TOYOTA Avensis
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
tak dneska doslo verso.
no, este som sa v nom ani neviezol a uz mam 2 vytky: neda sa otvorit ta schranka v strede palubnej dosky...4-5krat sa treba dotknut toho tlacitka, potom sa to neochotne otvori.
Nelicuje horna cast otvaracej schranky pred spolujazdcom.
Je to normalne u auta za milion sk?
ako dobre, ze som si nekupit Toyotu >:D -
matuS 14.02.06 15:53
tak dneska doslo verso.
Nelicuje horna cast otvaracej schranky pred spolujazdcom.
Je to normalne u auta za milion sk? :shock: -
matuS 10.02.06 11:21
mozno si pamatate na moj vyber medzi OII a Corollou Verso.
tak v utorok pribuda do rodiny Verso 1.8vvti Sol! ako priplatkovu mame tazne, parkovacie senzory a zimne gumy aj na diskoch.
Ja s tym autom jazdit nebudem, ale urcite sem tam napisem zmienku, ako sa autu dari. -
modus ponens 09.02.06 14:03
« Re: Servis v BA
Co je to okolie? V BA fakt radsej nic, aj ked Autogrand sa oproti PPC Team trosku viac snazi. Mimo BA je velmi dobra Nitra (vlastna skusenost), len tam mavaju dost plno. Preco asi... ;-) Ale na garancky sa objednava vopred, takze no problem. -
1zdavu 03.02.06 14:31
« Puklice
Na puklice z hypacu pomaha jedno a to kravatky na kable (najlepsie 2x na 1 puklicu). T.j. nepredbehne Vas a v noci neopusti, lebo ten co si ju chce pozicat tu kravatku ak je priesvitna nezbada.
Len pri defekte treba aj noz alebo cvikacky na prestrihnutie. :-) Vyjde to lacnejsie ako si nechat zase stipnut origo puklice (ak nie su to tie pod matice) -
"-- skrytý --" 02.02.06 20:27
« Re: Jsou v tahu :-(
Na zimu máme 15" kola a na nich poklice ze supermarketu. Supermarketové poklice jsou oproti originálním na kočku - mimořádně blbě se nasazují, nic nevydrží, hůř drží. Výsledem mého nasazování je toto:
1 sada:
ihned: jeden zraněný prst, jedna nalomená poklice
do měsíce - dvě ztracené poklice
druhá supermarkerová sada - nasazoval ji pneuservis:
- mechanik desítky sekund tiše mumlal sprostá slova. Pak mu přišel na pomoc kolega s věští praxi. Prst měl odřený jen ten první mechanik. Oba dostali svolení k užití hrubé síly s tím, že nevadí když poklice praskne. Druhý mechanik poklice nasadil, ale byla na něm vidět dlouholetá praxe. Dal jsem jim za boj s poklicema bakšiš.
Po X km jízdy mě jedna moje poklice předjela. Nasadil jsem ji sám a byl jsem špinavý jako prase a volant taky - byla to poklice z předního kola.
Zatím myslím že drží, ale ruku do ohně za to, že na autě jsou všechny čtyři bych nedal ...
Výsledek - na levé straně jeden typ poklic, na druhé straně jiný typ poklic - sehnat v supermarketech stejné poklice s odstupem 3 měsíce není jednoduché.
Ještě jednou mě ty poklice naštvou a objednávám originální Škoda/Toyota/Lada/Trabant - cokoliv originálního, protože ty supermarketové fakt stojí za ho... A nebo budeme jezdit bez poklic, já se na auto většinou dívám zevnitř a tam mi poklice ke štěstí nechybí ... -
No kurnik, keby sa ti to stalo tak pred tromi mesiacmi tak mam pre teba riesenie, bol som na jednom trhu v Szczecine a tam chlapik predaval original zabalene 16" Avensisacke puklice asi za 100 Zl (1000,- Sk) >:D Skoro som odpadol :D
Inak Szczecin je kua mesto Toyot... dost som sa tomu divil, az kym som nenasiel statistiku predanych aut v Polsku za rok 2005... 1. miesto Skoda asi 11.4 percenta a Toyota 2. miesto 11.37 percenta, rozdiel bol asi 200 aut... Volkswagen bol na 9. - 10. mieste... Na SVK Avensis stretnut, tak to je sviatok, tu ich stretavam asi ako na SVK Fabie... Hajzlici :D
Ravnako je tu neurekom Yarisov a Coroll...
No a nedavno som Vam spominal kolegu co kupil Oktavku Combi TDi... tak si dal namontovat v Skode Defend Lock a po tyzdni jazdenia mu pri odomykani ostal v ruke komplet... Stesti ja krasna, prepychova vec... Asi by som predajcu zabil... -
thomasero1 02.02.06 12:41
« Jsou v tahu :-(
Dnes ráno se dívám na auto a něco se mi nezdá. Auto vypadá jako traktor - originál Toyota poklice jsou pryč >:-[]
To je poprvé za cca 5 let, kdy mi něco zmizelo z auta zn. Toyota. Otázka je co s tím. Koupit obyčejné poklice v hypermarketu nebo originální s nějakým "zabezpečením" nebo "znehodnocením" (např vyrýt SPZ na poklice) :?:
Nemáte nějaký fígl :?:
P.S. Relativně jsem na tom dobře, minulý měsíc zmizely ze Superba ve vedlejší ulici kromě poklic i airbagy :!: -
modus ponens 30.01.06 18:30
dabel: pjekny cas. Mna cestou do Mch dost zbrzdila ranna nemecka premavka (nemohol som ist ani 150), cestou do BA zase Vieden (nadranom byva uplne prazdna), no a v AT som isiel radsej 150 nez 160 (i ked miestami som sa pozabudol).
Inak, cestou spat som tankoval v AT a uvedomil som si jednu vec. Benzin je tam po posilneni Skk lacnejsi ako u nas doma. Tak som dal plnu. Co sa vsak nestalo - auto mi akosi lepsie ide, nez som bol na znamych BA trasach zvyknuty. Fakt lepsie, a to su voknu mrazy. Zeby kvalitny slovensky benzin? :roll: