Citroen C3
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
"-- skrytý --" 21.10.02 15:48
« Re: Ahoj
Teda to by me zajimalo, kdo by platil pokutu, jestli Ty nebo ten servis, kdyz by Te hluchavky zastavili za rychlou jizdu a Ty bys tvrdil pravdu, ze jsi tam rozhodne pres 50 nemel a ze jim to klidne predvedes znova s policajtem za volantem. :-))) Akorat ty domy a lidske postavicky kolem me se mihaly nejak rychle, toho jsem si pane prislusnik vsiml. :-)) -
« Re: Ahoj
Citroen servisy /aspon v BA/ funguju NA *. Pri prvej prehliadke prepli pocitac na ukazovanie v Milach za hodinu a nevedeli to pol hodinu prepnut naspat, ked sme sa museli vratit, lebo som si to vsimol az po x km. Dalej max. neochota a lajdactvo. Ale auticko je to dobre...taky pocit pohody pri jazdeni v nom, ziadne pretekanie, jednoducho pohodka a komfort.. -
« Ahoj
Moc se mi líbí nový C3, rád bych si ho koupil, ale mám trochu obavy ze značky Citroen. Nikdy jsem Citrónek neměl a ani nikdo ze známých tuto značku nevlastní. Můžete se podělit o zkušenosti?
Jinak dilema benzín-nafta je u tohoto autíčka vcelku vyřešené: rozdíl 67.400 Kč (!!!!) se u městského vozíku asi těžko vyplatí.
A jak fungují Citroen servisy?