Autem do Turecka?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  12:53

« Re: Cesta do Italie

TAN> zalezi kdy pojedes. Kdyz pojedes mimo cervenec srpen, podle me se da v klidu jet na slepo. Ubytovacich kapacit je tam tolik, ze musis v klidu najit. Myslim, ze bys nasel i v te tvrde sezone, ale pokud jedes s rodinou muze se stat, ze ne a deti pro tohle obvykle nemaji pochopeni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  12:52

To NOVAK> tak to je komedie :-) Na me s tim sli taky, jenze jsem tam byl posledni tyden v srpnu a meli obsazeno.Nabizeli mi, ze me po prvnim tydnu prestehujou,ale to jsem nebyl ochoten akceptovat, tak jsem sel bydlet jinam. Mel jsem to od Cedoku. Nakonec jsem na tom vydelal, protoze tam kde jsme byli bylo bydleni mnohem lepsi a jeste mi vratili nejaky prachy. Jo ale mas pravdu jih Italie je jiny svet, stejne jako kazdy jih :-) Mimochodem, 14 dni po dovolene jsem si koupil Stilo jak to na me zapusobilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:29

Původně jsem chtěl vyskoušet Řecko,ale asi to vyhraje Itálie!!Mám si ubytování objednat přes cestovku,nebo řešit až namístě??Pojede na jih to vím jistě.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.03  10:24

Ano byla to Altalia. Po té úvodní komedii ještě opravili odpady ve sprchách a následovalo 14 dní vegetu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.03  10:18

TO MBE: na mne to testovali taky... Po cca 20 minutách komunikace jsme se posunuli kousek dál a dostali jsme co jsme si zaplatily. Jo jih Italie je jiný svět..
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  08:55

« Re: Cesta do Turecka

Mas pravdu, akorat uplne dole, kdyz uz je videt Sicilie se sem tam nejaka uzavirka objevila :-) Ale jinak to maji uplne spica, hlavne jak jedes tema horama na jihu. Tunely, silnice na pilirich, fakt nadhera. Mimochodem, v Brancaleone si byl v Altalii?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  08:54

Objednal jsem si doma prave to Brancaleone, kde byl i Novak. Soude podle toho vlaku. Bohuzel se me pokusili nacpat do starych hnusnych apartmanu, coz si po docela hodne neprijemne scene kterou jsem udelal v hotelu rozmysleli a nakonec me cestovka prestehovala do te Tropey.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.03  21:29

po neplacených silnicích se v Itálii jezdit nedá, průměr 50-60km/h. To nikam nedojedeš. Opravdu vyzkoušeno. Od Neapole dolů se neplatí, Od Bari dolů se neplatí. Pokud pojedeš po dálnici tak uvidíš zaco se tam platí (neuvidíš uzavírku jen tunel most tunel atd...)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.02.03  21:25

V Brancaleone jsem byl loni, nemělo to chybu ... k moři z apartmanu 30m na slušnou soukr. pláž, ale nadruhou stranu což se nikde neuvádělo: 10m za aparmanem jezdil vlak (první dojmy strašné ale po týdnu si člověk zvykl) Jinak bazen perfektní a ceny taky. Jinak doporučuji vybírat a platit na www.fiptour.sk. Letos sháním něco podobného na sardinii (podmínka: moře do 100m od aparmanu)
    ahoj LN
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.03  19:12

mbe-a kde sis to ubytování objednal?Doma nebo až v Itálii?Máš pravdu,jih je omoc krásnější!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.03  09:08

My jsme jezdili. To mestecko je tak krasny, ze to fakt stalo za to. Ale kazdemu vyhovuje neco jineho. To uznavam. Kazdopadne by ses urcite ubytoval na blizsim miste. Zalezi opravdu co clovek chce. Hodil jsem sem info spis o lokalite, doprave, cenach a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  18:17

Ta vzdálenost do centra je velká,já jsem zvyklej chodit večer s rodinou na procházku?I v Bulharsku a Chorvatsku jsme šli se projít do centra(na zmrzlinu,jídlo nebo na lahvinku),bylo to max.200 metrů.Jezdit autem každý večer je blbost.Co si o tom myslíš??
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  17:42

Jeste dovetek. Jediny minus dovolene bylo ze jsme jeli Oktavkou TDI, M.r. 2002. Spotreba super, ale sedel jsem vepredu a prislo mi, jako bych celou cestu klecel jak sem byl otlacenej od palubky. Holt to misto vevnitr nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  17:40

