Getz Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to ruprecht
Co se tyce marketingu, ceny a jinych "blbych" kecu, tak te samozrejme chapu. Koupil jsi si predrazenou malou Fabii v TDi, nacpal jsi do ni jeste jednou tolik aby jsi v tom mohl jezdit a hle, konecne je z toho poradne auto (nic ve zlem). Ze jsi za ty prachy mohl mit jine poradne auto (je otazka jestli lepsi nebo horsi), to byla tvoje volba a tvuj problem. Kazdopadne seriova Fabie s MPi je proste ... skoda mluvit. -
« Re: to ruprecht
Ale Hufe, vzdyt uz jsou vsechny ty zavady na Fabii vseobecne znamy. V jine rubrice ti je matuS vsechny vyjmenoval. Ty traverzy byli obrazne receny, tak z toho hned nechod hledat rady do hospody. Jinymi slovy na Fabii proste musi byt vic materialu, aby splnila bezpecnostni testy, protoze asi nema tak kvalitne navrzene deformacni zony a tak kvalitni materialy. Nebo mi tedy vysvetli, proc je bezkonkurence nejtezsi ze vsech aut nejnizsi tridy? I koncernovi sourozenci Polo a Ibiza jsou lehci, pri stejnem prostoru, bezpecnosti atd. -
« Re: Korejská šunka..
No s produktivitou je to fakt bida. Ale u Skody to dozene marketing. S tim sem tam robot bych to nevidel zas tak cerne, skoda se furt chvastala jak investovala do vyrobnich linek, maji novou motorarnu, tomu bych zase veril. No a vaha, to uz tady bylo, nejak tu bezpecnost musej dohnat, tak tam proste navarili silnejsi traverzy, no. A na frantiky bych moc zase nenadaval, ... -
To Cleaner: Hele na moje krasny Italsky Stilo mi nesahej. Mel jsem fabii 1.4MPI a vrzalo tam kde co, tekla mi chladici kapalina, v haji stabilizator na kole, motor mel nevyrovnane otacky, mam pokracovat??????? Ja si myslim, ze auta si nemaji co vycitat. Kazdy ma problemy a asi se neda rict, ze nejaky je nema. Takze v klidu. Mimoto jsem pred tim mel Punto I a byl jsem naprosto spokojenej. Tolik pro me k Italum. -
Prostě tu není produktivita práce. Na těch pár aut, který tam vyrobí je ve Škodovce zaměstnanců jako sraček a sem tam robot. Tím mizí výhoda nízkých mezd. Navíc půlka auta je německá ................... A navíc jinak je to auto dost kvalitní - je na něm hodně materiálu (ta Fábie je těžkááááááá), nedá se to srovnávat se * francozské nebo italské (či snad korejské) provenience. -
Houby, mame levnou pracovni silu, levne enrgie, atd. Kdyz zahranicni auta stojej v tyhle tride stejne jako ted Junior, tak ti nejak nevim. Navic auta mimo EU solej clo a DPH :-) Pokud to Skoda nedokaze vyrobit levneji, nebo stejne draho s kvalitnejsim motorem, aby to auto bylo konkurenceshopne, tak to maji ale smulu ... -
Rika se navrch Fuj, vevnitr Hnuj. No Junior za 230 tis, asi bych to nedal. Podle mne je prodejnej tak za 190, ale to plato a shranku by mi musel dealer vlastnorucne a na svoje naklady jako present namontovat :-) Aby zvedl tu kvalitu co ma Skoda plnou hubu. -
Jo a mezi zpracovani bych taky zaradil chybejici plato kufru u Juniora a utrzenou schranku u spolujezdce. To je teprve ta prava kvalitka. Navic si nemyslim, ze by Skodovka strkala stejne plasty do vsech vybav :-) takze srovnavejte srovnatelne. Treba taky cenu :-))) -
Tyhle krytiky se mi vzdycky libily. Lacine plasty, kvalita zpracovani. Jake byly plasty ve Felicii? To byly snad jeste horsi nez lacine. Ve Fabii se to trochu zlepsilo, jenze kazdemu se stejne libi neco jineho. A zpracovani, no o tom bych v pripade Skody spis pomlcel ... uvidi se jak budou vypadat Fabie tak po sesti letech. -
« Re:
Cau chudy dealere :-) Nejsem zadny sileny fanda skodovek. Proste kdyz kupuju auto, patri do vyberu, ale je to jedna z nekolika znacek. Musim rict, ze kdybych ted kupoval male auto, urcite bych o GETZu uvazoval. Libi se mi, i kdyz live jsem ho jeste nevidel. Nicmene jsem koupil pred 2. tydny Stilo, takze ti trzby nezvednu :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!