Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
Dakujem >:D Ale definitivne uverim az ked ho zaparkujem pred domom :idea:
Ak su iba tie pneu, tak sa ich teda este spytam ci sa to udialo a pripadne im poviem aby to teda prehodili teraz, aby tie pneu este aspon jedno leto vydrzali...Predsa len, 17" pneu co som tak zbezne pozeral prave najlacnejsie nie su :(. Btw. ake pneu planujete na leto? Na zimu som sa docital ze chvalite tie M3 (ja este neviem co "dostanem" na zimu od predajcu, letne tam su Potenzy). -
Tak uz je to takmer iste a malo by byt uz v utorok dufam :D
Mal by som este dotaz. Auto je mierne ojazdene (17tis km - predvadzacka) a tak sa chcem spytat na co si dat bacha pri preberani. Precital som celu diskusiu a pisali ste, ze je odporucane (manual) tocit pneu kazdych 10tis km (aspon tak som to z toho pochopil). Je to naozaj tak? Pripadne su tam este dalsie podobne vychytavky na ktore mam predajcu upozornit este skor, ako auto preberiem? Jo, zabudol som, je to 2,0i SDN Sport. -
Ahoj,
po městě moc nejezdím ale v Praze PP běžně ukazuje k 12l/100, v meziměstském provozu se pohybuji mezi 6,8 až 9,0l/100. Záleží jen na tom, jak rychle to mažeš, ta horní hodnota je za jízdu daleko za hranicí povoleného po dálnici (nedělám to moc často a jen když to opravdu jde) :D.
Jinak dovolená na Korsice ve 4 lidech a s bednou na střeše těsně pod 8l/100. Když jedu, tak se moc neflákám ale snažím se jezdit plynule a moc nebrzdit = 76 200 km a destičky jsou jak nové ...
K -
« Koupě nové Mazdy 3 , 1,6 benzin
Vážení,
zatím, ještě ne kolegové, ale možná již brzy.
Mám 323 F 1,6, za chvíli mi končí leasing a uvažuji o novém autě. Stále si myslím, že by to měla být Mazda 3, 1,6i 5HB ve verzi Comfort, plus manuální klimatizace a metalíza.
V Autopalace mi nabídli takovouto Mazdu za 455 000 CZK.
Rád bych Vás požádal, zda by jste se byli tak laskaví a sdělili mi jakou cenu Vám nabídl Váš prodejce.
Děkuji. -
"-- skrytý --" 17.08.05 10:24
« Re: Re: Jazda na okruhu
KareB: Kolik majitelů M3 najede za rok a půl 73000 km? Já mám polovinu. Ale hlučnost Bridgestonek je opravdu velká, zvláště po přehození. Zkoušel jsem se s nimi hodně smýkat, aby se obrousily, ale to nemělo žádaný efekt. Uvažoval jsem o jiné značce, protože zimní mi to nedělají, ale právě jízdní vlastnosti jsou to, co mě na M3 bere. Navíc mám 205/55x16. Ty by byly ještě měkčí. Do jara je o čem přemýšlet. -
« Re: Jazda na okruhu
Třeba tady: [odkaz] Nemám s tím zkušenosti, já byl vždy na uzavřených akcích, tak za nic nemůžu ;-) .
Jinak potvrzuji dojmy gema, s M3 je na okruhu super zábava.
Poznámka ke gumám. Vzhledem k najetým 73 000 km a nesnesitelně hlučným Bridgestone Potenza RE040 jsem zaměnil gumy za nové Continental SportContact2 (mám M3 SDN 2.0i a tedy 205/50/17).
Continentaly mají výrazně měkčí bočnice a na jízdních vlastnostech je to výrazně znát - auto už nejede jako po kolejích ale je takové měkčí, jízda je však výrazně komfortnější a hlavně to ticho!
Jaké jsou vaše zkušenosti s "obutím"?
Karel