Getz Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

13.11.02  14:01

« Re: Nabídka, která nelze odmítnout

Hej! Já mám dvojče, které provozuje živnost na základě poskytování orálního pohlavního styku? Halóóó! HUFNAGI_le, já chci přeblafnout! Ale asi to bude incest.
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.02  13:31

« Nabídka, která nelze odmítnout

Kouřím péra na počkání, za babku.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.02  13:21

« Novinky ze světa!

Jsem malomocný. Právě mi upadlo příro.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.02  09:24

« Re: Wo co tu GO?

.....se nedif Hufnágle, kdiš máš to tvé ikvé ležáté osmičkové tykve a dnes je teprve třinástýho a vzali tě do menzy na oběd, tak se nedif.... :O)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.02  08:17

« to H.....ll

Hele to že se sem umíš zalogovat nás všechny mile překvapilo. Bohužel je ale až příliš zřetelné, že Tě to dost vyčerpalo. Chováš se potom totiž jako primitiv. Zkus si zahrát pexeso s kamarády v ústavu nebo si s nimi třeba na hajzlících vyhoň brko a mysli při tom klidně na mně. Věř mi, bude Ti líp a snad se i zlepši Tvůj psaný projev :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.02  08:13

« To Jarreg

To nebylo na mně, že? ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.02  08:04

« Wo co tu GO?

To jste se všichni pomátli?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.02  21:59

« Re: to Hufnágll

No vidím, že už to tady zkouší další no ale nic moc.A ten mizera kterej se vydavá za Hufnagla kterej sem jenom ja at uz toho necha je to ubozak!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.02  21:55

« Re: to Hufnágll

To bych se spis mnel zeptat ja tebe ne?Kdyz si tady hrajes na nekoho a delas z neho blbce!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.02  21:34

« to Hufnágll

Jsi kluk nebo holka?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.02  18:22

« Re: WTF?

Nevim ty blbce,proc se mne tady snaziz napodobit tak uboze a strapnujes mne tady tvejma nesmylama.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.02  17:06

« Re: to Jiri99

to HUF : To ja nevim a je mi to jedno. Ja na ten spolek intelektualu dlabu. K cemu je clovek, ktery Ti spocita 3 odmocninu z 25987, kdyz si neumi ani zavazat botu. ( No asi umi, ale spis jde o prakticnost, kterou Tito IQ super oplyvaji. ) Mimoto si myslim, ze kdyby jsi v tom mel zalibu - neco lustit, pocitat - tak se z toho stane rutina a budes to zvladat levou zadni. To mas jako hry na pocitaci........... jsi lepsi a lepsi....atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.02  14:38

« Re: to Yarreg

Huf: priemerna mzda v Nemecku nie je 3000EUR. Je to cca. 2000EUR. Po zdaneni moze ostat priblizne 1500EUR cisteho.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.02  09:40

Osobně bych si tipnul, že Huf má ikvé tykve, možná i větší než je datum v kalendáři a možná dokonce vetší i než ležatá 8 :o))) Ale chytrý je jako čert a chová se jako had, takže vlastně ani žádný IQ nakonec nepotřebuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.02  09:28

Huf > myslis Mensu nebo menzu ?. Do menzy te vezmou bez ohledu na IQ, staci kdyz mas stravenky ;-)))).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.02  23:25

« Re: Omluva

Klídek nejseš super v techto testech nechodím pod 160 posle počtu piv střizlivej to nedělám!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.02  23:23

TJ. 132 korun z oběd!
    Co se týče inteligence není IQ jediné měřítko!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.02  22:07

« to Jiri99

Proč teda do menzy berou od 132? Co je tohle za hranici?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.02  22:05

« WTF?

Který blbec se tak neobratně snaží?
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.02  21:22

« Omluva

Omlouvám se všem, že jsem svýma inteligentíma diskusema, které připomínají, že jsem nejchytřejší na světě a všemu rozumím všude jsem byl nejméňe 3x no zkrátka,že jsem brouk pytlík, zkazil teno jinak klidný a zcela normální server, což se bohužel neda říct o mně.No jo jsem to jenom obyčejný Hufnagl!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…