Suzuki Ignis
"-- skrytý --" 08.07.05 11:44
Myslím, že ten zátah přijde s kilometry, bral jsem Agnes v Nymburku a prodejce mi říkal, že se auto cca ve 20.000 kilometrech změní... :shock: a bude jezdit o něco úsporněji >:D . Nevím jestli počitadlo něco doměří nebo tak. Zatím spokojenost >:D Co máte za barvu, já tmavou metalízu ;-) -
"-- skrytý --" 07.07.05 13:13
Mě lenivý nepřipadá, snažím se nejezdit pod 2000 otáček, zavčas řadit. Když potřebuju něco předjet většinou je lepší podřadit o dva stupně, vždyť i dvojka tahne do 90 km/hod >:-[] . Přítelkyně má Hondu Jazz 1,2 (57 kW)se sekvenčním zapalováním dvou svíček na válec, sice to táhne dřív od spodu, ale vadne od 4.500 otáček, je to velice pohodové a variabilní auto :-! . Ignis je proti tomu větší dravec, s tím golfovým vozíkem nesouhlasím 8-s . Na spodní část nárazníku jsem si nechal nalepit stříbrnou pásku šíře 50 mm, vypadá to dobře a chytá to ranky od kamínků, prodejce to ocenil jako dobrý nápad :P . Pod plato zavazadloveho prostoru se mi vešlo kromě povinné výbavy i dvě židličky, řetězy, kompresor a taška asi s 10 litry skript a nesmyslů do práce >:D . Teď mi huntuje Agnes přítelkyně neb provedla s Hondou čelní crashtest :roll: Každopádně zveřejním další poznatky o Agnes neb původně jsem si šel koupit fabku v cobmíku, ale rozhodla cena a přístup prodejců :?: -
« Re: Re: je tu nekdo?
Tak to mas stejneho jako ja. Jen ja ho mam treti tyden, najeto pouhych 1500 Km. Zatim se seznamujeme, kombinovana spotreba je kolem 7-8 litry. Snazim se to zajizdet rozumne, ale prijde mi to zatim priserne lenive, nicmene pred tim jsem mel Hondu CRX.
Nad vetsimi koly uz taky premyslim, s temi 14 kami to vypada jako golfovy vozik -
"-- skrytý --" 05.07.05 17:18
« Re: je tu nekdo?
Mám Ignise 1,3 GLAC od března 05 (marca), dnes najeto přes 10 tisíc, jezdím po Vysočině ( ...i šotolina a polňačky) a Prahu. Zatím bez větších problémů, v servisu jsem si nechal doseřídít řízení, malinko se nachýlilo do leva. Auto jezdí podle mé nálady :-) >:-[] od 5,9 do 8,5 průměrné spotřeby na nádrž. Chci si nechat namontovat tažné zařízení a dokoupit hliníky s něčím širším, ale asi ne od prodejce kvůli ceně... -
"-- skrytý --" 20.06.05 16:06
ydev: dej si bacha na blbce za volantem, známý jej do pátku měl, letos koupeno, odbočoval vlevo, mladík v obci to pálil asi 100 a z boku to do něj našil. Totálka-odepsáno. Téměř nezraněn, seč neměl boční vaky, nějaké menší zhmožděniny, dnes v práci. Takže zkušenost=bezpečnost není nejhorší. Viníkem dle Policie ČR ten mladík. Ale tuto zkušenost jsi asi nemyslel, jenže jinou nemám. Pár měsíců mu to jezdilo denně naprosto bezvadně, no problém. -
« novacek
Tak jsem se stal majitelem Suzuki Ignis 1.3GL .
Prvni dojmy jsou dobre, jen se ze mne stava rozpolcena osobnost.
Kdyz jsem uvnitr a jedu, pripadam si jak ve vetsim a vyssim aute, paradni rozhled, mista dost a jede to. >:D
Kdyz ho hledam na parkovisti mezi auty, tak zasnu, v jakem anglicaku to jezdim :roll: -
« Re: Uz ho mam.
jestli to bude drzak jako moje 106-ka, ta k se tes. za poslednich par let se na motor ani nesahlo. Teda krome oleje a filtru. jo, a minuly tyden jsem menil klinovy remem, protoze se mi nelibilo jak za mokra piskal :-O . Jo, Laguna to je jinaky soustu. auto bylo v oprave, pak se s nim tyden jezdilo a motor se sepypal uplne. Budu rad, kdyz se nebude davat novy motor.
Takze jsem mel auto bez cekani v barve, kterou jsem chtel. Jen mne desi vrzani interieru ... takove slabe ....
A strasne rad jezdim .... nejradeji bych ted jezdil i na zachod :)
Ted hledam nejake servisni manualy ... zajimalo by mne, jak to uvnitr vypada..... svoji Hondu CRX jsem si stavel ze dvou aut.