Hyundai Getz kdo má první zkušenosti
« Re: GETZ
Tak už mám najeto 1500 km.Jestli můžu hodnotit tak ta Fabie má možná lepší (přesnější) řazení ,ale jinak je podvozek velmi dobrý.Má tužší nastavení a brzdění je mnohem lepší než Fabia.To můžu říct naprosto zodpovědně.Zatím jsem nezkoušel kolik si vezme na sto kilometrů ,protože pořád "zabíhám".Jezdím svižně ať si motor zvykne a má docela zápřah.Mimo jiné 0-100 km/h 11,5 sek.A to golf 1,6 77KW umí za stejnou dobu.Docela slušný.Taky design je velmi zajímavý.Mohu potvrdit že bylo hodně pochvaly na mé autíčko. -
« Re: Vlezte si do originálního threadu
hele "A" , muzes mi rici, co Te na tomhle aute zere ?? Kde muzes, tam ho hanis. Nech kazdeho, at si obrazek udela sam. koneckoncu predvadeci jizdy jsou zadara, ne ? :o) Pripadas mi jako dealer Skodovky, ktery tu dela akorat vlny. Mimojine neni divu kdyz v akci je napr. ELANTRA za 339 tis. A to je uz jine svezeni - i co do podvozku. Za tu cenu nemas ani OCTAVII 1.4 . Ja osobne jsem se skodovkou skoncil.
« Re: GETZ
ne, s 206 jsem jel, ale s dieslem. Jak rikam, asi bych do GETZE sel, protoze jsem jezdil na ACCENTECH a oba meli pres 140 tis........... a v poho. Jen ten hluk mi na tehle autech vadi. Teprve co zacli delat elantru, tak ta ma i dvojite tesneni ve dverich a to je i aerodynamicky mensi hluk nez predchozi model. Jinak mam FABII a mouchy jsem ji vychytal jeste v zaruce. Ta FABIA mi ale prijde lepsi na ovladani i na svezeni ( podvozek, servo, brzdy.............) Ty ACCENTI moc dobre nebrzdily. Hele, kolik Ti to basti ? ja mam 6.3 litru na 100 km ted na podzim pri 70% venku a 30 mesto - a jezdim normalne. -
« Re: Vyplati se?
Je to 14 dnů co jsem koupil jedna trojku.Mám najeto přes tisíc kilometrů.Když jsem se rozhodoval o koupi nového auta,tak jsem projel Peugeot 206 1,4 pak Fabii 50 KW a Golfa 1,6.Nemůžu říct nic jineho než spokojenost.Tedy zatím.Super cena,super motor.82 koní na takové malé autíčko bohatě stačí.Jezdím po okrese a nemám problém.Měl jsem určité obavy z interiéru ,ale můžu říct,že jem byl mile překvapen.Vřele doporučuju.Jen si zkuste srovnat ceny aut v této třídě. -
« Vyplati se?
Já toho prcka nekupuju, ale švagrovi to vrtá hlavou. Byli jsme si ho prohlídnout a vnitřek víka zadního kufru byl hnusně (někde malou vrstvou, někde blbě kropenatej) nalakovanej. Někdo to nový auto leštil, tak byl ten bílej prach z leštěnky v každý malý hraně. Některý hrany plastů byly s otřepama, nekterý hnusně odřízlý. Posez dobrej a ergonomie v pořádku. Zajímaly by mě zážitky čerstvýho majitele, kterej s tím už pár tisíc nalítal a co se dělo. -
« GETZ
A co chces vedet ?? Jen jsem s nim jel predvadeci jizdu. Myslim, ze je to povedeny vuz - jak design, tak cena. Jel jsem s verzi 1.6 Ma to solidni tah, ale prijde mi trochu "vlazny" nez zabere... to asi kvuli emisim. Trochu mi vadi hluk mororu pronikajici do vozu a podvozek je take prumerny. Ergonomie mi prijde dobra i rizeni dobre. Asi bych do nej sel, ale ja mam radeji o neco vetsi auta. Uvidime :o)