Odcizení auta - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

04.09.02  10:43

« Re: Dnes ukradeno

to KON: Myslím, že to spolehlivý je, vadí mi na tom jiná věc - ten pocit, že tě Velký bratr pořád sleduje. Jednou jsem dal auto do podzemní garáže a za půl hodiny mi volali, že ho neviděj a jestli je všechno v pořádku.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.02  10:37

KON-zalezi ja rychle na to prijde, je samozrejme, ze kdyz nahlasis ztratu auta po tydnu, tak zlodeji budou mit dost casu, aby auto rozmonovali a zarizeni se zbavili! Pokud to nahlasis za hodinu, tak ta sance na najeti je hodne velka!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.02  08:30

Ace: rozpojí táhlo, a zařadí to tím kouskem, co čumí z převodovky. Akorát to pak nemůže vyřadit, musí se na tu např. trojku rozjet, jet celou cestu, nemůže např. couvat... ale odjet se s tím prostě dá. Časová náročnost dle typu auta, na starších Peugeotech - které znám a dělám - tak 15 sekund...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  22:44

Moment. Vysvětlit ! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  21:10

Jak zařadil trojku? Už si viděl někdy řazení? Nebo převodovku? Zamčená řadička je jen směšný zdržení... pro někoho na vteřiny, pro jinýho na pár minut a pro někoho třeba nepřekonatelná...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  20:48

Ja bych ten Lo-Jack a podobny systemy moc neprecenoval. Zatim maji uspech jedine diky tomu, ze to pouziva malo lidi a zlodeji s tim proto moc nepocitaji.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  19:22

A jak ji zařadil ? To mi chlava nebere. Co je to za vyfikundáckej fígl ? Jo 3 se da pochopit. Dá se na ní jezdit celkem normálně a dá se s ní i rozject
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.02  14:50

Svého času mě rozesmála zpráva v novinách, že policajti po dlouhé honičce chytili nějakého zloděje s ukradenou Felicií. Honili se s ním notnou chvíli, a když ho chytili, zjistili, že to auto má zamčenou řadičku, a na převodovce ručně zařazenou trojku...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  14:44

Construct, stejně jako všechny podobný blbosti, si zloději můžou za zlomek svých zisků koupit a vyzkoušet. Tyhle zařízení akorát šikanují svého majitele, zloděj se jim vysměje.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  14:24

Je pravda, ze ja jsem u svyho auta Lo-jack asi podcenil. Koupil jsem Construct a myslel jsem si, ze jsem v klidu. Teda, byl jsem az do 15.7., kdy bylo auto fuc.
    Lo-jack od Sherlogu je fakt za rozumnou cenu. Kdyz jeste vezmu, o kolik ti sundaj pojisteni, tak se to vyplati.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  11:17

No tak to je dobrý. Ono to zase není až tak hrozně drahý. A spolehlivost je asi maximální.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.02  10:50

Jo, jo, kdyz ma clovek vyhledavani, tak se o auto nemusi bat. Ted jde nekde reklama, ze behem povodni zmizelo asi(nevim presne)37 aut a vsechny je behem par hodin nasli. 100% uspesnost
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.02  10:46

« Re: pojisteni

KON: auto 8 let a starší pojistit jde, ale smysl to nemá, nebo jen málokdy. Pojistné strašné, a plnění směšné... extrém: jednou jsem se o to zajímal, pojistné u Kooperativy vycházelo na cca 13tis, a když jsem se zeptal, kolik v případě krádeže dostanu, prý "tolik, abyste si mohl koupit srovnatelné v bazaru...". Mínus spoluúčast, dostal bych tak 60tis, dobrej kšeft, co?
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.02  10:23

« Dnes ukradeno

Tak dnes bylo ukradeno auto kamaradovi. Děla tady v ČR v PR agentuře a má služebního nového Brouka. Černá barva, maximální výbava, která se do ČR ani nedováží, cca 70 tis DM. Samozřejmě má německý SPZ. Už byl 3 pokoušen o ukradnutí, ale nikdy se to nepovedlo. No tak dneska mu volá vyhledavací agentura, že jestli ví kde má auto. Auto pryč. No a frajeři s vyhledávací agentury našli auto za 20 min !!! v garaži. No Viktor tam má 2 zabezpečení. Imobiliser, který nikdo zatím nikdy nanašel a auto tedy nebylo nikdy nastartované. No tentokrát to bylo na férovku odtaženo, ale zloděj jaxi nepočítal s tím, že by byl sledován. No měl smůlu. Byl to nějaký Polák, respektivě jich bylo více. To vše se stalo dnes kolem 06:00 hod.

Ted říkal, že už má objednané nové zabezpečení. Folie, aby se nedalo rozbít okno. Řidiče to tam zavře a z auta nevyleze. Pak se s ním dá kecat přes mobil a stereo v autě, no a pak pustit slznej plyn do interieru, nebo elektrická masage, také není na zbyt, to vše systém umožnuje :)
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.02  22:16

« pojisteni

Jake mate zkusenosti s pojistenim starsich aut (stari tak 8 a vice let) proti kradezi? Jde to? Ma to vubec smysl?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.02  15:42

« Re: o co de?

Pojisteni = 0; auto stare 10 let, Mitsubishi Colt. Proste ho ukradnou a nemas ho.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  10:34

« Re: o co de?

Jake auto ti ukradli? A jak bylo stare? Co pojisteni?
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.02  10:33

« Pojistovna

Pak mi jde o to, jak se chovala policie, pojistovna, popr. leasingovka. Kolik si kdo vzal, na kolik pojistovna urcila amortizaci auta (moje stare 10 mes.) apod.
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.02  10:32

« Zabezpeceni vozidla

Ja bych rad vedel, komu taky ukradli auto, ktere melo doplnkove zajisteni. Me napr. ukradli Peugeota 307 s Constructem pred barakem, kde bylo dost dobre videt.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.02  18:02

« o co de?

O jakou zkusenost jde? Ano, mam zkusenost. Takovou, ze odcizili a nemame nic. :(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…