Autem do Turecka?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  17:40

« Re: Cesta do Italie

Pres Rakousko nevim, tam je urcite znamka, nevim jak tunely, ty jsou v Italii free.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  17:39

No pres nemecko se neplati ani dalnice ani poplatky, pak zaplatis za prujezd Brennerem, to je myslim asi 8 EUR a v Italii se plati akorat poplatky, ne znamka, to je cca 50 EUR. Tot vse. Vsechno je na jednu cestu, takze x2.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  17:25

mba-jestli dobře rozumím,to jsou všechny poplatky(dálniční známka,tunel aj.)??Nafta mě vyšla na 100 EUR za jednu cestu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.03  17:24

Brno, Mikulov, Vídeň, směr Gratz, Tarvisio, dále po italských dálnicích
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  17:00

V cene je cesta az na jih. Nevim, podle me je lepsi cesta pres nemecko. Je to furt po dalnici a pres Brener. Ale z Brna si nejsem jistej. Ja to jel pres nemecko na Mnichov, pak Salcburk, Brenner, Modena a pak uz si nepamatuju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  16:38

mbe-a která trasa je lepší?Co je všechno v 50 EURO?Já bydlím v Brně,ale je mě jedno kudyma pojedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  11:22

No, koukal jsem ta Scalea je blizko Tropey. Pocitej tak 1900km (z Prahy) jedna cesta. Dalnice jsem psal asi 50 EUR jedna cesta. Pak zalezi kudy pojedes, kdyz pres Nemecko po dalnici, pak Salcburk a Brenner, tak zaplatis jeste za Brenner, to je myslim 8EUR.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  10:50

Budu konkrétní,Scalea-Recidence Parco Emiri se mi zamlouvá nejvíce.Může mi dál někdo přesné informace o této lokalitě??Doufám,že už je sem někdo nepsal.Kolik je to km a co bude přesně stát cesta?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  09:56

Jo a plaz celkem usla, upravena, hruby pisek a u kus od brehu kameny v mori. More bylo krasne cisty. Byla i docela dlouha. Pujcovali tam nejaky slapadla, vedle i vodni skutry a tak. Takova klasika. Akorat, ze tam bylo velmi rozume lidi a hlavne zadny cesi. Abys rozumel, nic proti cechum :-), ale kdyz sedis na plazi a vedle tebe nejaky vidle rvou na celou plaz, jak se u vecere prezrali, ale hlavne ze je to zadarmo (to se mi stalo v Tunisu :-), tak jsem docela rad, kdyz sem jedinej cech :-) I kdyz v Tropee jsem videl dalsi 2 auta s CZ SPZ, takze uplne mimo to zase neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  09:52

Ja chodil na Pizzu do Tropey a to teda byla opravdu Pizza. Co se tyce Kalosu, da se to sejit, ale jsou dole sutry, takze se tam neda plavat. Spis tak se slunit na kamenech. Lidi tam nechodili. Jinak jezdil transit tam a zpet k plazi (asi 3 minutky cesty), byl tam servis, takze lehatka slunecniky (udajne pro jeden apartman jedno lehatko a slunecnik, ale my sedeli vzdy vsichni, bylo tam vzdycky hodne volnych) a bazen je tam peknej, ne moc velkej, ale primo na tom utesu, takze muzes cumet na more.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.02.03  09:04

no nevím, na jihu jsem si dával pizu několikrát, a občas jsem je měl chuť pozvat k nám ať vidí jak má vypadat piza.
    to mbe: na tom Kalosu jak to vypadalo pod tím střediskem tj. dalo se sejít těch 80m výškového rozdílu a u moře pobejt? nebo bylo nutný jezdit jinam na pláž. Jak ta pláž vypadala? Je plážový servis? Jaký je tam bazén? Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.03  08:56

Jidlo je v pohode. Pokud mas rad testoviny a italsky veci OK. Maso je tam hodne drahy. V restauraci Pizza tak 6 EUR, ale fakt velka.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.03  19:57

Jak jsem se díval,ve stejné cenové relaci jako jih Itálie je i Francie?Už jsem psal,Řecko počká a asi v létě vyrazím na vámi opěvovaný jih Itálie.Ti slováci jsou opravdu levnější!!Jídlo v Itálii je dražší než v Chorvatsku??
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.03  08:56

Zajimavy tip s tema Slovakama. Ja letos ale tak dolu nepojedu, nejak nejsou prachy. Pojedu nekam podstatne severneji, a asi naslepo. Nepojedu v sezone a budu jen s manzelkou, takze nema smysl nic rezervovat. Kde se mi bude libit, zustanu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.03  19:14

stejnou italskou agenturu prodávají slováci na www.fiptour.sk. Já jsem loni odmítl platit za euro 35Kč (jak požadovaly na calabria.cz - Krulišová), objednal a zaplatil jsem přez ČSOB bez poplatků a problémů v platném kurzu (31.. Kč) na Slovensko (ušetřil jsem 4kkč). Bydlím skoro u hranic a velká část mých známých nakupuje dovolenou u Slovenských cestovek (je to levnější).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  15:03

Sorry, to nemam. Mam jen takovy letak kde jsou ceny. Jsou trochu vyssi nez jsem tu psal, asi uz mam kratkou pamet. Muzes juknout sem, to je ceska cast Italske cestovky Polycastrum Viaggi, ktera jak jsem si vsiml zajistovala hodne Italum. Web je [odkaz] dale pak muzes juknout sem [odkaz] to je primo katalog te italske cestovky. Da se tam najit i to kde jsem byl, jmenuje se to Vilaggo Club Kalos a je to lokalita Parghelia, Kalabrie. Pripadne mi napis na mbe@email.cz a muzu poslat ofoceny ten letak, ale tady na te sajte je take. Najdes tam hodne mist kam jet.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  13:08

mbe-právě že pojedu začátkem července nebo srpna.Nejlepší by bylo kdybych jel na odskoušené místo,nemáš třeba www adresu toho apartmánu??
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  12:53

TAN> zalezi kdy pojedes. Kdyz pojedes mimo cervenec srpen, podle me se da v klidu jet na slepo. Ubytovacich kapacit je tam tolik, ze musis v klidu najit. Myslim, ze bys nasel i v te tvrde sezone, ale pokud jedes s rodinou muze se stat, ze ne a deti pro tohle obvykle nemaji pochopeni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  12:52

To NOVAK> tak to je komedie :-) Na me s tim sli taky, jenze jsem tam byl posledni tyden v srpnu a meli obsazeno.Nabizeli mi, ze me po prvnim tydnu prestehujou,ale to jsem nebyl ochoten akceptovat, tak jsem sel bydlet jinam. Mel jsem to od Cedoku. Nakonec jsem na tom vydelal, protoze tam kde jsme byli bylo bydleni mnohem lepsi a jeste mi vratili nejaky prachy. Jo ale mas pravdu jih Italie je jiny svet, stejne jako kazdy jih :-) Mimochodem, 14 dni po dovolene jsem si koupil Stilo jak to na me zapusobilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.03  10:29

Původně jsem chtěl vyskoušet Řecko,ale asi to vyhraje Itálie!!Mám si ubytování objednat přes cestovku,nebo řešit až namístě??Pojede na jih to vím jistě.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…