TOYOTA Avensis

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 03.11.05  10:42

« Re: M6

Mam ten slabsi diesel 2.0. (89kw/310Nm), ale s plnou vybavou (xenony, BOSE, 'sportovy' potah sedadiel, atd...).
    Medzi 100kW a 89kW dieselom som subjektivne nevidel ziadny rozdiel az do 140-150 km/h rychlosti, potom ten silnejsi o nieco lepsie taha, tak som zobral ten slabsi.
    Pred rokom, ked som auto kupoval, som rozmyslal nad Avensisom, ale v benzine 1.8, ale iba o nieco vyssiu cenu som zohnal dieselovu M6 v omnoho lepsej vybave, tak som nevahal.
    Jedina vacsia vyhrada k M6 je zvysena hladina aerodynamickeho hluku pri vyssich rychlostiach (nieco pre IT >:D ) a mozno trochu vyssia spotreba, inak OK.
    Keby som auto kupoval teraz, asi by som vahal nad Avensisom 2.2 D-CAT (alebo mozno aj tym slabsim).
    Este som si nevyskusal dieselovu FL M6, mal by tam byt nizzsi hluk, vraj to lepsie utesnili, tak som zvedavy.
    O MP3 radiu som v M6 nepocul, ale privital by som to, mam CD menic a nebavi ma to pouzivat.
    Auto planujem menit o dva roky, ked bude nejaka dobra ponuka na M6 so silnejsim dieselom, asi do nej pojdem znova (ale iba v kozi, kde su uplne ine - sportovejsie sedacky).
    AT servis v Ziline poznam (pochadzam odtial), niekedy som mal Corollu a na prehliadky som chodil iba tam a bol som spokojny.
    Btw, aj Mazdu chodim servisovat do ZA, v BA ani omylom.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.05  09:54

« M6

Ja jsem pochopil, ze jsi porovnaval aktualni M6, jen jsem si myslel, ze ji vlastnis a tak jsem chtel vedet jak jsi s ni spokojeny. Mas benzin nebo diesel? Jaky obsah?
    Ja totiz v brzke dobre planuju koupit M6 nebo Avensisu. U Toyoty by to byl diesel, protoze 2.0 benzin je lacnejsi jen o 20 tisic (a to nema 6 st. prevodovku) a v 1.8 mi chybi tempomat. U Mazdy jsem se rozmyslel mezi 2 litrovym benzinem nebo dieslem (tam je uz rozdil okolo 70 tisic, coz se uz mozna neoplati). 1.8 zas ma jen mechanickou klimu a je jen 5 kvalt.
    Kdyz porovnam cenove oba vozy (podle ceniku!!), tak M6 diesel vyjde v kombi v Touringu na 1 009 900 nebo v Exclusivu 1 079 900. Toyota 110kW diesel 984 000 nebo 1 009 000. Takze mi vychazi, ze Avensis je v dieslu o 25-70 tisic lacnejsi. V benzinu je zas lacnejsi M6 o 30tisic. Toyota ma zase u nas v Ziline jeden z nejlepsich servisu - AT.
    Jeste plus pro M6 je ze ma moznost mit radio s MP3 (teda v ceniku to neni, ale predesla to mela, takze predpokladam, ze i FL to bude mit). Avensis je zas mozne mit v te bronzove-hnede barve, ktera se mi moc libi. Na druhe strane 3 displaje (klima, radio, pocitac) mohli sloucit do jednoho jako v M6, ktera ma tim padem podle me hezci palubku.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 02.11.05  20:18

« Re: Re:

To jsi porovnaval Avensis s M6 se kterym motorem? S tim upravenym dieslem se ma FL M6 prodavat az od noveho roku, ne?
    JInak ten diesl Avensisu je fakt nadhera. Zkousel jsem ho a bral bych ho hned. Jen jsem chtel pockat a porovnat jak na tom bude ten diesl u FL M6.

Porovnaval som so sucasnou M6, ale ak si cital pozorne, tak motor som vobec neporovnaval, skor ostatne veci. Motor od Toyoty je omnoho dalej ako od Mazdy a ani vylepseny diesel (105 kW/360 Nm) to nezmeni.
    Dieslove M6 FL uz v zapadnej Europe su, iba vychodna meska.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.05  19:51

« Re:

To jsi porovnaval Avensis s M6 se kterym motorem? S tim upravenym dieslem se ma FL M6 prodavat az od noveho roku, ne?
    JInak ten diesl Avensisu je fakt nadhera. Zkousel jsem ho a bral bych ho hned. Jen jsem chtel pockat a porovnat jak na tom bude ten diesl u FL M6.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.05  19:48

« Re: Na Slovensku...

Poslal by jsi to i me na petr.jezek@chello.sk?
    Dik moc
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  19:09

« Docvaklo

Díky, už mi to docvaklo. Zdravím.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 02.11.05  10:21

« Re: Re: Re: SS/SZ

Klikni nahoře na odkaz mezi "Nastavení" a "Přihlášení (Odhlášení)". Já zprávu nemám, takže tam mám odkaz "Nemáte nové zprávy".
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.05  07:23

« Re: Re: SS/SZ

Já to neumím otevřít, jak to mám udělat?
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 01.11.05  23:25

« Re: SS?

Sukromna sprava, po cesky SZ :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  23:22

« Re: SS?

Petr T.: Díky, už to mám!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  23:11

« SS?

Já jsem nějak opožděný, co je to ss?
    Teď jdu spát, pošlu to ráno... :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 01.11.05  23:02

« Re: Na Slovensku...

to Petr T.:
    aj ja poprosim >:D mail som poslal v SS.
    Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  22:30

« Na Slovensku...

...první číslo ještě ne...
    ...už to jede!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.05  21:53

« Re: 10 článků jede

To Petr T.: aj ja mam zaujem ferrko@azet.sk, dakujem
    bude ten planovany casopis vychadzat aj v SR?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  21:45

« Re: Re: Nezávislý prodejce JapanCar

...mám vizitku...
    www.japancar.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  21:44

« Re: Re: 10 článků jede

Bez obaf, :P BLONDÝNA :P už odjela a za ní další dva bloky...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.05  21:40

« Re: Nezávislý prodejce JapanCar

Ten nezávislý prodejce má wwwéčka?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.05  21:38

« Re: 10 článků jede

A co já >:D
    henty@atlas.cz
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  21:30

« 10 článků jede

To MITSI:
    Už jede prvních 10 článků, koukněte do mailu.
    Zdravím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.11.05  21:20

« Re: Nezávislý prodejce JapanCar

To teda čučím na drát!
    PS: jerry3@centrum.cz
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…