Getz Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Omluva
Omlouvám se všem, že jsem svýma inteligentíma diskusema, které připomínají, že jsem nejchytřejší na světě a všemu rozumím všude jsem byl nejméňe 3x no zkrátka,že jsem brouk pytlík, zkazil teno jinak klidný a zcela normální server, což se bohužel neda říct o mně.No jo jsem to jenom obyčejný Hufnagl! -
« IQ hodnoceni
Zdravim vsechny diskutery, kteri si zmerili sve IQ a prispeli par bajtu na tento server. Nasel jsem v analech z prvaku psychologie bodove hodnoceni IQ a tak se s Vami o nej podelim :
IQ > 0-19 = IDIOCIE ; 20-49 = IMBECILITA ; 50-69 = DEBILITA ; 70-79 = HRANICNI CARA ; 80-89 = PODPRUMER; 90-109 = PRUMER ; 110-119 = NADPRUMER ; 120 - 139 Velmi Vysoka Inteligence; 140 - 8 (lezata) = GENIALITA. Snad vam to ulehci zivot stejne jako me ho ulehcil profesor, kdyz me vyhodil od zkousky, nebot jsem toto neumel. Jinak bych vas chtel pozadat, aby jste se vratili k tematu. S Getzem jsem jel a je to docela fain. trochu vetsi hluk v kabine a o malo horsi podvozek klidne ozelim, nebot jsem mel predtim dva ACCENTY ( oba pres 140 tis ) a bez poruchy. Ted mam FABII a mela vic much, nez by se sluselo. To vrzani plastu uvnitr vozu bylo drive take snesitelnejsi. U Fabie mi jeste vadi, ze mam otlacene koleno od stredoveho panelu. Myslim, ze to je prvni a posledni skodovka (& VW), kterou jsem si koupil. Dlabu na bazar, to radeji budu shanet kupce 2 mesice, jako tomu bylo predtim, nez nebyt v pohode 3-5 let. Tod vse. -
« To hufnagl
Mzda v BMW je v průměru právě 1000 Euro.Mam tam rodinu v Bayern.Strejda pracuje v Regensburgu kde delaj vsechny 3 kove rady vcetne M3.Jezdi zkusebky na okruhu a mzdu ma kolem 1000 eur.Pred 3 lety kdyz delal v Dingolfingu 5 kove rady tak mel necelych 2000,-DM -
« Re: www.auto-motor-und-sport.de
No ohledne spotreby u MB 600 a VW Phaeton, tak to je pro potencionalniho kupce techto luxusnich vozu asi to nejdulezitejsi kriterium ze??????:-))
Takze ohledne znacek MB a ted uz taky VW jde o prestizni zalezitost az v prvni rade jak se rika.
A ohledne ze vyhraje vzdy nemecke auto tak to bude asi tim, ze jsou nejlepsi na svete!!!!!! -
« Re: www.auto-motor-und-sport.de
Nemozes porovnat, kolko bodov dostalo ktore auto v inom teste. Tam sa boduju konkretne auta v konkretnom porovnani a neexistuje "globalne porovnanie".
ad objektivita: mohli by byt aj objektivnejsi. Kazdy porovnavaci test vyhra nemecke auto. Ak prehra, tak vzdy len veeeelmi tesne (klasicky priklad "objektivity": porovnavali Peugeot 607 a nejaky nemecky V6. Za rovnaku cenu bol P607 plne vybaveny a Nemec klasicky "holy". Bodovanie vyzeralo tak, ze P607 mal v kolonke "vybava" asi o 2 body viac, ale v kolonke "priplatkova vybava" asi o 5 menej, pretoze pri tej full vybave sa toho dalo uz len malo dokupit). Tradicne nadrzuju VW: napr. Phaeton porazil MB600 aj napriek tomu, ze mal o dost vyssiu (tusim o liter a pol) spotrebu. -
« www.auto-motor-und-sport.de
Je tam porovnávací test(v rubrice test&technik, v podrubrice Doppel- und Vergleichstests), který srovnává Getz, Kalos a C3. C3 vyhrává nad Getzem s 50 bodovým náskokem(458 bodů pro C3, 409 bodů pro Getz) a závěr zní : Getz: Er ist kein schlechter Kompromiss, aber auch kein komfortables Auto: Störend wirken vor allem sein unharmonisch abgestimmtes Fahrwerk und der allzeit raue Motorlauf - překládám: Getz není horším kompromisem, ale také není komfortním autem: Rušivě působí především neharmonicky vyladěný podvozek a neustále hlučný motor. Podotýkám, že Fabie od tohoto magazínu dostala 497 bodů což je skoro o 100 bodů víc než Getz. Testy tohoto magazínu jsou podle mě docela objektivní a odpovídají skutečnosti (v Getzu, Fabii i C3 jsem jel).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!