TOYOTA Avensis
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
1zdavu 16.11.05 08:24
« Re: Test z Maďarska
To:Petr T.
Rozumiet mozno nebudes, ale ako sa testuje sportak si pozriet mozes a rozumiet nemusis. Jazda a komentar su rovnocenne co sa tyka vypovednej hodnoty. A mozem ti povedat ze presuvanim sa 90 po okreske to nie je napriek tomu ze je to predvadzacka priamo v Maranelle a na beznej komunikacii rovnako ako prazdne tliachanie o nevyhode nizkom podvozku na horskych cestach ako to prezentovali na Prime. (Chcem vidiet niekoho ze si to kupi aby sa presusal po horskych serpentinach) A podobne je to s ostatnymi vozmi. ;-) -
1zdavu 16.11.05 07:31
« Re: TEST na TA3
No bud rad ze si este nevidel motorelaciu na JOJ-ke. Celkovo je to s oboma slovenskymi viac ako ubohe.
Kedze mam moznost porovnavat relacie z troch krajin (SR,CZ,HU), musim povedat ze co sa tyka kvality a TESTOVANIA vedie s velkym naskokom totalcar z madarskej TV2. Tam si ti mladi chalani vobec neberu servitku pred usta a ak je nieco na ... tak to aj prislusne okomentuju (dokonca aj XX rokov stare auticka). Vid lubovolny test na [odkaz]
Pre ilustraciu ak ma niekto zaujem a cas nech si pusti test Ferrari F430 Spider ([odkaz] A "obdobne" sa venuju vsetkym autam.
Potom nasleduju automania na RTLKlub a Autosalon na Prime, AMR na CT2 a potom dlho dlho nic az nakoniec tie nase, slovenske prezetacie znaciek. :-) -
« TEST na TA3
Tak jsem koukal na ten test na TA3. Díky bohu za Autosalon na Primě. Na TA3 neřekli skoro jediný podstatný fakt. Připadá mi to jako když se do větší kritiky a chvály raději nepouští, protože tomu nerozumějí. Snad nejubožejší pořad o autech co jsem kdy viděl, pominu-li krátké shoty od pojišťoven, které mají lidi varovat, aby jezdili opatrněji :D -
"-- skrytý --" 15.11.05 22:01
« Test Avensisu 2,2 D4D 130kW
Skutečně to měl být objektivní test a byl. Se všemi vnímanými klady i zápory. 110kW se chystá, prvně proti Hondě 2,2 ICDTI a potom proti Mazdě6/faceliftu 105kW.
AutoDiesel s obsahem 180 stran by měl vyjít asi tak do dvou týdnů, myslím. část obsahu už jsi viděl. -
« Re: Test Avensise D4D D-CAT 130kW z magazínu AutoDIESEL
Tak recenze dobrá.Docel mě překvapila docela( relativně) vysoká spotřeba.Nebylo to tím , že autobylo nezajété.škoda že nebyla oznámena průměrná rychlost v testu vesus ta spotřeba.Fakt se mi to zdá vysoké.Ten slabší bude určitě brát méně.Brzo bude test na konkurenci, tak uvidíme.Test jen na ten motor už je???Jinak, Mondeem bych to nesrovnával.Avensis bude vždy jen komfort, komfort, komfort.Bez emocí. -
« Re: Re: Re: Ty se ale máš :)
Mitsi: dakujem ;) Ano, ta sestka mohla byt este o stych tazsia, ale aj tak som rad, ze je aspon takto tazka - v poslednom case sledujem skor priklananie sa ku kratkemu sprevodovaniu. Asi pod tlakom novinarov, ktori musia kazdy kopec vybehnut vzdy na stupen najvyssi a ked to "nejede", tak strhaju body v testoch... Kazdopadne pri 160 toci cca. 3800rpm a to sa da ;)