Getz Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: To mbe
Mam tu 1.6 (neco pres 100 koni). Po mych predchozich zkusenostech se slabymi motory (Punto, Felda, Fabia) je to velka zmena. Reknu to na rovinu, neumim s tim moc jezdit. Kdyz se to netoci, moc to nejede a ja nebyl zvyklej moc auto tocit. Jinak jezdi to slusne, mam tam i klimu. Dostal jsem velkou slevu, takze pohoda. Musim uznat, ze jsou drobnosti co mi vadi. Napr. lehce vrzajici palubka (vzhledem ke kvalite plastu prekvapujici, ale stejny problem jsem mel u Fabie) a par dalsich veci. Jinak je to auto opravdu prostorne a ma moc pekny interier, ktery nepusobi nijak levne. Mam najeto 1000 kilaku, tak uvidime. -
mbe, nechcem vyryvat, ale fiaty nepokladam za auta, teda okrem Stila, ale to sa Ta prave chcem opytat, v porovnani s konkurenciou (myslim P307, Hondu, Toyotu, Nissan, nie starenku Octaviu) by si to hodnotil asi rovnako, alebo je to lepsie? Ak by si mohol, napis, aky mas motor. -
Hm, mozna by ses mel ve Stilu svezt a pokud si aspon trochu objektivni, tak uznas, ze ve srovnani s Octavii je to auto nekde jinde. Hlavne v prostoru. Nikomu svoje nevnucuji a nikomu nehanim. Kdyz jsem vybiral nove auto (pred tim Fabie), vedel jsem, ze nechci zapadnou do uniformity vsech Oktavkaru, hlavne po te co jsem absolvoval dovolenou ve ctyrech lidech v Octavii a mel jsem kolena otlaceny od palubky, jako kdybych celou cestu klecel. Proste se rad lisim. Vybiral jsem mezi 307 a Stilem. Fiata uz jsem mel, tak vyhralo Stilo (i cenou). -
« to anonym, který se neumí ani zalogovat
Fakt jsi ubohý, když se mi snažíš podstrčit Getze. Fabia je prostě dospělejší. Smiř se s tím. Navíc, zkus mi tu vypsat konkrétní firmy nabízející úpravy podvozku na Getze. Jde vidět, že nevíš o problému nic a jen teoretizuješ.
BTW, nesnáším auta, jejihž palubka vypadá jako prázdné plato z bombošky :o))) -
« Re: to anonym zvaný
Totální blbost,je sice levnejsi, ale mene kvalitne udelany a kdyz ho chces prodat jako ojete tak si v pytli protože tydle ty pochybne škmooké auta ztracejí cenu zatracene rychle a ohledne tuningu na fabii mas aspon z ceho vybirat je toho spousta ale na Hyundai toho moc není -
« Re: to anonym zvaný
No u tvý Fabie musíš tuningovat kdeco to u Getze je spousta hotového takže tuningování je obtížnější. Na druhou stranu zůstane ti spousta peněz, které můžeš do toho tunningu vrazit což u Fabie nejde, tam tvrdě platíš za základ. Z tohoto pohledu se mi jeví lepší Getz. -
« Re: to ruprecht
Vešlo se ti to tam bez podložek?
Když zkusíš dát kola z Octavie zak to škrtá v podbezích vepředu při plném rejdu a vzau je takový plastový výstupek. Musí se dát ráfky z RS a gumy vysoké jen 45. Ne tom to jezdí pěkně je to taková motokára. přidal jsem k tomu podložky vzadu o 0,5 cm více a jen to prospělo. Oni mají i některé fabie vzadu větší rozchod.
No ale jak velké kola půjdou na getze zatím nevím. -
« to ruprecht
Stále je co zlepšovat. Kupříkladu dnes jsem nahodil nové kola. 8x17" Rondell s leštěným límcem a pneu 225/35ZR17Y. Začiná se z toho opravdu klubat auto :o)))
BTW, pokud má ta Tebou zmíněná zvýšená hmotnost za následek objektivně známý fakt, že pocit při řízení Fábie je jako z minimálně o třídu většího vozu, pak tuto skutečnost vítám a jsem opravdu rád, že tam ty kila navíc jsou. ;o)
... ale možná jsem fakt zhýčkaný svými úpravami a sériovkou bych se možná dost ohnusil. Ví bůh... -
« Getz se Škodovce opravdu povedl
Na poslední chvíli tak zachránila situaci s nepovedenou Fabií. Opravdu cenově i výbavou je to skvělý vůz. Skoro až člověka napadá kacířská myšlenka není cca 150 000 Kč pod cenou Fabie až příliš? Ale jako zákazníci buďme šťastní za tento krok Škody. Bylo již na čase aby domácí trh pocítil schopnosti svého nejdotovanějšího závodu na který je každý pyšný!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!