Autem do Turecka?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.03.03  20:05

« Re: ccc

tak já letos místo mé standartní GPS (GARMIN Vista) pojedu s PDA (Loox od Siemense) k tomu TOMTOM Route planner a GPS modul napevno do auta. Za chvíli to budu testovat.... Kromě Route66 existuje i Microsoft AutoRoute skoro se stejnými vlastnostmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  07:43

« Re: ccc

Tak to já mám 2001.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.03.03  19:37

« Re: huf

já mám asi z roku 2000,je ale nová z roku 2003 ale ta stojí asi 60usd
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  19:16

« Re: huf

Hufe,na to mi sy tadi nehrajeme.Máte někdo novou verzi plánovače jízd Route66??
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  13:38

« Re: to ccc

:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  13:17

« to ccc

Nepíše se chvíly, ale chvýly. :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  08:35

« Re: tak kam tedy letos na dovolenou

Italie, nekde severneji, ale ne uplny sever jako RIMINI apod. Pojedeme se zenou v cervnu naslepo a kde se bude libit, tam zustaneme.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.03  07:31

já sám jěště nevím,manželka chce stále letět do GR eroplánem na poslední chvíly ajá bych raději jel někam autem,alespoň 2000km no uvidíme jak to dopadne nic zatím není jistý.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.03.03  19:07

Tak já na začátku května mířím do Španělska, ženský letěj letadlem, pánové převezou nonstop auto do Barcelony, tam pobudem asi tři dny, potom podél pobřeží do Valencie, Murcie, uhnutí přes Sierru Nevadu do Granady, Gibraltar, Cadiz, Sevilla, Cordoba, Ubeda a přes Kastilii La Mancha (Almagro, Belmonte, Morela), Lerida, Montserrat zpět do Barcelony. Vyložení dam na letišti a opět přejezd do Prahy. Necelých 18 dní, asi 6500 km. Noclehy pouze v hotelech, taková kombinace měst a přírody, prostě dlouho očekávaný výlet.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.03.03  18:40

asi Itálie poblíž Vieste je residence VILLAGE ARCOBALENO. Prošlo to užším výběrem rodinné rady (manželka) tak uvidíme...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.03  22:03

« tak kam tedy letos na dovolenou

kam se letos chystáte na dovolenou???pište
  • « 00 Reagovat !

foto

27.02.03  08:44

« Re: Italie, vice sever, Montesilvano, San Benedetto

Letos pojedu do Itálie poprvé!Doháním co jsem zameškal v KZ.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  20:23

Asi by mi to neublížilo, není to nic nelegálního. Konkretizovat se mi to ale nechce. Ty jsi ještě nejel přes Villach do Itálie? Pokud ne, je to docela zážitek, když jsem tama jel prvně, tak mě to dostalo. Taky v předchozích příspěvcích zmiňovaný brennerský průsmyk je super a za těch 8 Eur je skutečně co vidět. Pokud teda není mlha jak prase, nebo tma. Ovšem pro tebe jako brňáka je to zbytečná zajížďka. Ovšem pro zajímavost, když jedu do Milana přes Mikulov, tak GPS tvrdošíjně trvá na Brenneru - jenže ona asi neví, kolik se tam platí. Teprve až za Vídní minu odbočku na Linz, dá si říct a změní trasu na Villach. Kilometrově to je skoro fifty fifty.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  11:36

To mě docela zajímá,jaké zboží?Jestli by ti to ublížilo tak to sem nepiš!!Já tak maximálně jezdím po Praze a kontroluji.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  11:29

Pašík čeká na mně. Tyhle výlety jezdím služebně. Do Milana tak 6x do roka pro zboží.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  11:04

kampatka-ty jsi nějakej rozježděnej.Co děláš,že tak jezdíš?Nehoň pašáka tolik ať vydrží!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.03  21:51

TAN žádnej placenej tunel od Grazu na Tarvisio není. Neboj je to zichr. Pokud tam od středy nějakej nepostavili. Jinak kolem Klagenfurtu je to trochu otrava po tzv. panelce, sem tam je to svedený do protisměru, protože tam kutají další díry aby nebyly obousměrný tunely.
    Vždycky ale mám takovej lepší pocit po přejetí do IT. V Gryzgotově se nemůžu zbavit pocitu policejního státu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.03  10:13

Jak jsem již psal,cestu po Graz znám.Jsou dále směrem na IT nějaké placené tunely??Samozřejmě,všem za info dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.02.03  18:01

to TAN: tak jsem ti hodil do MS Autoroute, který sám používám a Brno - Scalea vychází následovně: Klagenfurt, Tarvisio, Udine,Mestre, Padova, Bologna, Firenze, po A1 Řím, Neapol, Eboli, Scalea. Nejrychlejší cesta 1663 km, asi 16 hodin v tahu. Varianata nejkratší cesta ukazuje na Graz, Lublaň, Trest, Isola, trajektem do Ancony, po východním pobřeží až do Foggie, potom přejezd poloostrova za Salerno a dále do Scaley - docela zajímavé, ale asi dražší a delší - včetně trajektu 24 hodin, ale zase můžeš spát na lodi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.03  17:53

Z Prahy přes ten Mnichov, po dálnici Innsbruck, Brenner - to je za rakouskou nálepku, pokud se to vezme přes Ga-Pa, ušetří se nálepka, ale je to min. o hodinu delší - není půlku cesty dálnice, a navíc je třeba projet Mnichovem skrz...
    Z Brna je jednoznačně lepší jet Rakouskem, ne na Prahu - to by byla zajížďka.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…