Getz Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

06.10.02  14:31

« Getz s tímto motorem to ubde síla

Motor 1,6
    Druh kompresorem
    přeplňovaný
    zážehový
    Zdvihový objem (cm3) 1598
    Válce/ventily na válec 4/4
    Max. výkon (kW/k/ot) 144/195/6100
    Max. točivý moment (Nm/ot) 251/-
    Jízdní výkony
    Nej. rychlost (km/h) 227
    Zrychlení 0-100 km/h (s) 6,9
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.02  12:33

« Fiesta

Taky parádní auto! Myslím, že je lepší, než Getz. Getz už jsem propagovat přestal. Přestali mi platit. Getz je od teď šmejd. Korejská vrana.
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.02  20:37

« Na Getze asi budou pořadníky

Jestli si ho chcete koupit tak už prý jsou vyprodané a čeká se na další!
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.02  18:29

« S novým rokem příjde i třídveřová verze

A u všech verzí Getze je možné uplatnit odpočet DPH
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.02  00:00

« Getz diesel

Ten Getz v dieselu bude třívále! To je docela něco nového!
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.02  19:13

« Po novém roce příjde Getz v dieslu

Bude to turbo 1,5l a přes 60kW. To bude pro Škodovku konkurence! Škoda takové auto má skoro za půl milionu. Kdo si jí potom koupí?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.02  08:31

« Re: to ruprecht

Taky si myslim, proste chce to zkusit, bud to pojede nebo ne. Ja ani tak nerad jezdim po dalnici rychle jako zase nerad brzdim (zejmena v zatackach). Proste jizda brzda - plyn se mi prici. Jinymi slovy takove rychle projete serpentyny, to je muj zivel. Akorat ty ziletky co tam mam ted obuty tak strasne piskaj :-() chudinky to maj stejne uz za sebou. Horsi bude ta zima, to tam bude muset prijit standard.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.02  00:00

« to ruprecht

Když já utáhnu 225/35, tak ty taky utáhneš 185/60 :o)

Já bych vždycky obětoval nějaký ten km z maximálky za jistější a bezpečnější jízdní vlastnosti. To je pro mně hotová věc. Jsou sice chvíle, kdy o tom na dálnici začneš přemýšlet, ale záhy zjistíš, že i tam je rezerva v přilnavosti a pevnější handling vozu ku prospěchu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  17:35

Prodám AEZ ECCO 6x14, ET 38, 4x100 (pův.cena 3400 Kč, jsou v perfektním stavu-pár malých škrábnutí) včetně pneu YOOHAMA 195/45(pův.cena 3950 Kč), vzorek cca 5mm. Cena 8 000 Kč + pneu zdarma. tel. 605 149 072 (Příbram)
    Náhled kola: www.alcar.cz/wheels/picturebase/75.jpg Náhled pneu:
    www.e-pneu.cz/images/id_model/yo_a539.jp…
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  15:40

Ted jsem presedlal na seriove Polo, hrkac 6 let stary, lec od leta cca 8tis km a spokojenost. Bohuzel jen litr, ale na tu vahu staci, ne ze bych nesnesl treba 1.6, ale na druhe strane bych se s tim asi nekde vyklopil. Idealne bych bral SDi, TDi se do tohohle modelu ani (hatch) nedavalo.

Kazdopadne nic nebrani obout nejaka kola. Chci tam dat alespon 14", muzu mit obuta 185/60R14, tak doufam ze se tam vejdou. Musim to zkusit, ... roztec maji jako R19, tak uvidim. Jen jestli to s tim motorem uvalim.

• « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  19:34

« to ruprecht

Bačkůrky jsou parádní. A sériová Fabie by mně asi fakt mohla vyvést z míry. To je fakt...

V čem že to jezdíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  15:28

« Re: To mbe

Hmm mrknu se na to a na kolik přijde?
  • 00 Reagovat !

foto

02.10.02  15:26

« Getz je "Trumfové eso"

Jak uvádí článek v renomovaném časopise Automobil.
    Pějí tam na něj chválu přečtěte si!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  15:11

A: az na to ze C3 je drahej jako ...na
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:46

sakra, nejaka divna linka, no je fakt ze nesedim za svym ... vypadam jako schyza.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:44

Tak to gratuluju k novym backurkam, taky budu muset nejake poridit, ty plechace me derou, ale bude zima, takze asi az pristi leto.

Jinak k te hmotnosti: pochybuju ze by ji tam Skoda mela kvuli jizdnim vlastnostem ... co se tve Fabie tyce, tak seriovka by te asi dost vydesila :-( navic diesel se s hmotnosti vyporada jednoduseji nez MPi :-o

• « 00 Reagovat !

foto

02.10.02  14:36

Huf: tak to gratuluju k novym backurkam, sam si budu muset taky nejake poridit, ty plechace me derou, navic gumy uz jsou v kelu, jenze bude brzo zima, tak asi az na pristi leto, uvidime.

No co se hmotnosti Fabie tyce, nemyslim si ze by ji tam skoda pridala kvuli jizdnim vlastnostem ... Jedna vec je jista, ze seriovka by te asi dost vydesila, navic ten diesel si s vetsi hmotnosti lepe poradi nez MPi :-(

• « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  21:16

A co Citroen C3? Ještě lepší, než nepřekonatelný Getz! Svezte se v ní! Je to bomba! Skvělé jizdní vlastnosti a super interiér! Jo, C3, to je paráda!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  19:46

Mám rád Getz. Je to mé živobytí!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  18:47

Jo ten Getz je opravdu pěkné auto můžete si ho prohlédnout skoro u každé benzinky!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…