MEGA TUNING PARTY I.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Veletrhy a výstavy
-
"-- skrytý --" 12.11.02 17:58
« Re: MEGA TUNING PARTY I.
Magic: no vidíš, já si tak nepřipadám. To bude asi tím, že nic netuním. Mojí oblibou jsou spíš starší diesely, a ty nemá smysl nějak ladit. A na spoilery a mračítka si taky nehraju...
Vím, o čem píšeš, mám o tom tak trochu ponětí. Ale problém je v tom, že 99% lidí do toho nevidí ani trochu, a nadto je to drahá sranda, která není navenek vidět. Kdežto nablemcat na auto mračítka, spoilery, křídla atd. dokáže každej... Takže se nediv, že si připadáš jako exot. Pokud do toho vidíš, je to jen dobře.
Jo a mimochodem, posílal jsem ti odpověď mailem, došla vůbec? -
« Re: LAROS
Čoveče není to pozdě toho 2.11 vždyť tam může taky ležet už půl metru sněhu. To abychom si vzali teplé spodní prádlo a zimní gumy, jenže to pak nebude žádná gumovačka, ale normální škola smyků na sněhu. Ale je to dobrý, že se dělá něco někde jinde, než Čechy a Brno. -
« MEGA TUNING PARTY I.
Akce vypukne již dne 02.11. 2002 začátek v 09,00 hod. bude se konat v MOTELU GABRO, Petrov nad Desnou ( cca 5 km od Šumperka směrem na Ostravu ) kapacita je cca 600 aut. Celý areál je k dispozici nám fandům pěkných aut !!! Soutěž o NEJ... AUDIO, VÝFUK, soutěž o nejhezčí TUNING - pálení pneumatik je jistý. Akce sponzoruje mnoho významných firem s oblasti TUNINGU a také autosalony a pivovary. Bohaté občerstvení: grilované speciality, klobásy... teplé jídlo po celý den. Máme přislíbenou účast zahraničního FAN CLUBU TUNING takže neváhejte a přijeďte bude to PASTVA PRO OČI. !!! BOHATÁ TOMBOLA !!! Každý kdo přijede autem bude mít možnost krátké projížďky novým SPORT CUPÉ VW GOLF / 170 kw / KOMPRESOR. !!!Akce je pro všechny auta bez ohledu na značku vozu !!! Těšíme se na Vaši návštěvu
Pořadatelé !!!