Getz Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to ruprecht
Taky si myslim, proste chce to zkusit, bud to pojede nebo ne. Ja ani tak nerad jezdim po dalnici rychle jako zase nerad brzdim (zejmena v zatackach). Proste jizda brzda - plyn se mi prici. Jinymi slovy takove rychle projete serpentyny, to je muj zivel. Akorat ty ziletky co tam mam ted obuty tak strasne piskaj :-() chudinky to maj stejne uz za sebou. Horsi bude ta zima, to tam bude muset prijit standard. -
« to ruprecht
Když já utáhnu 225/35, tak ty taky utáhneš 185/60 :o)
Já bych vždycky obětoval nějaký ten km z maximálky za jistější a bezpečnější jízdní vlastnosti. To je pro mně hotová věc. Jsou sice chvíle, kdy o tom na dálnici začneš přemýšlet, ale záhy zjistíš, že i tam je rezerva v přilnavosti a pevnější handling vozu ku prospěchu. -
Prodám AEZ ECCO 6x14, ET 38, 4x100 (pův.cena 3400 Kč, jsou v perfektním stavu-pár malých škrábnutí) včetně pneu YOOHAMA 195/45(pův.cena 3950 Kč), vzorek cca 5mm. Cena 8 000 Kč + pneu zdarma. tel. 605 149 072 (Příbram)
Náhled kola: www.alcar.cz/wheels/picturebase/75.jpg Náhled pneu:
www.e-pneu.cz/images/id_model/yo_a539.jp… -
Ted jsem presedlal na seriove Polo, hrkac 6 let stary, lec od leta cca 8tis km a spokojenost. Bohuzel jen litr, ale na tu vahu staci, ne ze bych nesnesl treba 1.6, ale na druhe strane bych se s tim asi nekde vyklopil. Idealne bych bral SDi, TDi se do tohohle modelu ani (hatch) nedavalo.
Kazdopadne nic nebrani obout nejaka kola. Chci tam dat alespon 14", muzu mit obuta 185/60R14, tak doufam ze se tam vejdou. Musim to zkusit, ... roztec maji jako R19, tak uvidim. Jen jestli to s tim motorem uvalim. -
Tak to gratuluju k novym backurkam, taky budu muset nejake poridit, ty plechace me derou, ale bude zima, takze asi az pristi leto.
Jinak k te hmotnosti: pochybuju ze by ji tam Skoda mela kvuli jizdnim vlastnostem ... co se tve Fabie tyce, tak seriovka by te asi dost vydesila :-( navic diesel se s hmotnosti vyporada jednoduseji nez MPi :-o -
Huf: tak to gratuluju k novym backurkam, sam si budu muset taky nejake poridit, ty plechace me derou, navic gumy uz jsou v kelu, jenze bude brzo zima, tak asi az na pristi leto, uvidime.
No co se hmotnosti Fabie tyce, nemyslim si ze by ji tam skoda pridala kvuli jizdnim vlastnostem ... Jedna vec je jista, ze seriovka by te asi dost vydesila, navic ten diesel si s vetsi hmotnosti lepe poradi nez MPi :-(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Druh kompresorem
přeplňovaný
zážehový
Zdvihový objem (cm3) 1598
Válce/ventily na válec 4/4
Max. výkon (kW/k/ot) 144/195/6100
Max. točivý moment (Nm/ot) 251/-
Jízdní výkony
Nej. rychlost (km/h) 227
Zrychlení 0-100 km/h (s) 6,9