Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 17.08.05 10:24
« Re: Re: Jazda na okruhu
KareB: Kolik majitelů M3 najede za rok a půl 73000 km? Já mám polovinu. Ale hlučnost Bridgestonek je opravdu velká, zvláště po přehození. Zkoušel jsem se s nimi hodně smýkat, aby se obrousily, ale to nemělo žádaný efekt. Uvažoval jsem o jiné značce, protože zimní mi to nedělají, ale právě jízdní vlastnosti jsou to, co mě na M3 bere. Navíc mám 205/55x16. Ty by byly ještě měkčí. Do jara je o čem přemýšlet. -
« Re: Jazda na okruhu
Třeba tady: [odkaz] Nemám s tím zkušenosti, já byl vždy na uzavřených akcích, tak za nic nemůžu ;-) .
Jinak potvrzuji dojmy gema, s M3 je na okruhu super zábava.
Poznámka ke gumám. Vzhledem k najetým 73 000 km a nesnesitelně hlučným Bridgestone Potenza RE040 jsem zaměnil gumy za nové Continental SportContact2 (mám M3 SDN 2.0i a tedy 205/50/17).
Continentaly mají výrazně měkčí bočnice a na jízdních vlastnostech je to výrazně znát - auto už nejede jako po kolejích ale je takové měkčí, jízda je však výrazně komfortnější a hlavně to ticho!
Jaké jsou vaše zkušenosti s "obutím"?
Karel -
« Re: Re: Re: zásuvka "zapalovač" do auta
Zdravíčko, >:D
potřebuju zásuvku "zapalovač" do auta, jednu do kufru na ledničku a jednu někam k autorádiu na notebook. Myslíte, že bych to zmáknul sám doma v garáži? Je to stejný, jako když si dělám zásuvku doma? :idea: :shock:
Jako že napíchnu drát třeba na autorádio, nebo ho povedu rovnou z autobaterie a v tescu si koupím zásuvku "zapalovač" na konec drátu?
Dík za poradu
Pája -
neregistrovaný: "Jirik._" [195.39.34.XXX] 01.08.05 10:37
« repro + ozvuceni
Panove, poradte. Mam M3, 1,6 a chtel bych si ji trochu lepe ozvucit. Tzn. do prednich dveri asi doplnit vyskove repro (stejne jako u 2,0) a mozna vymenit repro ve dverich. Mate s tim nekdo zkusenosti? Trochu mam obavy i z rozebrani dveri, nevim, kde to drzi ...abych to neznicil.... -
"-- skrytý --" 01.07.05 15:46
« Komplet kola pneu+ disky prodám
Nepoužité disky pro Mazdu 5 1/2 x 14 4x100 +nepoužité zimní pneu Pirelli snowsport 190 T Dot 03 185/65-15 obuté vyvážené 100% cena 7000,-sada
Použité disky pro Mazdu jako nová 5 1/2x 14 4x100 s pneu Yokohama 185/65-14 2x 80% 2x 90% obuté vyvážené cena 4000,-
odběr Tábor tel.608/944120 -
neregistrovaný: "b e t h e" [192.76.172.XXX] 30.06.05 16:34
« Re: Brzdy
To mi nedela. Ale dela mi to jinou vec. Tim, ze je to automat, je to porad v zaberu. Kdyz stojim na krizovatce, tak nekdy nemam brzdu dost seslapnutou, takze (nevim, jak to rict) se to auto jakoby popousti, vzdycky o kousek a zase stoji. Brzdy u toho vydavaji zajimavej zvuk, je to jako kdyz si to auto prdne, lidi se vzdycky ohlizi:-)