TOYOTA Avensis
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
miromen 21.03.09 17:48
« Strmost řizeni
Takže chtěl bych si take pořidit AVENSISE 1.8i.Zaraži mě ale jedna věc a to rozdil v řizeni.1.6 a 1.8 ma elektriku a zbytek elektro kombinovane hydraulikou a dalši rozdil je ve strmosti kdy 1.6 a 1.8 maji 3.5 otaček mezi dorazi a zbytek pouze 3 otačky.Měl někdo možnost porovnat tyto 2 rozdilna řizeni? A jak velky rozdil mezi něma je hlavně mě zajima ta strmost.Děkuji za odpovědi. -
"-- skrytý --" 15.02.09 23:16
« Re: 2,0 d-4d 126 koni
Vrzající sedačka se opravit nedá a nedá a nedá :-) Ale časem, potvora, vrzat přestane (tak kolem 40-50tis. km). To je takový nešvar této třídy Toyot už od Cariny E (tam nám měnili i sedačku celou). Nám jí mazali, měnili pojezdy, měnili kostru a vždycky to vydrželo chvíli, tak jsme se na to vybodli a ejhle, funguje to ;o) -
"-- skrytý --" 02.02.09 19:04
« Re: Mekka brzda ?
Ahoj, tvrdnutí brzdového pedálu jsem si během roku a půl, co mám Avensise (stejný typ jako ty), nikdy nevšiml.
Vypalování poznáš jednoduše - vzroste ti okamžitá spotřeba o cca 1,5 litru. A když brzdíš motorem, tak uvidíš během vypalování nenulovou okamžitou spotřebu. Ale pozor - Avensisy prodávané v Česku filtrem pevných částic vybaveny nejsou (neplést s filtrem u D4-DCAT). Aspoň tak mi to tvrdili v servisu. Já mám dovoz z Rakouska a tam DPF byl. Jestli ho máš taky a monitoruješ koutkem oka spotřebu, tak to nemůžeš přehlédnout. -
-
"-- skrytý --" 28.01.09 18:01
« 2,0 d-4d 126 koni
to mrazik: aj u nas to bude rodinne auto pre 4 clennu rodinu a ocakavam od toho asi to co ty, samozrejme ze vrzgajuce sedadlo som nemal v umysle kupit :-) ale zatial (kym ho nedostanem) mozem aspon dufat ze u mna to vrzgat nebude, inac stale by som na tom mal byt lepsie ako u sucasneho auta, to je skutocne dobre ale za nova tam neskutocne vrzgala zadna naprava, hamba ist s tym niekde, riesili to skoro rok nakoniec vymenili ramena a prestalo to, ale v tom case to bola moja nocna mora