TOYOTA Avensis
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Bez nadpisu
Avensis Combi 2.2 D-CAT 6-Gang Executive
Spezifikationen
Verbrauchs-, Abgas- und Füllmengen
Kraftstoffart Diesel
Verbrauch außerorts 5,3 l/100 km
Verbrauch innerorts 7,6 l/100 km
Verbrauch gesamt 6,2 l/100 km
CO˛-Emission 163 g/km
Tankinhalt 60 l
Schadstoffarm nach Abgasnorm EURO 4
Euro 28.450,- -
« Re: Avensis 2,2 D4D 177
Avensis Combi 2.2 D-CAT 6-Gang Sol
Spezifikationen
Verbrauchs-, Abgas- und Füllmengen
Kraftstoffart Diesel
Verbrauch außerorts 5,3 l/100 km
Verbrauch innerorts 7,6 l/100 km
Verbrauch gesamt 6,2 l/100 km
CO˛-Emission 163 g/km
Tankinhalt 60 l
Schadstoffarm nach Abgasnorm EURO 4
27.050,- Euro
Tak jsem zvědav na cenu v čechách... cenu jsem našl na www.toyota.de konfigurator -
« Re: Re: Kroupy
Po kamincich nemam zatim nic (nalitano 50 tisic za 10 mesicu), ale kroupy bohuzel videt jsou. Pak jsem jeste nechaval menit predni sklo, to kdyz z protismeru na dalnici priletel sutr jako krava. No, a pak uz jen oflakany dvere a blatniky od tlustochu, co si musej otevirat dvere doslova a do pismene na doraz... pak mi jeste nekdo vyryl paradni ornament na zadnim blatniku tak, ze se blajska kov. Inu, Praha je drsny mesto a negarazovany stani si bere svoji dan. Kdyby to bylo moje, tak bych brecel (a pak strilel :) -
« Re: Kroupy
To Povalec: To stěma kroupama jsem psal já a na haubně skutečně nemám za skoro 2 roky a 55tis.km ani stopy kamínku či krup. U Cariny jsem měl dost direk po kamínkách, ale to byl asi zejména problém toho, že mi Carinu zbourala po 3 týdnech inteligentní blondýna a dudíž to již nebyl originál lak z fabriky. -
« Re: Toyota Avensis 2,2 D-4D 177PS
To by me taky zajimalo, sefovi dobiha o.l. a chce novy auto. V Praze nikdo nic nevi, ale prej uz berou objednavky. Na Morave zase rikaj, ze v Praze uz snad jsou nejaky predvadeci auta. Kazdopadne v cervenci uz by to melo byt venku (v UK uz je vesele testujou). Prej by mela byt o ~50 litru drazsi, ale nevim nevim, krome motoru to ma mit i jiny featury a asi to budou cpat jen do vybavevenejsich aut... uvidime. -
« Kroupy
Jo, jak si tady nekdo pochvaloval, ze "kroupy jak holubi vejce" a Toyota nic, tak ja jsem si vsim, ze mam pekne podobanou haupnu, zajimavy je, ze na strese nic neni. Nastesti to je videt jen pod urcitym uhlem, takze to nejak preziju, navic je to firemni wagen... -
« Re: Re: Re: Re: Zajímavost
To Mitsi: Jo to znám taky, stalo se to kámošovi u O1 ale nakonec to nějak stejně udělali a to tak, že tam namontovali nějakou zabezpečovačku, která uměla zatahovat okna a už mu to na dálku zase fachčilo. Jen si musel připlatit pár tisíc :-) -
"-- skrytý --" 20.06.05 10:34
« Re: Re: Re: Zajímavost
U Octavie vím ještě u jedné "vychytávce": auto samo stáhne všechna okénka tak cca 5 min. po zamčení dálkou.
PS: Stávalo se to pravidelně několika majitelům (v okruhu mých známých) Octávií vyrobených ve stejném období. Servis to nakonec vyřešil tak, že celou funkci automatického vytahování/stahování okének při zamčení/odemčení vozu zrušil... -
« Re: Zajímavost
To JirkaP: Jo máš pravdu, jde to ještě chvilku po vytažení klíčku. Já to tak na začátku neměl a nepřišlo mi to divné, protože jsem to tak měl i u Cariny a všech předchozích aut co měly el. okna.
Klima skuečně chvilku syčí, když dojedeš a vypneš motor. Leda ypnout A/C dříve, než dojedeš na místo.
Kdy si kupoval Avensise? Možná mi nahráli při poslední návštěvě nový SW a zapoměli to resetovat, což se možná stalo vybytím baterky. Jinak si neumím vysvětlit, proč je to najednou jinak. Nebo že by Toyota prováděla upgrade SW pomocí satelitu ? :D -
Jirka185 20.06.05 07:34
« Zajímavost
Me to tak fungovalo vzdycky - tusim ze okna jde vytahovat tak 5 min. po vypnuti zapalovani i s vyndanym klickem. Jakmile otevru dvere, je konec.
Ted mam zase dotaz ja :-)
Kdyz zastavim a vypnu motor, je od motoru (z klimatizace) slyset pomerne hlasyte syceni (cca 3 min). Zadne predchozi auto s klimatizaci mi to nedelalo, tak se ptam - je to normalni ? -
« Zajímavost
Mám zajímavý poznatek. Nedavno jsem slavil kulaté narozeniny a jak jsme se tak nechali unést naplno puštnými CD skupiny Kabát, tak jsem si ani nevšiml, že jsem nechal bežel vnitřní ventilaci. Po pár pivkách člověk řeší jiné věci :-) Když se společnost rozprchla, tak jsem zjistil, že jsem několikahodinovou reprodukcí a běžícím větrákem skoro vytřískal baterku. Auto nenaskočilo a nastartoval jsem jej až druhý den ráno, když se baterie trochu zotavila z velké zátěže. Od tohoto dne se mi ale děje jedna velmi zajímavá, leč příjemná věc.
Když zastavím, tak mi fungují elektrická okna tak dlouho, dokud nevytáhnu klíč ze zapalování. Dříve když jsem zastavil a vypnul motor, tak jsem pak ještě jednou musel otočit klíček do druhé pozice, abych mohl okna zatáhnout. Deď můžu vypnout klíček až do nuly a okna fungují. Když ale přijdu do auta, tak se okna zaktivují až po prvním otočení klíčku do 2 polohy. V servisu jsem v poslední době nebyl a vůbec si to neumím vysvětlit, ale je to super.
Jak jste na tom vy? Dělá vám to taky tak? -
« Bez nadpisu
no kdyz uvazime vsechny ty novinky, co bude mit (6-kvalt, akusticky celni sklo, tlumice, odhlucneni a ten super cistej motor) tak se asi do milionu nevejde (ikdyz bude asi taky zalezet na vybave ve ktery bude nabizenej). Kazdopadne souhlasim se "Shi" - ty ceny uz ted jsou nekde jinde. Tady bych uz asi auto nekoupil - ale treba v Dansku - to je jina kava.