Odcizení auta - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 04.09.02 08:30
« Re: Dnes ukradeno
Ace: rozpojí táhlo, a zařadí to tím kouskem, co čumí z převodovky. Akorát to pak nemůže vyřadit, musí se na tu např. trojku rozjet, jet celou cestu, nemůže např. couvat... ale odjet se s tím prostě dá. Časová náročnost dle typu auta, na starších Peugeotech - které znám a dělám - tak 15 sekund... -
"-- skrytý --" 03.09.02 14:50
Svého času mě rozesmála zpráva v novinách, že policajti po dlouhé honičce chytili nějakého zloděje s ukradenou Felicií. Honili se s ním notnou chvíli, a když ho chytili, zjistili, že to auto má zamčenou řadičku, a na převodovce ručně zařazenou trojku... -
Je pravda, ze ja jsem u svyho auta Lo-jack asi podcenil. Koupil jsem Construct a myslel jsem si, ze jsem v klidu. Teda, byl jsem az do 15.7., kdy bylo auto fuc.
Lo-jack od Sherlogu je fakt za rozumnou cenu. Kdyz jeste vezmu, o kolik ti sundaj pojisteni, tak se to vyplati. -
"-- skrytý --" 03.09.02 10:46
« Re: pojisteni
KON: auto 8 let a starší pojistit jde, ale smysl to nemá, nebo jen málokdy. Pojistné strašné, a plnění směšné... extrém: jednou jsem se o to zajímal, pojistné u Kooperativy vycházelo na cca 13tis, a když jsem se zeptal, kolik v případě krádeže dostanu, prý "tolik, abyste si mohl koupit srovnatelné v bazaru...". Mínus spoluúčast, dostal bych tak 60tis, dobrej kšeft, co? -
« Dnes ukradeno
Tak dnes bylo ukradeno auto kamaradovi. Děla tady v ČR v PR agentuře a má služebního nového Brouka. Černá barva, maximální výbava, která se do ČR ani nedováží, cca 70 tis DM. Samozřejmě má německý SPZ. Už byl 3 pokoušen o ukradnutí, ale nikdy se to nepovedlo. No tak dneska mu volá vyhledavací agentura, že jestli ví kde má auto. Auto pryč. No a frajeři s vyhledávací agentury našli auto za 20 min !!! v garaži. No Viktor tam má 2 zabezpečení. Imobiliser, který nikdo zatím nikdy nanašel a auto tedy nebylo nikdy nastartované. No tentokrát to bylo na férovku odtaženo, ale zloděj jaxi nepočítal s tím, že by byl sledován. No měl smůlu. Byl to nějaký Polák, respektivě jich bylo více. To vše se stalo dnes kolem 06:00 hod.
Ted říkal, že už má objednané nové zabezpečení. Folie, aby se nedalo rozbít okno. Řidiče to tam zavře a z auta nevyleze. Pak se s ním dá kecat přes mobil a stereo v autě, no a pak pustit slznej plyn do interieru, nebo elektrická masage, také není na zbyt, to vše systém umožnuje :)