Rally

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Rally

• 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.11.03  09:09

« Richard Burns

To víš že má nádor na mozku? Sem byl šťastnej, že se vrací k týmu Subaru a najednou sem si nedávno přečet, že má nádor...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 25.11.03  15:46

« Re: Re:

andree_cz: ne to nemám. Pár podobnejch sier sem už viděl lítat kolem, ale žádná neměla chrom okolo oken, nebo pár jinejch poznávacích znamení jako mám já.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  16:57

Pak ti muzu nabidnout na leasing nebo uver Deltu HF Nuovu 2.0 Turbo 16v, 190 kobyl (294 NM na 3400/min) cervenou, v kuzi, vic v Lancii. Ale neni to quattro, "jen" zasperovanej predohrab, zato to nechlasta ani jako Cossie, ani jako Integrale (bere prum. 10,5 pri dost ostrym rezimu). Je to reda ta nova, ne to hranaty z ruskyho plechu, co se na tom vysere i to, co tam nedali! Tahle ma aktivni tlumice, recara v kuzi, celas v elektrice a kilo zmakne za 7,25, 1 km za 27,5 a max 232 km/h. To neni zly, ne? A hlavne: byla by do kila...CCB uz na tyhle auta nevyzaduje ani havarijni pojistku, takze splatky (24) jsou kolem 3 litru pri akontaci 50.000.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.11.03  19:09

kostey: nemáš náhodou klatovskou značku?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 14.11.03  22:48

« Re:

prodal? Ale mám problém: Prachy Prahcy Prachy... Nejsou nejsou nejsou a asi ani nebudou
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.03  14:10

« Bez nadpisu

Sierru Cosworth u nas dobrou nesezenes, mas jedinou moznost privyzt ji z venku a postavit na doklady z normalni 2.0. Ale dost se prohnes, do 5.000 Eur nemas sanci, jedine s "motorschade" nebo vrak. Kdysi jsem to auto shanel, dokonce i sehnal, ale nez jsem shromazdil penize, tak kleknul motor. Za 3.000 Eur se da privyzt slusna Delta Integrale, je sice rychlejsi, ovladatelnejsi, levnejsi a spolehlivejsi, ale treba to prezijes. Jedna se mi vali pred barakem, mozna bych ji i prodal.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 12.11.03  11:10

« Re: vrátíme se k rally?

Jo jo to by už měli bejt, ale S.s.S. jim stejně vždycky natrhne *...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  22:14

Jinak ten Deutschland beru- snad už budou trochu ty Fabie konkurence schopný...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  22:13

No momentálně je to ještě ve hvězdách, ale chtěl bych jet v ňákým cuore sportivu- uvidím jaký budou finance...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 10.11.03  08:48

prosimtě, jsem mimo, čim že pojedeš?
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 07.11.03  08:21

to se uvidí jestli ho seženu... docela bych se divil. Nák mi to uteklo, s čim pojedeš?

Ten Deutschland by byl v pohodě, je to blízko a nemuseli bysme platit velký cestovný.

• « 00 Reagovat !

foto

06.11.03  20:06

Nevim kdo by se bavil... myslel jsem že pojedeš v tom cosworthu... Jinak s octavií bych na okruh nelez, to by nedopadlo dobře- sjel bych pneu, vyletěl ze zatáčky a obrousil spojlery. Máme to naplánovaný na konec léta, teď na to není čas a čím pojedu to už asi víš:-) Do léta si coswortha seženeš, ne? Jo a jinak bych viděl reálně rally Deutschland.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 06.11.03  13:25

No hele, ty si potřebuješ zvednout sebevědomí, né? Chceš postavit starou rozsypanou Sierru proti Octavii? No dobře, aspoň se pobavíš... Beru. Ale fakt jen na okruhu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.03  20:02

Kde je dneska ve světě kolegialita? Každej si hrabe jenom do svý kapsy:-(. Stejně už včera bylo pozdě... Možná příští sezónu by jsme se mohli ňejak domluvit. Jo a jinak klidně si zazávodíme- už to mám vyjednaný se spolužákem co chce koupit crx, tak se můžeš přidat. Samozřejmě, že na okruhu. Za kolik se dá sehnat ten tvůj slavnej cosworth, vůbec si nedokážu představit sierru ve sportovní úpravě. Teď se na ni jdu mrknout na net...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 05.11.03  08:00

no to je ale problém, mě se to platit nechce... Navíc ty by si to měl uplně zadara! To mi příjde nekolegiální. Navíc taky šetřim na auto, chci novou Sierru. Třeba Cosworth. A natrhnu ti pr...!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.03  19:16

O.K. Anglie čeká! Ale jede se tvým autem a na tvý náklady, kostey:-). Já teď šetřím na auto a tak je pro mě každá stovka dobrá, ale klidně si zazávodím s tou tvojí sirrou...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 04.11.03  12:54

no tak se někdy sebereme a pojedeme všichni dohromady jednim autem, ušetříme, projedem se a bude to. jednoduchý, né?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  18:19

no jasně že bych jel, jenom zatím vždycky, když jsem o tom uvažoval ve mě převlád židáček, kterýmu se nechce vynakládat prostředky na cestování. Občas se nachomejtnu na nějaký český rally, což mi dosud nějak uspokojovalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  16:08

Rally Cyprus je super. Už dva roky po sobě jezdím na Kypr se dovolenkovat a loni to vyšlo že jsme měli možnost se kouknout na rally.... Hmmm moooc prima
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.03  14:30

« Re: Octavie vs. Sierra

Jen pusobis????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…