GPS - navigace v autě, rady, návody atd.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 17.01.04 10:45
« Re: SK
zase na druhu stranu sk mapy ma moc netrapia, relativne tu nie je kde zabludit a pokial nie si v nejakej "* sveta" tak ti staci trasa a poloha. Navigaciu pouzivam ked idem von a naozaj sa mi nechce stresovat kde mam odbocit a krajiny kam chodim su aj v AR2004 aj v inych softoch. No mozno motyka vystreli a bude aj sk mapa. Zatial moj pc v aute bude prehravat mp3, dvd a divx :) -
« Re: SK
skdd> no je to na zplakanie, ale vyzera to ze slovensko vyhorelo. Asi to bude tym ze podrobna mapa vobec neexistuje. Ja som tiez skoncil u AR 2002 a aj by som si kupi tomtom navigatora ale ten o slovensku vobec nechyruje. Tak musim zostat u tomtom routeplannera ale ten jedost nepresny hlavne v bratislave - napriklad ked idem okolo botanickej tak tam je taka odchylka ze to vyzera ze som parnik na dunaji :-) ... to by sa asi navigacny soft nechytal ze? :-) ... inak na zbytku slovenska mi to fachcilo v ipaqu v celku dobre. -
« Re: Becker
našrot: Můj kamarád dělá zeměměřiče a fakt ty mapy v reálu ne vždy souhlasí, ke všemu nezapomeň, že se musí zakreslovat typ křížení, typ podjezdu, nájezdu, přivaděče, odvadeče a desítky dalších různorodostí na silnici. To je jednoduší to projet. Oni stupidní nejsou ty společnosti a ke všemu to platí právě ty společnosti a pak vydělají na prodávání těch navigačních map, jenže v ČR by se jim to nevrátilo tak část peněz zasponzorovala Škodovka a fakt si nemyslím že to jsou společnosti které vyhazují prachy oknama, tam se nevyhodí zbytečně ani eurocent... holt němci :)