Getz Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

10.11.02  19:24

« IQ hodnoceni

Zdravim vsechny diskutery, kteri si zmerili sve IQ a prispeli par bajtu na tento server. Nasel jsem v analech z prvaku psychologie bodove hodnoceni IQ a tak se s Vami o nej podelim :
    IQ > 0-19 = IDIOCIE ; 20-49 = IMBECILITA ; 50-69 = DEBILITA ; 70-79 = HRANICNI CARA ; 80-89 = PODPRUMER; 90-109 = PRUMER ; 110-119 = NADPRUMER ; 120 - 139 Velmi Vysoka Inteligence; 140 - 8 (lezata) = GENIALITA. Snad vam to ulehci zivot stejne jako me ho ulehcil profesor, kdyz me vyhodil od zkousky, nebot jsem toto neumel. Jinak bych vas chtel pozadat, aby jste se vratili k tematu. S Getzem jsem jel a je to docela fain. trochu vetsi hluk v kabine a o malo horsi podvozek klidne ozelim, nebot jsem mel predtim dva ACCENTY ( oba pres 140 tis ) a bez poruchy. Ted mam FABII a mela vic much, nez by se sluselo. To vrzani plastu uvnitr vozu bylo drive take snesitelnejsi. U Fabie mi jeste vadi, ze mam otlacene koleno od stredoveho panelu. Myslim, ze to je prvni a posledni skodovka (& VW), kterou jsem si koupil. Dlabu na bazar, to radeji budu shanet kupce 2 mesice, jako tomu bylo predtim, nez nebyt v pohode 3-5 let. Tod vse.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.02  15:50

« Re: to Yarreg

Tak to jsi tam asi nebyl, u nas v CR je taky prumerna mzda jina nez kolik ve skutecnosti berou ostatni lidi vis?A dukaz tak se nekoho zeptej z BMW at ti reknou vis?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.02  16:17

« to Yarreg

Kde je potom ten blahobyt, když průměrná mzda v Německu činí něco kolem 3.000EUR? Promiň, ale dej mi nějaký důkaz pro to, cos tu napsal. Je to jinak jen plácání.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.02  14:41

« To hufnagl

Mzda v BMW je v průměru právě 1000 Euro.Mam tam rodinu v Bayern.Strejda pracuje v Regensburgu kde delaj vsechny 3 kove rady vcetne M3.Jezdi zkusebky na okruhu a mzdu ma kolem 1000 eur.Pred 3 lety kdyz delal v Dingolfingu 5 kove rady tak mel necelych 2000,-DM
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.02  10:29

« to a

Víš, co se říká? Kdyby byly v * ryby... ;o)

Kdyby byla průměrná mzda u BMW 1000EUR a nedbali na to, že jsou velmi renomovaná značka, tak by taky stálo polovinu. Má ale smysl se o tom takto bavit? Nemá.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.02  20:28

« Re: www.auto-motor-und-sport.de

No ohledne spotreby u MB 600 a VW Phaeton, tak to je pro potencionalniho kupce techto luxusnich vozu asi to nejdulezitejsi kriterium ze??????:-))
    Takze ohledne znacek MB a ted uz taky VW jde o prestizni zalezitost az v prvni rade jak se rika.
    A ohledne ze vyhraje vzdy nemecke auto tak to bude asi tim, ze jsou nejlepsi na svete!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.02  10:12

« Re: to newpolo

Mých 97 IQ stačí pochopit to, že kdyby průměrná mzda ve škodovce byla tak 8 000,-Kč a Fabie se dělala z českých komponentů stejné nebo ještě lepší kvality než ty posraný koncernový, tak by byla o třetinu levnější než Getz. Na co stačí tvé IQ 135 Hufe.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.02  09:56

« to newpolo

Vidím to podobně. Nejde vyrobit tak levné a přitom dobré suto...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.02  09:15

