Getz Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  08:43

« Re: to ruprecht

Co se tyce marketingu, ceny a jinych "blbych" kecu, tak te samozrejme chapu. Koupil jsi si predrazenou malou Fabii v TDi, nacpal jsi do ni jeste jednou tolik aby jsi v tom mohl jezdit a hle, konecne je z toho poradne auto (nic ve zlem). Ze jsi za ty prachy mohl mit jine poradne auto (je otazka jestli lepsi nebo horsi), to byla tvoje volba a tvuj problem. Kazdopadne seriova Fabie s MPi je proste ... skoda mluvit.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  08:37

« Re: to ruprecht

Ale Hufe, vzdyt uz jsou vsechny ty zavady na Fabii vseobecne znamy. V jine rubrice ti je matuS vsechny vyjmenoval. Ty traverzy byli obrazne receny, tak z toho hned nechod hledat rady do hospody. Jinymi slovy na Fabii proste musi byt vic materialu, aby splnila bezpecnostni testy, protoze asi nema tak kvalitne navrzene deformacni zony a tak kvalitni materialy. Nebo mi tedy vysvetli, proc je bezkonkurence nejtezsi ze vsech aut nejnizsi tridy? I koncernovi sourozenci Polo a Ibiza jsou lehci, pri stejnem prostoru, bezpecnosti atd.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.09.02  02:50

« Re: Korejská šunka..

to ze je polka auta nemecka (inac nemeckych je zevraj 70%) ma na cenu minimalny vplyv. suciastky su velmi lacne, hlavnou zlozkou predajnej ceny su naklady na vyvoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  17:31

« to ruprecht

Jako bych slyšel nějakého "chytráka" z hospody. Kde traverzy? Jaké traverzy? Specifikuj nebo mlč ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  16:27

No s produktivitou je to fakt bida. Ale u Skody to dozene marketing. S tim sem tam robot bych to nevidel zas tak cerne, skoda se furt chvastala jak investovala do vyrobnich linek, maji novou motorarnu, tomu bych zase veril. No a vaha, to uz tady bylo, nejak tu bezpecnost musej dohnat, tak tam proste navarili silnejsi traverzy, no. A na frantiky bych moc zase nenadaval, ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  15:29

« to ruprecht

Máš nějakou vlastní zkušenost s nekvalitou škodovky, nebo jen blbě kecáš na populární téma? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  15:28

Jo ty sis koupil Stilo - tak to beru zpět......
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  15:28

a že sis nekoupil Punto II ????
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  14:03

To Cleaner: Hele na moje krasny Italsky Stilo mi nesahej. Mel jsem fabii 1.4MPI a vrzalo tam kde co, tekla mi chladici kapalina, v haji stabilizator na kole, motor mel nevyrovnane otacky, mam pokracovat??????? Ja si myslim, ze auta si nemaji co vycitat. Kazdy ma problemy a asi se neda rict, ze nejaky je nema. Takze v klidu. Mimoto jsem pred tim mel Punto I a byl jsem naprosto spokojenej. Tolik pro me k Italum.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:47

Prostě tu není produktivita práce. Na těch pár aut, který tam vyrobí je ve Škodovce zaměstnanců jako sraček a sem tam robot. Tím mizí výhoda nízkých mezd. Navíc půlka auta je německá ................... A navíc jinak je to auto dost kvalitní - je na něm hodně materiálu (ta Fábie je těžkááááááá), nedá se to srovnávat se * francozské nebo italské (či snad korejské) provenience.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  13:10

Houby, mame levnou pracovni silu, levne enrgie, atd. Kdyz zahranicni auta stojej v tyhle tride stejne jako ted Junior, tak ti nejak nevim. Navic auta mimo EU solej clo a DPH :-) Pokud to Skoda nedokaze vyrobit levneji, nebo stejne draho s kvalitnejsim motorem, aby to auto bylo konkurenceshopne, tak to maji ale smulu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:23

Za 190tis je nevyrobitelnej. Podle mě musí prodělávat i na tom za 230tis........
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  12:18

Rika se navrch Fuj, vevnitr Hnuj. No Junior za 230 tis, asi bych to nedal. Podle mne je prodejnej tak za 190, ale to plato a shranku by mi musel dealer vlastnorucne a na svoje naklady jako present namontovat :-) Aby zvedl tu kvalitu co ma Skoda plnou hubu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  11:51

Hele na Juniora nesahej - až na motor a některé prvky interieru je to dobrý auto....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  11:49

Horší bude spíš to co vidět není - prostě navrch fuj a vespod ještě větší fuj........
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  11:48

Jo a mezi zpracovani bych taky zaradil chybejici plato kufru u Juniora a utrzenou schranku u spolujezdce. To je teprve ta prava kvalitka. Navic si nemyslim, ze by Skodovka strkala stejne plasty do vsech vybav :-) takze srovnavejte srovnatelne. Treba taky cenu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  11:46

Tyhle krytiky se mi vzdycky libily. Lacine plasty, kvalita zpracovani. Jake byly plasty ve Felicii? To byly snad jeste horsi nez lacine. Ve Fabii se to trochu zlepsilo, jenze kazdemu se stejne libi neco jineho. A zpracovani, no o tom bych v pripade Skody spis pomlcel ... uvidi se jak budou vypadat Fabie tak po sesti letech.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.02  22:59

« Korejská šunka..

Já ho viděl na autosalónu v Olomouci a můžu říct, že cena odpovídá kvalitě. Laciné plasty, kvalita zpracování, prostě korejec na první pohled.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.02  14:42

« Re:

Cau chudy dealere :-) Nejsem zadny sileny fanda skodovek. Proste kdyz kupuju auto, patri do vyberu, ale je to jedna z nekolika znacek. Musim rict, ze kdybych ted kupoval male auto, urcite bych o GETZu uvazoval. Libi se mi, i kdyz live jsem ho jeste nevidel. Nicmene jsem koupil pred 2. tydny Stilo, takze ti trzby nezvednu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.02  12:47

« Bez nadpisu

Jsem chudý dealer Hiundaie a potřebuju zvíšit tržby. Getz je fakt 10000000000x lepší než Fabie a vůbec Getz je neljepší auto na světě!!! Ach jo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…