ti na aute urcite nieco zisti: nemas lano, vestu, ziarovky :)
    U teba by zacal s foliami.
    Netvrdim, ze sa to musi stat, ale moze. Mna za folie raz dodrbali aj policajti na Slovensku, lebo som pri sebe nahodou nemal tu karticku-certifikat. Proste zalezi na koho natrafis.
    Tie folie si dam, ale budem tiez pri montazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.05  11:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: autofolie

Po montáži folií v Carině a Avensisu mi nikdy nic vrzat nezačalo a navíc jsem u toho byl a můžu říct že není čeho se bát. Jen je nutné aby to dělal fakt odborník, kterému už prošlo rukama mnohou aut a musí být kvalitní folie.
    Ještě jednou zdůrazňuji, že jsem na hranicích problém nikdy neměl a na technické taky nikdo ani nehlesl. Byl jsem několikrát v Rakousku, Maďarsku, Polsku, Německu, Francii, Švýcarsku, Andoře, Chorvatsku, Slovinsku a také jednou ve Švédsku a Norsku. Možná kdybych si dal ty úplně černé, kde vůbec není vidět dovnitř, tak by se o to někdo mohl zajímat, ale já mám jen o odstín tmavší, než smí být správně na předních oknech.
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Jirik_" [195.39.34.XXX] 21.04.05  10:56

« Re: Re: Re: PDA

Gem: nad palubku, uprostred mezi pruduchy ventilace. Je pravda, ze se to trochu trese pri nerovnostech, ale mam to zaprene o napajeci kabel k zapalovaci, pak je to dobre. Pri vyhledu to nevadi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.05  10:02

« Re: Re: Re: Re: Re: autofolie

Lubos1: Ked sa musia rozoberat dvere, pre mna su folie uz uzavreta zalezitost: nebudu :-) to riziko, ze nieco si po rozobrati nesadne a uz budem pocuvat iba pazvuky, to nie. este aj pripadne problemy na hraniciach, co v nasom pripade je celkom podstatne :)
    ale z hladiska designu, sa mi paci ked su skla tmavsie.. nieco ako ked sa predstavuje na autosalonoch nejaky koncept :)
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 21.04.05  09:23

« Re: Re: Re: Re: autofolie

Rozoberaju sa vacsinou dvere, coho sa trochu bojim. Planujem tiez dat nalepit folie na zadne skla (s prednymi by som mal problemy na hraniciach - dokonca na mojom starom aute odo mna pytali rakusania aj potvrdenie o homologizacii kvoli foliam na zadnych sklach!!!).
    Na STK by s tym problem urcite bol, kym by som niekoho neuplacal. Je to zakazane, naco riskovat?
    Tie folie, ktore planujem dat na svoje auto, chcem iba jemne zatmavene, mozno najnizsi odtien, aky sa vyraba.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.04.05  09:09

« Re: Re: Re: autofolie

brazdic: v lete otestujem ako je na tom focus, ci aj tie skla maju nejaku determalnu ochranu alebo ani nie. pri montazi folii treba nieco rozoberat na aute alebo sa to tam iba nalepi?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.05  21:06

« Re: Re: autofolie

To bluedream: Mám zatmavená všechna okna stejně, samozřejmě vyjma čelního. Vypadá to pěkně, ale správně má být okno u řidiče a spolujezdce zatmaveno o něco míň, aby to splňovalo homologaci. Měl jsem to tak na Carině 5,5 roku, nyní na Avensisu 2 roky a nikdy jsem s tím neměl sebemenší problém. Ani na technické a na hranicích. Navíc je dobré, že od doby co mám folie, mi nikdo nerozbíjí skla kvůli drobnostem zapomenutým v autě, poněvadž dovnitř nění moc vidět. Ven je vidět téměř stejně, jako bez folií.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.05  19:53

« Re: Re: autofolie

No nevím zda jsou na M3 fólie potřeba, má totiž ve standardu determální skla (všechny) a i při letních vedrech při dovolený na Korsice jsem s nimi byl spokojen, nedocházelo k výraznému zahřívání interiéru.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.05  19:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Tachometr

Tak s tym salivym tachometrom u Premacy je to dost zvlastne... Merali sme moju 626 (r.v. 98) stopkami na dialnici a do 180 (viac som si v Rakusku ani v noci netrufol ;) ) bol tachometer absolutne presny (obutie 185/65R15).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…