Getz Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« to H.....ll
Hele to že se sem umíš zalogovat nás všechny mile překvapilo. Bohužel je ale až příliš zřetelné, že Tě to dost vyčerpalo. Chováš se potom totiž jako primitiv. Zkus si zahrát pexeso s kamarády v ústavu nebo si s nimi třeba na hajzlících vyhoň brko a mysli při tom klidně na mně. Věř mi, bude Ti líp a snad se i zlepši Tvůj psaný projev :o))) -
« Re: to Jiri99
to HUF : To ja nevim a je mi to jedno. Ja na ten spolek intelektualu dlabu. K cemu je clovek, ktery Ti spocita 3 odmocninu z 25987, kdyz si neumi ani zavazat botu. ( No asi umi, ale spis jde o prakticnost, kterou Tito IQ super oplyvaji. ) Mimoto si myslim, ze kdyby jsi v tom mel zalibu - neco lustit, pocitat - tak se z toho stane rutina a budes to zvladat levou zadni. To mas jako hry na pocitaci........... jsi lepsi a lepsi....atd. -
« Omluva
Omlouvám se všem, že jsem svýma inteligentíma diskusema, které připomínají, že jsem nejchytřejší na světě a všemu rozumím všude jsem byl nejméňe 3x no zkrátka,že jsem brouk pytlík, zkazil teno jinak klidný a zcela normální server, což se bohužel neda říct o mně.No jo jsem to jenom obyčejný Hufnagl!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!