Citroen C 3

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

21.02.04  18:07

« Bez nadpisu

Zdá se mi, že problémy našich slovenských kolegů jsou ty vyjímky co tvoří pravidlo. Nebude to servisem??? Bohužel ne každý kdo si koupí nové auto je 100% spokojený. Já jsem. Mám C3 od října a 100% spokojenost. Akorát se mi zdá, že hodně žere, kolem 7 l/100 km, ale v servisu mi řekli, že se to má upravit po 10 000 km...tak doufám! Jinak interiér ok, dobré audio, trošičku mi vadí el.ovládání oken uprostřed vozu, skoro na podlaze. Je to nezvyk..
    Zdravím xsurgeon!! I.
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.04  13:49

« C3

Tak C3 mám od ledna minulého roku, zatím mám najeto 20k a musím říct, že jsem na 100% spokojenej! Zatím bez nejmenší závady, přes léto jsme s ní byli v Chorvatsku 3000 Km a spotřeba 4,8l (jo, je to 1.4 SX). Ve f.máme ve stejné třídě Fábie a Corsy, takže můžu trochu porovnávat a řekl bych, že ten Citron je přeci jen lepší. Fabky mi v porovnání s C3 přijdou rozhodně rozežranější, méně vybavený, méně prostorný (vnitřek mi u fábek vysloveně hnusnej - možná věc vkusu). Ty oply zase sou furt v servisu.
    Možná máte jiné zkušenosti, ale já jsem na 100% spokojenej!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.04  10:16

« Re: Jaké máte zkušenost zkušenosti s C 3

Vyjazdi nadrz az na doraz a natankuj POWER RACING na shell. Ak Ti to urobi, tak to urcite nie je benzinom.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.04  00:00

ja vlastnim Xsaru 1.4 este je v zaruke a mal som (mozno este stale mam) rovnaky problem s tou stratou vykonu otaciek a v Cit. servise mi povedali ze mam zmenit pumpu ze berem nekvalitny benzin tak neviem co si o tom mam myslet
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.04  15:16

Do Presova, AMM a su schopni
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.04  13:12

« Test C3 Pluriel.

jsem zvědav na vaše komentáře pod textem. Kritika vítána
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 09.02.04  21:49

kam chodis do servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.04  15:55

Ja som si poruchy vybavil do troch mesiacov od kupy a povodne som aj uvazoval o predlzeni zaruky, ale kedze som jazdil bez problemov cely rok, tak som to nekupil a vidim, ze som asi mal. Servis mi este ponukol, ze ak sa porucha s dobijanim bude opakovat, skusia u importera vybavit aj pozarucnu vymenu, z titulu, ze auto nema vela kilometrov. Tak sa nadejam. Zatial som so servisom spokojny, s vyrobcom uz menej.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.02.04  14:33

Ad bateria> Zhruba 1 mesiac po kupe zacala trvalo svietit kontrolka dobijania. V servise to v zaruke opravili. Po dalsich 5 msiacoch zhorel alternator po dalsich signalizovanych poruchach dobijania. Tvoja info o cievkach ma pre mna obrovsku cenu. Pri prvej oprave mechanik len vymontoval tu dyzu a precistil potrubie okolo skrtiacej klapky. Je fakt, ze mesiac odvtedy to nezahaprovalo. Bohuzial uz je to tu zase.
    Raz sa to stalo dokonca pri predbiehani, co je velmi nebezpecne. Ak som to tu este nepopisal - starta vykonu otacky max. na 2000 - taky servisny rezim.
    Zaruku som radsej predlzil o dalsi rok cca za 6.000.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.04  15:36

Je mozne, ze sme natrafili na zlu seriu alebo diely od zleho dodavatela. Vstrekovace robi Siemens a ktovie kde. Navyse v tom obdobi mali chyby vstrekovania aj octavie s podobnym typom vstrekovacov a tiez to menili. Znamy ma zakladnu verziu tiez a uz mu menili cele riadenie, cosi mu tam buchalo, tak si zasiel do servisu a tam mu povedali, ze vedia o vadnej serii.
    Este k podvozku viezol si sa na fabii, oproti octavii je tiez riadne tvrdy vsak?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.04  09:50

