Mazda3

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

17.08.05  12:54

« Bez nadpisu

Vy máte starosti, já se tím vůbec nezabývám >:D Hlavně že to drží na silnici. I když už pokukuju po Dunlop SP Sport Maxx. Ty prý jsou i tichý ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.05  11:33

« Re: Re: Re: Jazda na okruhu

"Ale hlučnost Bridgestonek je opravdu velká" mozem potvrdit. Mam nahradne auto a na nom su Bridgestony a na hrubsom asvalte su dost hlucne. Porovnavam s letnymi Michelinami a zimnymi Dunopkami
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  10:24

« Re: Re: Jazda na okruhu

KareB: Kolik majitelů M3 najede za rok a půl 73000 km? Já mám polovinu. Ale hlučnost Bridgestonek je opravdu velká, zvláště po přehození. Zkoušel jsem se s nimi hodně smýkat, aby se obrousily, ale to nemělo žádaný efekt. Uvažoval jsem o jiné značce, protože zimní mi to nedělají, ale právě jízdní vlastnosti jsou to, co mě na M3 bere. Navíc mám 205/55x16. Ty by byly ještě měkčí. Do jara je o čem přemýšlet.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.05  22:23

« Re: Jazda na okruhu

Třeba tady: [odkaz] Nemám s tím zkušenosti, já byl vždy na uzavřených akcích, tak za nic nemůžu ;-) .
    Jinak potvrzuji dojmy gema, s M3 je na okruhu super zábava.

Poznámka ke gumám. Vzhledem k najetým 73 000 km a nesnesitelně hlučným Bridgestone Potenza RE040 jsem zaměnil gumy za nové Continental SportContact2 (mám M3 SDN 2.0i a tedy 205/50/17).
    Continentaly mají výrazně měkčí bočnice a na jízdních vlastnostech je to výrazně znát - auto už nejede jako po kolejích ale je takové měkčí, jízda je však výrazně komfortnější a hlavně to ticho!
    Jaké jsou vaše zkušenosti s "obutím"?
    Karel
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Jozo" [62.77.81.XXX] 11.08.05  14:37

« Re:

Mozno hlupa otazka, ale ako sa ja, ako obycajny smrtelnik, mozem dostat na nejaky okruh? Pretoze laka ma to velmi...
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.05  15:28

« Bez nadpisu

Tak jsem se svezl se svou Mazdou3 na Masarykově okruhu a rozhodně mě nezklamala. To auto sedí jak přibitý, perfektně čitelný, krása. Nebyl moc rozdíl v jízdě s a bez DSC, ale v několika místech to bylo poznat celkem dost výrazně. Prostě paráda! 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.05  10:35

« Re: Re: Re: zásuvka "zapalovač" do auta

Zdravíčko, >:D
    potřebuju zásuvku "zapalovač" do auta, jednu do kufru na ledničku a jednu někam k autorádiu na notebook. Myslíte, že bych to zmáknul sám doma v garáži? Je to stejný, jako když si dělám zásuvku doma? :idea: :shock:
    Jako že napíchnu drát třeba na autorádio, nebo ho povedu rovnou z autobaterie a v tescu si koupím zásuvku "zapalovač" na konec drátu?
    Dík za poradu
    Pája
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.05  12:36

« Re: Re: repro + ozvuceni

Jo, to vypada zajimave, diky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.05  10:42

« Re: repro + ozvuceni

Zkus se mrknout sem: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Jirik._" [195.39.34.XXX] 01.08.05  10:37

« repro + ozvuceni

Panove, poradte. Mam M3, 1,6 a chtel bych si ji trochu lepe ozvucit. Tzn. do prednich dveri asi doplnit vyskove repro (stejne jako u 2,0) a mozna vymenit repro ve dverich. Mate s tim nekdo zkusenosti? Trochu mam obavy i z rozebrani dveri, nevim, kde to drzi ...abych to neznicil....
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.05  17:31

« Refresh diskuze

To jen abychom se někde neztratili :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.05  08:56

« Re: Re: Re: Vrzání ventilátoru

Při výměně pylového filtru se rozdělává "polovina" auta, tam bude asi příležitost, pokud se to dřív nezastaví samo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.05  08:33

« Re: Re: Vrzání ventilátoru

Tak se trošku oteplilo a zase mi to "vrže" :roll:
    Jen se mi nechce nechávat demontovat palubku kvůli takový "prkotině", tak nevím zda reklamovat nebo to nechat až se zastaví úplně :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "lenivy dabel" [194.138.18.XXX] 04.07.05  12:12

« Re: Re: Komplet kola pneu+ disky prodám

Joe, necuduj sa... ti mumaci na Odbore dopravy mi presne takuto kombinaciu napisali ako jedinu pripustnu pre moju Mazdu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.05  18:23

« Re: Komplet kola pneu+ disky prodám

>Nepoužité disky pro Mazdu 5 1/2 x 14 4x100 +nepoužité zimní pneu Pirelli snowsport 190 T Dot 03 185/65-15 obuté vyvážené 100% cena 7000,-sada <
    a nasadit a vyvazit 15" pneu na 14" rafek tomu rikam umeni :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.05  15:46

« Komplet kola pneu+ disky prodám

Nepoužité disky pro Mazdu 5 1/2 x 14 4x100 +nepoužité zimní pneu Pirelli snowsport 190 T Dot 03 185/65-15 obuté vyvážené 100% cena 7000,-sada
    Použité disky pro Mazdu jako nová 5 1/2x 14 4x100 s pneu Yokohama 185/65-14 2x 80% 2x 90% obuté vyvážené cena 4000,-
    odběr Tábor tel.608/944120
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.05  18:40

« Re: .

Skus to savem urcite tu pude
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "b e t h e" [192.76.172.XXX] 30.06.05  18:21

« Re: Re: Re: Brzdy

Mitsi, I totally agree with your words.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Jinak tohle forum nejak skomira, zadne poruchy, hm ... :-) tuk, tuk
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.05  17:32

« Re: Re: Brzdy

b e t h e : To, co popisuješ, je úplně normální či spíše - dokonce to tak má být!
  • « 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "b e t h e" [192.76.172.XXX] 30.06.05  16:34

« Re: Brzdy

To mi nedela. Ale dela mi to jinou vec. Tim, ze je to automat, je to porad v zaberu. Kdyz stojim na krizovatce, tak nekdy nemam brzdu dost seslapnutou, takze (nevim, jak to rict) se to auto jakoby popousti, vzdycky o kousek a zase stoji. Brzdy u toho vydavaji zajimavej zvuk, je to jako kdyz si to auto prdne, lidi se vzdycky ohlizi:-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…