Mam doma od toho letak a cenik, mohl bych naskenovat a poslat. Od centra asi 3km, u hlavni silnice, ale jakoby pod ni, domky na druhou stranu smerem k mori. Zadny hluk. Jak jsem rikal, je to na utesech. Mestecko bylo fakt pekny. Auto k mori jezdilo tusim mezi 8:30 - 17:00, ale jelo by jak se clovek domluvil. Pres poledne meli mananu, ale pohoda. Clovek sel rano, na poledne se vratil (na slunicku se moc byt neda), nebo sel hned na plazi do restaurace a odpoledne se zase vratil az do vecera. Prijeli by ale jak by sis rekl. Opravdova pohoda. Normalne bych se toho, ze to neni u more bal, ale tady me to nijak neomezovalo. Kouknu se doma na ten letak, jestli ho mam a dam vedet. Kdyztak bych ti ho naskenovanej poslal.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  17:24

mbe-dík za velmi dobré informace,jsi schopen sehnat kontakt na majitele?Jak to bylo daleko do centra a nebyl tam velký hluk(hlavně v noci)?Jak často jezdila to auto k moři?Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  15:23

Bydleli jsme v apartmanech, velmi slusne, klima, pro 4 lidi, jedno ale je pristylka, takze idealnejsi by bylo pro 3. Novy komplex, nebyl u more, byl na utesech, krasny vyhled. K mori jezdila porad tam a zpet hotelova socka, bylo to asi 2km. Naprosto bez problemu. Byl jsem udajne v nejhezcim miste v jizni Kalabrii, mestecko se jmenuje Tropea. Buvodne jsem sice mel byt v Brancaleone, coz je opravdu uplne dole, nejvic jak to jde :-), ale byly v tom nejake problemy, takze jsem se nakonec vracel o 150km vyse, prave do te Tropey. Mestecko bylo vzdaleno asi 3km. V okoli byl takovy mensi aquapark. Kdo zna severni italii, tak to je uplne neco jineho. Nedivim se, ze vsichni Talosi jezdi na dovolenou na jih a sever nechavaji nam a nemcourum. Dole ciste more, i divoke, zadny rybnik. Nejlepsi je, ze je tam fakt malo neitalu, takze se k Vam chovaji velmi dobre, ne jako k turistum, ktery chteji za kazdou cenu obrat o penize. To jsem ale odbocil. Za dalnice az dolu zaplatis tusim asi 50EUR, ale jsou to dobre vynalozene penize. Plati se az do Neapole a pak uz je to free. Ubytovani v tom nasem komplexu stalo v sezone (posledni tyden v srpnu) 750 EUR za apartman/tyden, prvni v zari asi 350EUR/tyden. To je tam jeste krasne teplo. Je to fakt hodne na jihu. Rozdily mezi sezonou a nesezonou jsou opravdu dramaticke. Nejdrazsi je cervenec a srpen, to se ceny pohybuje kolem tech 750EUR. Jist se tam da fakt levne, testoviny, Pizza, kdyz si uvaris, tak super levne. V restauracich velmi prijatelne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.03  13:10

napiš jak je to s ubytováním ,cena atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.03  08:56

Dalnice nejsou tak hrozne. Posledni leto jsem byl az uplne dole, naproroti Sicilii. Pres 2000 km. Cesta super, dalnice vyborne. Dole tusim od Neapole nebo tam nekde uz se dalnice neplati a prece jsou jeste podstatne lepsi nez nase. More je na jihu fantasticke, divoke a krasne ciste. Byl jsem v miste kde byli jako turisti sami Talosi, skoro zadny nemci ani jine narody. Nadherny mista, urcite se tam vratim. Kdyby mel nekdo zajem, mohu poskytnout dalsi info.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.03  07:01

Koukal jsem na to a dálnice Trento-Bari46,6 euro.
    Na poplatky se dá kouknout na www.italie-online.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.03  21:29

Po neplacených silnicích se dá jet.jednou jsem tuto cestu absolvoval z Verony a jel jsem okolo dálnice no hrůza ,max.rychlost 60km/h co víc o tom psát.tu cenu se ti pokusím zjistit ,ale nevím jak rychle se mi to povede.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…