Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Re: Re: Gumy 17"
takze mam prvych 40km za sebou. Auticko zatial nema SPZ, iba prevozne znacky a i tak som cely den bol v praci, takze som toho po obede moc najazdit nemohol. Prva myslienka: super, druha myslienka: super, tretia myslienka: WOW!!! Auto je uplne super, len sa v nom este vobec nevyznam (stredovy panel) a jazdne vlastnosti treba velmi dobre spoznavat. Aspon som si stihol precitat v praci prirucku k autu. Zistil som, ze ma kopu vychytaviek, nastavitetelny volant, vyskovo nastavitelne sedacky >:D Proste zvyknuty z Formana sadnut a ist :). Budem sa s nim musiet poriadne pohrat kym vyrazim na dlshie trasy. Spotreba slusna (na to co za stado tam je), dokonca som isiel v meste chvilu za 6,5l (60km/h, styrka, 2100otacok, rovinka, lahka noha). Pre teraz zatial tolko, dalsie pridam, ak bude zaujem, po odjazdeni viacerych kilometrov. Hlavne mi i tak chybaju tie SPZky :(, zajtra by ale uz mali byt i tie...
Dostal som aj zimne pneu k tomu, Dunlop Sport, presny typ si ale teraz nepamatam, venoval som sa inym detailom ;)
Zatial som nenansiel ziadne problemy, dufam ze to tak ostane az do konca >:-[] -
« Re: Gumy 17"
Poslední gumy jsem kupoval na [odkaz] a bylo to v pohodě. Cena slušná, platba kreditkou a došly asi za 3 dny. Zimní mám úplně laciné Bridgestony Winterhawk a ujdou (jsou ovšem poněkud hlučné ale to je podle mne problém všech směrových dezénů na tomhle autě?!). Nové Conti SportContact2 po 10 000 km jsou krásně tichoučké ale už to není takový sporťák...
Karel. -
Dakujem >:D Ale definitivne uverim az ked ho zaparkujem pred domom :idea:
Ak su iba tie pneu, tak sa ich teda este spytam ci sa to udialo a pripadne im poviem aby to teda prehodili teraz, aby tie pneu este aspon jedno leto vydrzali...Predsa len, 17" pneu co som tak zbezne pozeral prave najlacnejsie nie su :(. Btw. ake pneu planujete na leto? Na zimu som sa docital ze chvalite tie M3 (ja este neviem co "dostanem" na zimu od predajcu, letne tam su Potenzy). -
Tak uz je to takmer iste a malo by byt uz v utorok dufam :D
Mal by som este dotaz. Auto je mierne ojazdene (17tis km - predvadzacka) a tak sa chcem spytat na co si dat bacha pri preberani. Precital som celu diskusiu a pisali ste, ze je odporucane (manual) tocit pneu kazdych 10tis km (aspon tak som to z toho pochopil). Je to naozaj tak? Pripadne su tam este dalsie podobne vychytavky na ktore mam predajcu upozornit este skor, ako auto preberiem? Jo, zabudol som, je to 2,0i SDN Sport. -
Ahoj,
po městě moc nejezdím ale v Praze PP běžně ukazuje k 12l/100, v meziměstském provozu se pohybuji mezi 6,8 až 9,0l/100. Záleží jen na tom, jak rychle to mažeš, ta horní hodnota je za jízdu daleko za hranicí povoleného po dálnici (nedělám to moc často a jen když to opravdu jde) :D.
Jinak dovolená na Korsice ve 4 lidech a s bednou na střeše těsně pod 8l/100. Když jedu, tak se moc neflákám ale snažím se jezdit plynule a moc nebrzdit = 76 200 km a destičky jsou jak nové ...
K -
« Koupě nové Mazdy 3 , 1,6 benzin
Vážení,
zatím, ještě ne kolegové, ale možná již brzy.
Mám 323 F 1,6, za chvíli mi končí leasing a uvažuji o novém autě. Stále si myslím, že by to měla být Mazda 3, 1,6i 5HB ve verzi Comfort, plus manuální klimatizace a metalíza.
V Autopalace mi nabídli takovouto Mazdu za 455 000 CZK.
Rád bych Vás požádal, zda by jste se byli tak laskaví a sdělili mi jakou cenu Vám nabídl Váš prodejce.
Děkuji.