Autem do Turecka?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.01.03  13:26

« Re: Cesta do Turecka

V létě jsem bral novýho passata,ale to je jedno.Kolik mě bude stát cesta do Benátek na trajekt?Rakousko dálniční známka a dál?Jsem brňák.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.03  18:00

jestli máš nový auto tak bych cestu přez balkám vynechal.Mohl by ses taky vrátit bez něj nebo s pořádnejma újmama.Vyber raději cestu trajektem nebo eroplánem.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.03  17:06

V Čedoku mě řekly,že 7000,-kč jedna cesta(osobák a kajuta pro tři lidi),plus poplatky-dálnice Rakousko a Itálie.Mám nové auto,tak bych se chtěl projet,ale asi je nejvýhodnější letět.Ještě mám čas na rozmyšlenou.Uvidíme
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.03  16:17

Myslím si že to doopravdu vyjde na stejný prachy.Kolik prosím tě vyjde tentrajekt??
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.03  08:53

Do GR pojedu přes cestovku a vychází to na 28000,-kč(dva dospělí a dítě na 12 dní v solidním apartmánu).Dezinfekci jsem projížděl několikrát v Kazachstánu.7000,-kč na jednu jízdu je teda dost,to už se vyplatí jet trajektem(Itálie(Trest)-Řecko) a máš klid!!Tolik poplatku jsem neplatil ani když jsem jezdil do Kazachstánu(Polsko,Litva,Lotyšsko,Rusko)… nejezdí trajekt z Chorvatska,asi by to bylo levnější.Vypadá to,že mě ta cesta bude stát stejně jako kdybych letěl.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.03  18:40

Koukal jsem se na to je to asi 1800km.Počítej asi 24 hod nonstop jízdy.Nevím za jakých podmínek je průjezdná Makedonie.Počítej poplatka,dálnice u nás,slovensko,poplatky za silnice v maďarsku.Dále vízum v Srbsku,nevím teď jestli naše zákoné pojištění tam platí .Za dálnice se v srbsku taky platí.Pokud pojedeš přez BG tak počítej na hranici poplatek ta silnice,dezinfekci auta(to znamená že projedeš takovou kalužinou co ji říkaj dezinfekce stávalo to asi 8 DM)Toto projetí této hranice tě bude stát asi 15 euro.
    Dále taky počítej s častými kontrolami a s hladovými policajty.Myslím,že jedna cesta tě vyjde asi na 7 000kč.Jěště jsem se chtěl optat jak je to v GR s ubytováním,jak se pohybujou ceny??
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.03  09:46

Ahoj,díky že sis udělal čas.V polovině července jedu do Řecka na ostrov Lefkáda.Potřebuji vědět vše co se týká cesty?Která trasa je nejbližší a nejrychlejší?Do bývalé Jugoslávie je potřeba vízum?Platí se v Rumunsku a Bulharsku nějaké poplatky(dálnice atd.)?Je toho strašně moc,co by mě zajímalo!Škoda,že nejede trajekt třeba ze Splitu.Itálie,Řecko trajekt stojí 15000,-kč,to je dost.Pro začátek by to stačilo.Ještě jednou dík.Tomáš
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.01.03  22:32

lepší bude diskuze tady
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.02  20:00

pokud pojedeš s nafťákem,který bude mít spotřebu okolo 5 lt tak to za 4000 pořídíš.Musi¨íš však počítat s poplatky slovensko-dálnice,maďarsko dálnice ,rumunsko poplatky,úplatky a pokuty,v bulharsku kromě poplatku za cesty,který se vybíraj na hranici musíš počítat s poplatkem za most nebo ferybot,dále tě čeka poplatek za dezinfekci,to že projedeš takovou kaluží. Dřív tato kaluž stála pro osobák myslím 8 DM dneska nevím.Dále tě čeká poplatky za dálnici v TR a počítej i s úplatkama a pokutama.Tak že si k ceně za phm přičti minimálně 1500 kč na jednu cestu.Pokud však jede víc lidí v autě tak se to vyplatí.Moje rada na tuto cestu se však nikdy nevydávej sám jeďte alespoň dva a v noci zásadně zaparkuj někde mezi kamionama na hlídaným parkovišti,nejlépe u tureckých provozovatelů.Na tyto parkingy si žádnej bandita netroufne.Tyto parkoviště začínaj už v maďarsku a nebudeš litovat mají tam už i svoje hospůdky Poznáš vůni orientu už od maďarska
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  17:39

« to residents

To jsem rád. BTW, co se hudby týče, tak do ní techno vůbec nezařazuju, takže vlastně asi vůbec nejsem správný tuner...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  16:11

« Re: Radostné vyhlídky - pro reziduum

To HUF: myslel jsem to s tí vkusem upřímně. Co znám většinu tuningovců, tak jen techno dunní.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  16:10

Pokud bereš jen cenu paliva tak možná. Já zase slyšel o výhodných akcích letenek tuším GTS za stejné prachy zpáteční Istambul. Jestli je to včetně poplatků to nevím. Každopádně na místě ušetříš čas a na místě se už dá sehnat nějaký odvoz. Loni tam byli kamaradi vlakem na tury po horách a stálo je to jako skupinku tuším zpáteční do čtyř litrů. Musí však jet 6 a více lidí.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  15:07

Levněji než 4000 ? To ji samozřejmě pořídíš. Pokud pojedou v autě 4, tak to je za 1000 (tam i zpět). Za 4000 tam dojedu sólo autem. Záleží na autě.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.11.02  18:40

Před 3 rokama jsem podnikl taky tuto cestu autobusem ,bylo to super.Cesta stála pouhé
    4.000kč Autem to tak levně nepořídíš.Zážitky z cesty byly ohromujicí,jelikož jsem jel s tureckou společností a na zp. cestě jsme jeli pozuze 4.Jediné co se mi nelíbilo, byl pouze jeden šofér,který jel nonstop a to okolo asi 30hodin.Rád na tuto cestu vzpomínám.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:05

« Radostné vyhlídky - pro reziduum

Radostné vyhlídky:

Až mi bude tak sto deset,

přijde Bůh a zmáčkne RESET.

Někdo zvoní, nadávám,

nemám ruce volné,

právě tchyni vyndávám

z kyseliny solné.

Pár gumových rukavic

marně šmátrá po dně,

nezbylo z ní vůbec nic

i když jí bylo hodně.

Tímt bych mou chvilku poezie raději ukončil. Mohlo by se totiž stát, že se někdo ozve, že v tématu, kde se objevuju já, se nic kloudného nedozví... ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:00

« Re: Nahý v trní

to Huf: vidím, že máš i vkus:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

06.11.02  13:54

« Nahý v trní

Šel jsem sypat slonům zrní,

on tam stál nahý v trní.

Sloni se ho ulekli,

usekli mu kule kly.

Jen tak pro zpestření od Káji Plíhala :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  13:52

« to residents

Každý si to zvolí, jak mu to vyhovuje. Já třeba vůbec nemám rád zoo, ale styl dovolené, který jsem letos podnikl, mi velmi vyhovoval. Jel jsem se prostě válet k moři do místa, který záměrně evokuje pocit ráje na zemi.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  09:13

« to HUFNAGL

Hmm, dobrý. Mně taky Turecko sedlo, i když jsem pokojské z jazyků nezkoušel. Stačilo mi, když bylo apartmá vyglancovaný :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  09:08

Tuším, že jsem ten film viděl před nedávnem na ČT, ale chytil jsem už jen konec. To Huf: Turecko a vůbec exotika s cestovkou to je jak pozorovat zajíce v zoo místo v lese.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…