Mazda3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« To muzu potvrdit
Taky jsem s ni jel. A musim rict, ze je malinko stisnenejsi v pricnem smeru vepredu. Ale ani tak nas to neodradilo a uz je objednana ;-) Trochu sirsi clovek se mozna bude citit trochu jinak nez ja, ale je to hodne o zvyku. Kdyz jsem s ni jel, tak mi to uz vubec neprislo. Vsimnul jsem si toho hlavne proto, ze jsem presednul z Oktavky, ktera je sirsi a taky ma vybrani ve dverich pro lokty. Mazda3 me ale naprosto uchvatila. Interier nadhera a sedacky jsou oproti Oktavce uzasny. Pokud je nekdo vazba, tak mu "trojka" asi moc vyhovovat nebude. Ale i tak si myslim,ze by si zvyknul. -
« Re:
Lubos1: Nemam ten pocit, ze by interier bol "stiesneny", aj ked mozno proti P307 mensi je - mne sa ale zdal dost velky na auto nizsej strednej triedy. Inak ma napadlo ad maly kufor: je tam zdvojene dno na "bordel", ked ten dekel vyberies, tak ma kufor 360l, co uz take zle ako standardne udavanych 300l nie je. Ad diesel 1.6: Ide o motor z kooperacie Fordu a PSA, do M3 sa zacina davat az teraz aj vsade vonku. Vraj ide velmi dobre do otaciek.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!