« Re: www.auto-motor-und-sport.de

Nemozes porovnat, kolko bodov dostalo ktore auto v inom teste. Tam sa boduju konkretne auta v konkretnom porovnani a neexistuje "globalne porovnanie".

ad objektivita: mohli by byt aj objektivnejsi. Kazdy porovnavaci test vyhra nemecke auto. Ak prehra, tak vzdy len veeeelmi tesne (klasicky priklad "objektivity": porovnavali Peugeot 607 a nejaky nemecky V6. Za rovnaku cenu bol P607 plne vybaveny a Nemec klasicky "holy". Bodovanie vyzeralo tak, ze P607 mal v kolonke "vybava" asi o 2 body viac, ale v kolonke "priplatkova vybava" asi o 5 menej, pretoze pri tej full vybave sa toho dalo uz len malo dokupit). Tradicne nadrzuju VW: napr. Phaeton porazil MB600 aj napriek tomu, ze mal o dost vyssiu (tusim o liter a pol) spotrebu.
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.02  09:05

« www.auto-motor-und-sport.de

Je tam porovnávací test(v rubrice test&technik, v podrubrice Doppel- und Vergleichstests), který srovnává Getz, Kalos a C3. C3 vyhrává nad Getzem s 50 bodovým náskokem(458 bodů pro C3, 409 bodů pro Getz) a závěr zní : Getz: Er ist kein schlechter Kompromiss, aber auch kein komfortables Auto: Störend wirken vor allem sein unharmonisch abgestimmtes Fahrwerk und der allzeit raue Motorlauf - překládám: Getz není horším kompromisem, ale také není komfortním autem: Rušivě působí především neharmonicky vyladěný podvozek a neustále hlučný motor. Podotýkám, že Fabie od tohoto magazínu dostala 497 bodů což je skoro o 100 bodů víc než Getz. Testy tohoto magazínu jsou podle mě docela objektivní a odpovídají skutečnosti (v Getzu, Fabii i C3 jsem jel).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.02  08:37

« Re: Getz je bomba

No, moc neotřele nevypadá. O takovou Opel Zafiru se otřel určitě.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  20:33

« to 7thatom

Asi ne. ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.02  20:29

« Re: Technologie

Nečirá optika? To jsi měl zákal ty ne? Getz má vpředu i vzadu světla s čitou optikou. Projeďte se v tom a budete nadšeni.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.02  20:24

« Getz je bomba

Ahoj, nevím, jak vy, ale osobně jsem z Getze nadšenej a uvažuji o koupi. Oproti Fabce je s cenou o 60tis někde jinde při stejný výbavě a zdá se mi, že vypadá o hodně lépe a neotřele. Výkon 1.3 motoru taky Fabii porazí, ale je trochu hlučnější než Škoda. Prostě 60Kw na 1.3 je dost. Pocit ze svezení je živé auto "akorát". Nevím, ale kupovat auto jenom kvůli prodeji v bazaru "za víc" se mi zdá absurdní. Prostě si to nekupuji, abych to prodal.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  12:42

« to a

Si děláš * nebo jsi opravdu tak duševně slabý?

Já mám 135 a myslím, že bych uživil i víc. Mít ale 97, tak spáchám sebevraždu :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  11:38

« Re: to a

Já mám IQ 97. To je moc. Kamarádi mi hádají 65. To jsem jim to nandal, že? Cha chá! Jsem chytrý kluk.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  11:36

« to meda

No faktem je, že některé opice by toho blbečka anonyma "a" jistě trumfly :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  11:35

« to a

Narozdíl od iditů, jako jsi Ty, kteří si měří IQ na divném SW, mám oficiální a směrodatný údaj, když mi ho měřili (IQ) na škole.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.02  09:48

Hu, hu, hu, hu ... Hufe co mas proti opickam? Proc je urazis srovnanim s *? ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.02  22:00

Hmmm, tak to si schválně ověř svoje IQ!
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…