MEGA TUNING PARTY I.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Veletrhy a výstavy
-
-
-
« Re: LAROS
Čoveče není to pozdě toho 2.11 vždyť tam může taky ležet už půl metru sněhu. To abychom si vzali teplé spodní prádlo a zimní gumy, jenže to pak nebude žádná gumovačka, ale normální škola smyků na sněhu. Ale je to dobrý, že se dělá něco někde jinde, než Čechy a Brno.
-
-
« Re: MEGA TUNING PARTY I.
Ani nevím proč, ale mám pocit, že koncentrace dutých hlav na metr čtvereční bude na tom parkovišti ten den neobvykle vysoká............... -
"-- skrytý --" 07.11.2002 15:24
Pocuvajte, a co vy si vlastne predstavujete pod takym slovom tuning...?-
"-- skrytý --" 07.11.2002 15:39
Uříznuté pružiny, převařené disky, z laminátu zblemcané spoilery a prahy, černé fólie na sklech, místo vejfuku roura od okapu, samolepek co to uveze :))) A co ty???-
"-- skrytý --" 12.11.2002 09:06
No prave, to je asi normalni. A ja proc si pripadam jako *, kdyz resim zasadne to, co neni videt - podvozek, motor, diferaky, brzdy....-
"-- skrytý --" 12.11.2002 17:58
Magic: no vidíš, já si tak nepřipadám. To bude asi tím, že nic netuním. Mojí oblibou jsou spíš starší diesely, a ty nemá smysl nějak ladit. A na spoilery a mračítka si taky nehraju...
Vím, o čem píšeš, mám o tom tak trochu ponětí. Ale problém je v tom, že 99% lidí do toho nevidí ani trochu, a nadto je to drahá sranda, která není navenek vidět. Kdežto nablemcat na auto mračítka, spoilery, křídla atd. dokáže každej... Takže se nediv, že si připadáš jako exot. Pokud do toho vidíš, je to jen dobře.
Jo a mimochodem, posílal jsem ti odpověď mailem, došla vůbec?-
"-- skrytý --" 13.11.2002 17:48
Jo ,dosla, diky. To auto uz je ale stejne v ....... Za ty prachy se ani nedivim, je jich malo na prodej. Takze budu shanet dal.
-
-
-
-
-
-
Pořadatelé !!!