Suzuki Ignis
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
WagonR+ nie, ani nahodou... je maly a ma hrozne malo miesta. To uz je naozaj len pojazdna nakupna taska. Inak mas pravdu s tym vnutornym miestom. Yaris je vnutri vacsi ako Fabka. Ignis je vnutri vacsi ako Yaris. Nissan Micra ma vonkajsie rozmery vacsie, okrem vysky ako Ignis, ale na vnutorne prehrava. Takze je rozdiel vo vonkajsich a vnutornych rozmeroch. -
"-- skrytý --" 28.12.03 22:37
« Re: Re:
Ignisem jsem ještě nejel, ale co jsem viděl a čet, tak se mi docela líbí. Pokud jde o tu vyšší stavbu podvozku, tak to budeš muset asi shánět fakt něco, co se dělá i ve 4x4, jako ten Ignis, protože jinak budou mít všechna auta podvozek přibližně stejně vysoko. Co třeba ještě WagonR+ - ovšem ten je myslím ještě menší než Yaris (i když s tou velikostí je to taky ošemetné - Yaris je třeba uvnitř větší než Fabka). -
« Bez nadpisu
Yaris je pekne auto. Motor vykonovo skoro to iste. Vybava slabsia: nema bocne airbagi a el. spetaky. To by sa dalo prezit. Ta klimatika je len na akciu a uz vo february (ked planujem kupu)nemusi platit. Ale najvacsi minus vidim v tom, ze je malicke a nizke. Ako som uz napisal nizsie, ked uz male auto, tak aspon vysoke... Ale vdaka za radu. Este stale niesom na 100% rozhodnuty... -
"-- skrytý --" 28.12.03 00:00
« Re:
A co Yaris v 1,4 TDi? Máte ho, jak jsem koukal, za 507 a u nás do něj teď dávají zadarmo i klimatizaci, takže u vás by mohli taky (a fakt se hodí). Výbavu má podobnou, snad kromě litých kol. Ovšem nevím, jak je na tom ve srovnání s Ignisem se světlou výškou... Dělají je sice ve Francii, ale už delší dobu, takže bych nějaké zmetky, jako byly v počátcích v Anglii, nečekal.
dneska jsem se dival na webove stranky suzuki.sk a je tam Ignis s motorem 1.3 ve vybave GS vcetne klimatizace za 465 000 SK.nebo jsou to jine ceny ???Sedel jsem v nim na autosalone v olomouci a byl mi sympaticky.
1,3 GS AB/SAB/ABS/PS/AC/ALU: 465 000,-
[odkaz]