TOYOTA Avensis

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• 00 Reagovat !

foto

25.01.06  22:15

« Už je zase všechno OK

Tak mi dnes volali z Autocentra Duba, že pro mě mají ty žhavící svíčky. Sjel jsem tam a za půl hodinky jsem zase odjížděl. VSC a TRC už zase chodí jako dříve. Asi to fakt nějak souviselo. Tak mě tak napadlo, že vastně ušetřím na těch svíčkách, poněvadž je nebudou muset měnit při 90tis. kontrole. Ví tady někdo kolik takové žhavící svíčky stojí?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.06  21:41

« Re: Re: Re: Re:

jasne, dokonca som presvedceny ze by sa dali pouzit aj tie origos toyota, aby to spolupracovalo s radiovymi reprakmi. Ked nie, tak aj tie najobycajnejsie sa daju pouzit (mam ich v C5 vpredu)
    co sa tyka xenonov, tak za 20tisic sa daju dorobit bixenony, akurat ze by nemali automaticke korekcie vysky,ale to sa da urobit jemnym sklonenim dole a nikomu to vadit nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.06  21:08

« Re: Re: Re:

Presne ako pises matuS, xenony iba vo verzii za 1,4 mil. Sk. Senzory sa urcite dorobit daju.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.06  20:51

« Re: Re:

tak som o tom lexuse IS prestudoval vsetko co som nasiel, a uplne ste ma na to auto namotali a to som ho este ani nevidel!
    na fotkach vyzera uplne nadherne, krasny interier, a dorazila ma ta cena, pretoze som si pozrel mercedesy a nejako podrazeli - 220cdi za takmer 1.3mil
    jedine co by mi na IS chybalo su xenony a parkovacie senzory. s manualom by som sa uz nejako zmieril :)
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 25.01.06  18:08

« Re:

899kč-130kW c-klasse v takové výbavě nemáš a lexus je taková lepší toyota.Já sem ten ceník pročetl a třeba OII by měla větší cenu,když na škoda.cz vyjde dráž jak avensis. :roll:
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.06  16:47

« Bez nadpisu

to IS vyzera dost dobre. lenze cenovo je to iste ako c-klasse, a v nafte nema automat :(
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.06  16:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avensis 177k

mas to tam :D
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  16:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avensis 177k

Mas ho aj v el. verzii?
    Ak ano, tak mi ho pls. daj do posty kostka30@azet.sk, dik
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.06  16:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avensis 177k

Lubos, odkial mas SK ceny za Lexus IS?
    Ano, PPC :-) Iny predajca uz bohuzial na Slovensku nie je. S Lexusom zacinala Zilina, ale uz ma iba Toyoty. Skoda, mal som s nimi dobre skusenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  16:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Avensis 177k

Lubos, odkial mas SK ceny za Lexus IS? Dnes sa mi dostal do ruk cesky cennik.
    Napada ma len PPC, ale tych uz po istych skusenostiach nekontaktujem... Dik
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.06  16:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Avensis 177k

Pozrel som si ceske cenniky a vyzera to, ze Avensis je v SR lacnejsi o (v prepocte) cca 100 000 Sk. Zaujimava cenova politika >:D . V takom pripade mas pravdu, urcie by som urcite zobral Lexus.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  15:45

« Re: Re: Re: Re: Avensis 177k

dabel: Je fakt, ze uvnitr jsem ho nevidel a tatuv novej GS ma vzadu min mista nez Avensis, ale Lexus je proste Lexus a IS je fakt nadherny auto. Prakticky zamyslejici clovek vezme Logana a 600tis mu zbyde ;-)
    Lubos1: U nas v "zakladu" Lexus stoji 899 a Avensis 897, takze to jsou vlastne jen 2 tisice. V tomhle pripade bych se bez xenonu klidne obesel, protoze je nemam ani ted
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.06  15:38

« Re: Re: Re: Re: Avensis 177k

Lexus IS je vnutri tak krpaty, ze to pomaly ani stredna trieda nie je... Takze kazdy len trosku prakticky zmyslajuci clovek vezme Avensisa.
    Krpaty nekrpaty, bral by som ho. Ale ak by som chcel to, co by som rad v Lexuse mal, som na 1,4 melone a to nie som ochotny za auto dat. Aj by som sa uskromnil, napr. kozu az tak nepotrebujem, ale na xenony som si zvykol :)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  15:31

« Re: Re: Re: Avensis 177k

Lexus IS je vnutri tak krpaty, ze to pomaly ani stredna trieda nie je... Takze kazdy len trosku prakticky zmyslajuci clovek vezme Avensisa.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  15:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:

matuS: premeriava... skusali sme to kedysi s kamosmi. Ked Mazda (do 180 merala presne) ukazovala 150, Octavka (1.8T 4x4) ukazovala 170. Ked Octavka 150, Mazda 130.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.06  15:29

« Re: Re: Avensis 177k

ale lexus je znacka a ma rwd
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.06  15:20

« Re: Avensis 177k

Koupi si ho vubec jeste nekdo kdyz Lexus IS 220d stoji jen o 3000 vic?
    SK ceny:
    Avensis Exclusive 1 068 000
    Lexus Base: 1 169 000
    Avensis ma navyse xenony, park. senzory, Lexus ma lepsiu hudbu (13x repro) starovacie tlacidlo a dalsie veci.
    Rozdiel tam je 100 000, nie 3000.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.06  15:16

« Re: Re: Re: Re: Re:

tolko nepremeriava urcite. rataj tych 10% v tychto rychlostiach.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  14:53

« Re: Re: Re: Re:

No ja by som to videl tak, ze nejaka Octavka ukazuje 150-160, ale v reali ide 130 a tym padom je ta spotreba 5.8 realna (Mazda mi pri 120 zrala nieco malinko vyse 6 - dvojlitrovy benzin)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.01.06  14:42

« Re: Re: Re:

Tono, 5.8 na tdi dosiahnes, ale to by musel ist max 130km/h
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…