Koupila si základní verzi C3 1,1, auto je velmi hezke, vnitřní prostor super, trochu mne zaráží ty časté poruchy vstřikování ve vašich přízpěvcích. Podvozek, když jsme s autem jel já (mám Ocavii TDI) se mi zdá být příliš tvrdý, ale jsem v jiné třídě. Zatím má auto pár tisíc kilkometrů a je je bez poruch. Tak uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.04  15:58

Napis aku vybavu a hlavne motor kupila.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.04  15:55

Bolo to tazke. V prvom servise mi povedali, ze je to ok. Zobral som auto a po par sto metroch kontrolka zasvietli znova. Zavolal som do servisu, kde som auto kupil, bolo to tri dni po kupe. Prisli po mna a nalozili a odviezli k sebe. Na auto sa doslova vrhli dvaja mechanici a zacali hladat, urobili diagnistiku, rozobrali co sa dalo a s merakom kontrolovali. Nakoniec vytiahli taku malu dyzu / vstrekovac/ bola na nej vadna cievka, z casu na cas skratovala. Vymenili a bolo dobre. Po 2500 km, druhy den po zar. prehliadke som to mal znovu. Upozornil som ich na to, ze je to uz druha porucha zhodneho typu a pri tretej, ze budem chciet naspat peniaze. Majitel bol velmi ochotny a vymenili vsetky 4 znovu. Odvtedy je vsetko OK, aj spotreba klesla. Napis mi o tej beterke. Mne sa to stalo teraz prvykrat a bolo to zase po rocnej prehliadke. Smola je, ze uz nie je auto v zaruke. Kolko stal ten alternator, lebo si myslim, ze zhori aj mne.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.04  13:59

Poruchy dobijania uz od nova. Po roku to vyriesil zhoreny alternator. Uz je tam novy. Poruchy vstrekovamia hlavne teraz v zime. Co ti presne menili elwe ? Mne mechanici poradit nevedia. Dik za odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.02.04  22:33

robim v americko francuzskej firme, a uz sa necudujem, ze ich auta niesu prave najlepsie.
    Francuzi su prijemni a zovialni ludia, ale asbolutne im chyba zmysel pre system a poriadok
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.04  20:52

C3 1.1i Pack, velur, pack look, CD. Mam najazdenych 20 000 km, auto ma uz cez rok. Po kupe porucha vstrekovania /3. den vymena jedneho vstrekovaca/, po 2500 km opat porucha vstrekovania vymena celej jednotky, klepajuce zadne sedacky, gumy v zamkoch su uplne splostene, omotal som to leukoplastom a je pokoj. Uvolnene oblozenie na stlpiku za dverami, vrzga, dvakrat opravovane, stale vyskakuje. Klepotanie vo volante pri prejazde nizkou rychlostou po nerovnostiach / opravene a uz je to opat/. Uvolnene horne gumove listy, prilepene. Pokazeny ovladac stahoviania okna, musel som ist s otvorenym oknom 100km, kym som nasiel ochotneho servismana, bolo zlomene kridelko, zalepil to sek. lepidlom. Predvcerom porucha dobijania baterie, po dojazde do servisu ok. Nevedia co to je. Ulakomil som sa na dizajn a pohodlny podvozok, ale elektrika je nanic. Jazdne vlastnosti vynikajuce, pohodlne, tiche, este keby nebolo pocut ako sa odvaluju pneumatiky. Audio fajn. Dufam, ze som na nom vychytal uz vsetko.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.02.04  20:18

Mam uz naj. 22kkm. Je to len do mesta. Silny bocny vietor s tym robi vyvrtky. Motor (1.4) nic moc, prasklo celne sklo, poruchy vstrekovania, nadherny interier a vnutorny priestor, nizka spotreba. Veskere ovladanie ide superlahko, ked presedlas z felicie tak sa ti ruky zauzluju z volantu. Chces vediet nieco konkretnejsie ?
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.04  00:00

« C2

tak to si uz radsej mohla kupil C2ku ta sa mi paci omnoho viacej...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.01.04  15:45

sak sa odvez a urob si nazor...co chces od nas pocut? :-)
    uz ho raz ma, tak to uz bude musiet vydrzat. Ja osobne si myslim, ze je to auto stvorene pre zeny.
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.04  11:51

« Jaké máte zkušenost zkušenosti s C 3

Přítelkyně si koupila kačenu C 3. Máte prosím někdo zkušenosti s tímto "autem", na Netu nemůžu nic najít a tak nevím, zda ji chválit za tuto koupi či ji raději nadávat :-)))))) díky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…