Mazda3

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

20.04.06  14:55

« výroba mazdy 3 v dieselu..

ahoj mazďáci, :-)
    taky uvažuju o koupi m3, jen nevim jistě jestli i v dieselu se vyrábí v Japonsku, což je pro celkovou spolehlivost auta myslím docela důležité. Neporadíte mi někdo, kde se dieselový mazdy3 (nová 1.6MZ-CD 66kw) montujou :?: Prý se mazdy dělaj v patnácti různých státech světa a nechtěl bych mít doma auto např. z Itálie nebo z Turecka 8-s .. A jak je na tom vlastně spolehlivost těch francouzskejch motorů?.. předem díky za odpověď- ov
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.06  10:56

« Bez nadpisu

• 00 Reagovat !

foto

07.03.06  16:22

« Bez nadpisu

great :-) [URL=(censored link)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.03.06  07:18

« Re: star wax

Leštím auto jedině voskem STAR WAX od firmy RIWAX. 2x za rok.
    .....a co všechno si s tím voskem ještě leštíš :D
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Ivánek1" [84.242.95.XXX] 01.03.06  00:13

« star wax

:D Leštím auto jedině voskem STAR WAX od firmy RIWAX. 2x za rok.
    www.riwax.cz
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.06  14:01

« Bez nadpisu

niet zac. Zastav sa aj u nas v klube pripadne ;)
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.06  13:47

« Bez nadpisu

dík za radu,zkusím si přečíst i minulý příspěvky.
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.06  12:46

« Bez nadpisu

preberalo sa to uz dole na fore. PP je v zime troska viac optimisticky. V lete je to lepsie.
    Co sa tyka nadrze, zacina svietit v okamziku, ked si PP mysli, ze mas dojazd 50km. Ja mam rekord myslim dalsich 70km po tom, co PP ukazoval 0. Je tam 55l nardrz, ale zacina svietit uz pri 45l. Myslim, ze je to takto lepsie, akoby zacal svietit neskor, v niektorych autach tam je uz minimum paliva ked ukaze PP 0km dojazd.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

27.02.06  11:55

« Bez nadpisu

Ahoj potřeboval bych poradit s mazdou 3 1,6D. Mám ji teď novou, najeto 3tis. km. Jaké máte zlušenosti s palubním počítačem a nádrží? Mě začíná svítit kontrolka paliva už po nějakách 700-750 km, a počítač ukazuje za chvíli dojezd cca 20 km. Když ale dojedu k pumpě, tak naberu 44 l nafty! To znamená, že mě ještě zbývalo v nádrži k jízdě 11 litrů, ale počítač přesto ukazoval 20 km do konce nádrže a kontrolka paliva už svítila. Kromě toho ještě ukazuje špatně průměrná spotřeba - počítač má 5,2 ale ve skutečnosti jsem to ručně přepočítal na 5,7. Tak nevím. Máte podobné problémy? Dík David
  • 00 Reagovat !

foto

24.02.06  10:03

« Bez nadpisu

:arrow: :arrow: :arrow: (censored link)
    :!: :!: :!:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.06  01:45

« Milovníci vozu Mazda 323

POZOR! Prodám Mazdu 323 GLX sedan na alt. pohon LPG neboli propan - butan (zapsáno v TP) barva bílá, km 177.000, r. v. 1995 (BA), nádrž na P-B o obsahu 80 ltr. v kufru za zadními sedadly (dnes už není problém předělat na toroidní nádrž - místo rezervy). Vše v elektrice (okna, ovládání soustavy topení a větrání, zrcátka s vyhříváním, central s DO do 50 m). Nadstandard: Blaupunkt s RDS (mgtf), 4 repro, man. klima, dvouokruhový imobilizér, alarm s protiúnosovým zařízením (jedinečné v ČR), pager (do 200 m), mlhovky. Provedená ochrana dutin a podvozku, nové brzd. kotouče vpředu a pakny vzadu, nové brzd. destičky, nové svíčky a kable, vyměněný olej a filtr (i vzduchový). Nic nedrnčí, nevrže, nepíská a neklepe! Jsem 1. majitel, koupeno u Mazdy v ČR, servisní knížka a dokumentace o servisu a opravách, 4 hliník. kola s novými pneu a zimní na plechových discích. STK/emise 02/2008. Cena 89.000,-- Kč. Vzhledem k tomu, že výdaje za extras převyšují prodejní cenu o 50.000,-- je smlouvání bezpředmětné Tel.: +420608222278 (dopol. a večer).

