Rally
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally
-
"-- skrytý --" 18.11.03 16:57
« Re: Re:
Pak ti muzu nabidnout na leasing nebo uver Deltu HF Nuovu 2.0 Turbo 16v, 190 kobyl (294 NM na 3400/min) cervenou, v kuzi, vic v Lancii. Ale neni to quattro, "jen" zasperovanej predohrab, zato to nechlasta ani jako Cossie, ani jako Integrale (bere prum. 10,5 pri dost ostrym rezimu). Je to reda ta nova, ne to hranaty z ruskyho plechu, co se na tom vysere i to, co tam nedali! Tahle ma aktivni tlumice, recara v kuzi, celas v elektrice a kilo zmakne za 7,25, 1 km za 27,5 a max 232 km/h. To neni zly, ne? A hlavne: byla by do kila...CCB uz na tyhle auta nevyzaduje ani havarijni pojistku, takze splatky (24) jsou kolem 3 litru pri akontaci 50.000. -
"-- skrytý --" 13.11.03 14:10
« Bez nadpisu
Sierru Cosworth u nas dobrou nesezenes, mas jedinou moznost privyzt ji z venku a postavit na doklady z normalni 2.0. Ale dost se prohnes, do 5.000 Eur nemas sanci, jedine s "motorschade" nebo vrak. Kdysi jsem to auto shanel, dokonce i sehnal, ale nez jsem shromazdil penize, tak kleknul motor. Za 3.000 Eur se da privyzt slusna Delta Integrale, je sice rychlejsi, ovladatelnejsi, levnejsi a spolehlivejsi, ale treba to prezijes. Jedna se mi vali pred barakem, mozna bych ji i prodal. -
« Re: vrátíme se k rally?
Nevim kdo by se bavil... myslel jsem že pojedeš v tom cosworthu... Jinak s octavií bych na okruh nelez, to by nedopadlo dobře- sjel bych pneu, vyletěl ze zatáčky a obrousil spojlery. Máme to naplánovaný na konec léta, teď na to není čas a čím pojedu to už asi víš:-) Do léta si coswortha seženeš, ne? Jo a jinak bych viděl reálně rally Deutschland. -
« Re: vrátíme se k rally?
Kde je dneska ve světě kolegialita? Každej si hrabe jenom do svý kapsy:-(. Stejně už včera bylo pozdě... Možná příští sezónu by jsme se mohli ňejak domluvit. Jo a jinak klidně si zazávodíme- už to mám vyjednaný se spolužákem co chce koupit crx, tak se můžeš přidat. Samozřejmě, že na okruhu. Za kolik se dá sehnat ten tvůj slavnej cosworth, vůbec si nedokážu představit sierru ve sportovní úpravě. Teď se na ni jdu mrknout na net...