Espace
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
-
« Re:
Řešil jsem podobný problém, potřebovali jsme 7-místné MPV a tak jsem pořád zvažoval nějaký předváděcí vůz nebo zánovní ojetinu, ale pak jsem náhodou narazil na netu na firmu, která tahá nový auta z ciziny a tady je prodává, zajistí leasing a všechno kolem... a vyšlo skoro o 150 tisíc levněji než u Renaultu ČR... :-)-
-
-
« Re: Re:
No já už jsem přeskočil - mám novou káru za míň peněz :-), šlape jak hodinky, co víc si přát?-
-
« Re: Re:
O Espace 4x4 nic nevim - to existuje? Ja mam Grand Espace IV 3.0 dci a je to fakt bomba. Firmu najdete snadno, pokud si na www.tipcars.cz date ve vyhledavani mezi novymi vozy Renault Espace :-)
-
-
-
-
-
-
-
-
« Re: :-)
Ked nechces do archivu, tak povedz, cez aku firmu si to auto kupil. Na tom odkaze to uz nic nenajde a aj ja chcem auto za lacny peniaz... -
-
-
"-- skrytý --" 02.02.2009 12:43
Espace
Také bych si chtěl pořídit tohle skvělé a hezké auto. Mám ale jednu podmínku. Potřebuji auto s povolenou hmotností nebržděného přívěsu minimálně 750 kg. Nepodařilo se mi zatím tuto informaci na netu nikde najít. Jedná se mi o Espace, nebo Grand espace r.v.2000
-
"-- skrytý --" 27.02.2011 14:51
startování
Dobrý den, mám Ren. Grand Espace, 99,2188. TD, Při mínusových stupních venkovní teploty i přes delší stání 5dní, jsem auto nastartoval bez problémů.Při plusových teplotách, včera jsem jezdil a dnes jsem auto nenatočil, baterie dobrá /ani pak přes kabely/ točí, ale nechytá, je to opakovaně, od prosince 2010. Děkuji za radu Mysliveček.