foto

18.02.06  06:47

« Bez nadpisu

[odkaz]
    opakovanie >:D
  • 00 Reagovat !

foto

06.02.06  13:49

« Bez nadpisu

a další...
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.06  19:47

« bump

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.06  10:02

« Bez nadpisu

:arrow: [odkaz] :!:
  • 00 Reagovat !

foto

05.01.06  07:22

« Bez nadpisu

jj, sup do klubu >:D a pozri service bulletiny, tam najdes viac info k tomu
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.06  11:32

« Bez nadpisu

Řešit v klubu, ať to nemáme rozfrcaný....
    Ale jinak mám "problémy" se startováním pravidelně, ale rozhodně ne 6 sekundový, prostě je to občas obtížnější a trošku delší.
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "b e t h e" [195.113.22.XXX] 04.01.06  11:26

« problem se startovanim

Zdravim, meli jste uz nekdo problem se startovanim (1.6 benzin)? Mne se to stalo ted v sobotu. Trikrat to nechytlo po kratkem startovani, jak jsem zvykly. Potom jsem to dusil asi takovych sest sekund a motor naskocil. Nebyl zadny vetsi mraz. Auto stalo jenom dva dny. Ted je vsechno v poho. Cim by to mohlo byt? K tomu DSC musim rict, ze jsem pozoroval uplne to samy. Schvalne jsem projel zasnezenoy zatacku trochu rychleji a auto se "zavrtelo: a jelo pekne dal. Cekal jsem, ze zablika nejaka kontrolka. Kdyz jsem to zkousel v mensi rychlosti tak nic. Taky jsem zkousel rucni brzdu v zatacce a nic, cim to? ABS?
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.06  00:34

« stránky

xircome,
    a) připojit soubor? jaký typ souboru myslíš? jestliže chceš připojit soubor jako upload, tak to bohužel nejde, to bychom měli za chvilku ze serveru odpadní jímku, ale můžeš připojit URL.
    b) existuje tam něco jako PROFIL nebo ČLENOVÉ KLUBU a není nic jednoduššího, než kliknout na jméno uživatele a ve zobrazených informacích o uživateli najet na e-mail a zaslat e-mail. Ještě je tam také funkce poslat soukromou zprávu přímo přes poradnu. Já už si to jednodušší neumím představit. Tuhle funkci jsem speciálně dodělával, bo tam nebyla. Ale mejla tam můžu někam hodit, aby byl hezky vidět hned od začátku, to beru.
    A já bych měl taky prosbičku, ale už to tu zaznělo -
    veškeré věci týkající se stránek je možné řešit v poradně přímo pod sekcí FAQ - STRÁNKY, ale to už jsme tu také psali. Například Swift toho využil. Není důvod tu tím zapráskávat tohle vlákno.
    jinak samozřejmě díky za poslání příspěvku, jen tak dál.
    A ať to dobře jezdí.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.01.06  15:38

« Re: tak redirect

Ahoj,
    snaživě jsem poslal "příspěvek" do Mazda3klubu. Měl bych dvě "připomínky", v uvozovkách proto, že možná stránky tuto funkci mají, ale já jsem ji neobjevil. Takže moje "připomínky".
    a/ Když se přidává příspěvek, bylo by dobré kromě možnosti napsat text mít možnost i připojit soubor.
    b/ Na stránkách by mohla být možnost poslat Ti podměty ke stránkám na Tvůj mejl.
    Vše nej v roce 2006 a vlástníkům M3 zvlášť!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…