TOYOTA Avensis

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.11.05  10:32

« Avensis D-CAT test

Petře díky, dostal jsem.
  • « 00 Reagovat !

foto 1zdavu

1zdavu 16.11.05  08:24

« Re: Test z Maďarska

To:Petr T.
    Rozumiet mozno nebudes, ale ako sa testuje sportak si pozriet mozes a rozumiet nemusis. Jazda a komentar su rovnocenne co sa tyka vypovednej hodnoty. A mozem ti povedat ze presuvanim sa 90 po okreske to nie je napriek tomu ze je to predvadzacka priamo v Maranelle a na beznej komunikacii rovnako ako prazdne tliachanie o nevyhode nizkom podvozku na horskych cestach ako to prezentovali na Prime. (Chcem vidiet niekoho ze si to kupi aby sa presusal po horskych serpentinach) A podobne je to s ostatnymi vozmi. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.11.05  07:59

« Test z Maďarska

Hláška do davu: čoveče, pustit si to můžeme, ale té kritice asi rozumět nebudeme!!! >:D :P >:D :P >:D :P
    To Brázdič: Už to odjelo, můžeš si to přečíst. NENÍ TO MAĎARSKY, BUDEŠ TOMU ROZUMĚT. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto 1zdavu

1zdavu 16.11.05  07:31

« Re: TEST na TA3

No bud rad ze si este nevidel motorelaciu na JOJ-ke. Celkovo je to s oboma slovenskymi viac ako ubohe.
    Kedze mam moznost porovnavat relacie z troch krajin (SR,CZ,HU), musim povedat ze co sa tyka kvality a TESTOVANIA vedie s velkym naskokom totalcar z madarskej TV2. Tam si ti mladi chalani vobec neberu servitku pred usta a ak je nieco na ... tak to aj prislusne okomentuju (dokonca aj XX rokov stare auticka). Vid lubovolny test na [odkaz]
    Pre ilustraciu ak ma niekto zaujem a cas nech si pusti test Ferrari F430 Spider ([odkaz] A "obdobne" sa venuju vsetkym autam.
    Potom nasleduju automania na RTLKlub a Autosalon na Prime, AMR na CT2 a potom dlho dlho nic az nakoniec tie nase, slovenske prezetacie znaciek. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.05  23:37

« Re: Test Avensisu 2,2 D4D 130kW

Proč ti mám vlastně připomínat e-mail, když ho mám u kžadého mého příspěvku a těch je v téhle diskuzi až dost >:D Budu rád když mi to taky pošleš.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.05  22:32

« Bez nadpisu

Taky bych si rád početl :-)
    shi @ bonbox . cz
    (e-mail samozřejmě bez mezer)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.05  22:10

« Test Avensisu 2,2 D4D 130kW

To Brázdič: Ty si to nechceš přečíst? Připomeň mi email, já to pošlu...
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.05  22:02

« TEST na TA3

Tak jsem koukal na ten test na TA3. Díky bohu za Autosalon na Primě. Na TA3 neřekli skoro jediný podstatný fakt. Připadá mi to jako když se do větší kritiky a chvály raději nepouští, protože tomu nerozumějí. Snad nejubožejší pořad o autech co jsem kdy viděl, pominu-li krátké shoty od pojišťoven, které mají lidi varovat, aby jezdili opatrněji :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.05  22:01

« Test Avensisu 2,2 D4D 130kW

Skutečně to měl být objektivní test a byl. Se všemi vnímanými klady i zápory. 110kW se chystá, prvně proti Hondě 2,2 ICDTI a potom proti Mazdě6/faceliftu 105kW.
    AutoDiesel s obsahem 180 stran by měl vyjít asi tak do dvou týdnů, myslím. část obsahu už jsi viděl.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.05  21:39

« Re: Test Avensise D4D D-CAT 130kW z magazínu AutoDIESEL

Tak recenze dobrá.Docel mě překvapila docela( relativně) vysoká spotřeba.Nebylo to tím , že autobylo nezajété.škoda že nebyla oznámena průměrná rychlost v testu vesus ta spotřeba.Fakt se mi to zdá vysoké.Ten slabší bude určitě brát méně.Brzo bude test na konkurenci, tak uvidíme.Test jen na ten motor už je???Jinak, Mondeem bych to nesrovnával.Avensis bude vždy jen komfort, komfort, komfort.Bez emocí.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.11.05  16:29

« Test Avensise D4D D-CAT 130kW z magazínu AutoDIESEL

Tak jsem to rozeslal! Kdyby to někdo nedostal, ozvěte se!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.05  20:40

« Re: Re: Re: Re: Avensis D4D 110/130kW k dispozici

2zberatel...no na čiatnie zatial nič nie, ale můžu ti poslat něco jiného, to co už je.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.05  11:11

« Re: Re: Re: Avensis D4D 110/130kW k dispozici

To Petr T.: aj ja si to rad precitam.. :P frantisek.sliva@gmail.com
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.05  19:29

« Re: Re: Re: Avensis D4D 110/130kW k dispozici

Jdu si TA3 zapnout, ted by to meli reprizovat. Dik za tip
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.05  17:58

« Re: Re: Avensis D4D 110/130kW k dispozici

[odkaz] 3.11.2005
    pošlu, a tam na tom Vašem TA3 jsi byl?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.05  17:52

« Re: Avensis D4D 110/130kW k dispozici

Tak mi to posli - petr.jezek@chello.sk
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.05  16:16

« Avensis D4D 110/130kW k dispozici

Ještě si to chcete přečíst???
    :P :P Hlavně má prý Toyota odstranit nějakou rezonanci při 200km/hod... :P :P Už se na tom prý dělá :!: :!:
    Napište si, kdo si to chce přečíst...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.05  13:21

« Re: Re: Re: Ty se ale máš :)

Mitsi: dakujem ;) Ano, ta sestka mohla byt este o stych tazsia, ale aj tak som rad, ze je aspon takto tazka - v poslednom case sledujem skor priklananie sa ku kratkemu sprevodovaniu. Asi pod tlakom novinarov, ktori musia kazdy kopec vybehnut vzdy na stupen najvyssi a ked to "nejede", tak strhaju body v testoch... Kazdopadne pri 160 toci cca. 3800rpm a to sa da ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.05  13:09

« Re: Re: Ty se ale máš :)

dabel: No vidíš, a mně ta šestka připadala ještě stále příliš krátká/lehká! Z toho plyne/to jen dokazuje rozdílnost vnímání různých řidičů téhož...
    Jinak GRATULUJI!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.05  12:53

« Re: Ty se ale máš :)

Jo, prevodovka je super. Ale nemam 2.2D4-D, ale Accorda 2.4i, ktoreho som spominal stranu dozadu ;)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…