TOYOTA Avensis
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: Avensis facelift
To Lubos1: Taky jsem na ten facelift moc zvědavej. Některá auta mi po faceliftu přijdou i horší než před ním (např. současná Corolla či nově připravovaná RAV4). Taky se mi ještě více zhnusil Passat, který se mi již tak skoro vůbec nelíbil a teď bych si o něj už ani neopřel kolo. -
« Re: antiradar
To petrumr: No tak to vše vysvětluje. Cobra je úplně naprd. Dělá přesně to co jsi popisoval a to jou falešné poplachy. Pokud je ale dovezená z USA, tak dokonce pochybuju o její schopnosti detekovat CZ radary, protože pracují ve zcela jiném pásmu než v USA a s výrazně nižším výkonem. -
« Re:
To Atlis: To je v pohodě. Za studena mi to dělali skoro všechny auta starší 3 let vyjma současné manželčiny Mazdy Premacy a mého současného Avensisu. Carina mi to začala dělat cca po 4 letech. Je to jen podkluzující řemen od k posilovači řízení. Pomůže jeho výměna či napnutí. -
« Bez nadpisu
No chlapi, zlata garaz ;) Rano sadnem a idem (pri -7C je v nej asi +10C)...
Inak, ked bola teraz taka fajna zima (minusove teploty) a neparkoval som v garazi, tak ked som nastartoval, cosi mi pistalo v aute - pri otacani volantom, ako keby presmykoval remen. Ale vzdy len prve dve tri otocenia volantom - potom nic... Napada vas nieco? Do 30 tis. prehliadky mi ostava este asi 6tis. km, ale idem na dve dlhsie trasy, takze mam asi dva mesiace cas, ze ci tam mam ist skor, nech sa mi na to pozru. BTW plati sa v takom pripade za prehliadku v pripade podozrenia na zavadu? -
« Re: Re: Nezataci
Brazdic: Zacalo to delat ve 102tis km, takze 2tis km po zaruce, jestli se nemylim, takze si to asi budu muset zacalovat sam. Za chvili jedu na garancku, tak uvidim, co s tim provedou. Pokud si teda do ty doby nerozbiju hubu :-)
Jak jsi na tom s baterkou? V tomhle pocasi rano tocim motorem tak 3 sekundy, pak to chytne a je to celej den v pohode. -
« Re: Re: Re: Nezataci
To petrumr: A co měl vlastně ten tvůj kámoš? Spousta lidí si koupí BEL Vector 960 v zahraničí, protože si myslí že ušetří a pak jim to u nás hlásí jen falešné poplachy a radar to nezachytí. Ty České mají KA pásmo a bungují celkem dobře, pokud ale nenarazíš na vadný kus. -
« Re: Nezataci
To Kadel: Zásek volantu, tak to je drsný !!! S tím jsem se setkal u manželčiné Fabie s najetýma 74tis.km. Dle servisáka ze Škodovky to prý bylo odcházející servořízení (výměna 40tis.Kč), ale jelikož se jí tam sralo daleko víc vážných věcí, šlo auto do světa. -
« Re: Re: hm
To petrumr: Antiradar mi detekeuje z 80% s velkým předstihem a ve zbylých 20% případů na poslední chvíli, ale zatím jsem vždy ubrzdil. Nutno ale podotknout že nejezdím jako prase a tudíž zbržďuji zpravidla o 10-40km/hod. Pokud ale vím, tak mají být antiradary od května zakázané. Další malá moucha je v tom, že model který mám já se už nedělá a zrovna tenhle můj model byl prý nejlepší co se kdy dalo pořídit. A v neposlední řadě je tu fakt, že mám již třetí kus, protože ty první 2 mi museli vždy po krátké chvíli v rámci záruky vyměnit, protože se najednou zbláznily a začali hlásit poplachy skoro všude. Jinak to funguje na všechno, vyjma ručního laserového radaru, který jsem ale nikdy nepotkal.
Více najdeš na www.antiradary.cz. Tam jsem ho i kupoval. -
« Nezataci
Uz se mi nekolikrat stalo, ze se mi zasek volant. Kroutim volantem a najednou nic, zasekne se, tak ho musim premoct a pak to zase povoli. Nevim, jestli jen nevypne posilovac nebo jestli se to zasekne uplne, ale priklanel bych se k ty druhy variante. Predpokladam, ze by to zatacelo i bez posilovace. Nepozoroval jste to nekdo taky?
Musim rict, ze je to celkem neprijemny :) -
modus ponens 15.01.06 12:44
« Re: Dnešní návštěva servisu
Brázdič: tie tlmice na piatych dverach vymienaju len na kombikoch? Mne sa obcas stava, ze sa neotvoria uplne hore (najma teraz v zime). Je to asi tych 5cm, ale ako vravim, neprejavuje sa to vzdy.
Ako presne sa Ti to prejavovalo? Bolo to zakazdym, alebo tiez len rano pri prvom otvarani? -
« Dnešní návštěva servisu
Jak je tu již delší dobu mým zvykem, publikuji zde každou návštěvu servisu včetně cen servisních prací. Dnes jsem neplánovaně navštívil Autocentrum Duba, protože jsem měl již delší dobu podezření že se auto výrazně hůř zahřívá (motor i interiér). Dále jsem při této návštěvě servisu nahlásil další 2 drobnosti. lehce povrzávající schránku u spolujezdce (při otevřené schránce vše OK) a tlumiče pátých dveří, kterým musím v poslední době pomoci, jelikož se páté dveře vždy zvednou asi o 5sm níže než je jejich horní hranice.
Zde je zorřešení:
Špatný ohřev........zavzdušněná chladící soustava od poslední výměny chladící kapaliny při 60tis. prohlídce.
Povrzávající schránka.......už si ani nevrzne :-)
Tlumiče pátých dveří......Toyota si je problému vědoma a tlumiče mění na garanci za jiné, u kterých se prý problém již nevyskytuje.
Nakonec mi krásně vygruntovali auto, dali mi kalendář s 12 neoblečenými slečnami a popřáli hezký víkend.
Tak o takovémto přístupu k zákazníkovi si můžou Škodovácké autosalony nechat jen zdát.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!