Citroen C3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
« Cena + vybava
Potrebujem do firmy do onca roka kupit nove auto nizsej triedy. Rozhodovalo sa medzi Fabiuo, Cliom, P206 a C3. Kriteria: 1.4 l, klima, bezpecnost.
Fabia, co som nepredpokladal bola 1-znacne najdrahsia, P206 maly. Clio malo lepsie parametre vo vybave za rovnaku cenu ako C3 (konkretne ABS)
Clovek, ktroy bude tym autom jazdit sa nakoniec rozhodol pre C3. Mate skusenosti s jazdnymi vlastnostami, resp. s user-friendly funkciami tohto vozidla ? -
« Re: Ahoj
No vidíš, a pak že Australani jsou úplný paka. Nejsou. Některým to sem tam i pálí. Hele Benzíňáku a co tak věno? Teda kromě toho baráku co nám mladejm necháš postavit. Ne, že by mi šlo o prachy, ale že bych teda tu C3 nemusel kupovat. Naco by nám byly dvě, že...
« Re: Ahoj
Tak jak jsi se rozhodl, Citróne? Do čeho jdeš? Já už kapituloval před neustálými útoky své rozmazlené dcery a ve slabé chvice jí toho Lemona C3 slíbil. Ale toho nejlevnějšího - 1,1 X za 299 + 32 klima + 9 metalíza (chce světle modrou). Ale alespoň jsem si vymohl, že to dostane až po novém roce - 2 roky záruka. -
« Re: Ahoj
Ona ta úvaha zda Clio nebo C3 je spor rozumu se srdem. Rozum velí - vem Clio, za stejné peníze máš plnou výbavu, C3 bude holota. Jenomže srce křičí - blbče, podívej se jak je Citrónek krásnej, co je proti tomu nějakejch ušmudlanejch 50kil navíc? A navíc je to o generaci novější autíčko. Jinak vnitřním prostorem se přeci jen nedají srovnávat. V C3 máte pocit o třídu většího vozu.