Jake rodinne auto vybrat ? VW Sharan x Seat Alhambra x Ford

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  00:00

« Re: To Ace

Ace: Je to 3.8, určitě, 3.3 se snad ani AWD nedělá ne?
  • 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 12.09.02  08:26

« Málo místa

Když jsem si sedl poprvé do Alhambry (nebo Sharana - je to vlastně jedno) tak jsem byl na zadních sedačkách nemile překvapen tím, že jsem si musel téměř povyskočit abych se na ně dostal a pak jsem zjistil, že hlavou pomalu lížu strop. U tak velkého a těžkého auta mě nedostatek prostoru na výšku opravdu zaskočil. Osobně bych radši zvolil Renaulta Espace, či možná novou sérii - Peugeot, Citroen, Lancia, Fiat. P.S.: Měřím 189 cm.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  17:36

« Re: To Ace

Hmm není to 3.3 AWD ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  17:02

« To Ace

MPV jsou moc fajn z hlediska pohodlí, ale jízdní vlastnosti a výkony se fakt nedaj s osobákem srovnat. Můj šéf má Grand Voy 3.8 4*4 což je super pohodlná kára, ale s Maximou bych mu kdykoliv ujel a to taky není žádná raketa.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  11:11

« Re: Re:

PeKa:Tan noví typ vysokotlaký vstřik, ale jak se přesně označuje nevím.(HDi,CDi,JTDi)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  11:05

oddie:myslím, že tato rubrika nemí určena proto aby se zde zjišťovalo kdo je větší * jestli já nebo kolega nebo, že by dokonce ty? Proč by mu asi Ford na vlastní náklady měnil motor, když by to byla chyba jeho. Zamysli se nad tím a zjistíš kdo je vlastně ten blbec.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.02  11:22

« Re:

LK: a ten kolega je taky z prvního stupně ZŠ, podle toho, jakým stylem píšeš??? Pokud by turbo skutečně vytáhlo olej - což se skutečně stát může - nerozsvítila by se takhle náhodou kontrolka mazání? A pokud s tím někdo jel dál...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.02  11:16

« Re:

to LK: co to bylo za motor?
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.02  10:03

« Bez nadpisu

Skušenost kolegy má nového Forda Galaxi díesela 1500km a zničeho nic se zadřel. Pak se zjistilo, že mu turbo vytáhlo olej a protože to byla nějaká vadná série měnili mu nový motor z počátku ho napadli jak, že to jezdil a pak když jim dojel do servisu třetí zakázník s tím samím tak to začali řešit.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.02  17:55

Ježiš já chtěl zvyraznit, jen závorky, protože jsem tam měl smajlíky, a ne celou větu v závorce...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.02  17:54

Já mám MPV rád. Jednou jsem měl půjčenýho Scenica (1.6 8v) a jel jsem do Frankfurtu a zpět a byl jsem spokojenej. Pořád jsem uháněl 160-170, relativně tiché, nadmíru pohodlné auto. A nijak mi nepřipadalo, že by se naklánělo. (To bude tím, že jsem zvyklej na Cadillac :)))))) ) ne vážně, přišlo mi to zcela OK.

Pravda žádné tlačení do sedaček se nekoná, ale tuším, že Opel dělá nějaké sportovního MPV.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.02  16:50

Tyhle auta jsou sice prostorný, ale strašně lííííínýýýý a do zatáček se tak divně kejvaj. Manželka ma Galaxy 98 Tdi 66kw a je to fakt lemra (to auto samozřejmě). Předtím měla Passata s tím samým motorem a v tom to docela šlo, i když diesely v lásce nemám. Když jsme ho sháněli, tak jsem se projel i v 2.8 V6 s automatem a ani tenhle motor s tím nijak necvičil. je to prostě těžký.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.02  12:45

NE!!!!!! - to byla formulační chyba - má tam bý a nebo kdyby snad někdo chtěl diesel pak spíše VW...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.02  12:40

Cleaner: cože, TY bys bral diesel????
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.02  12:36

Záleží jestli chce někdo benzin - já bych bral Fordí 2.3 litr a nebo diesel a pak je asi lepší VW (do Fordů se asi dávali jen ty slabý VW 66kW). A nejlepší volba je možna Seat, protože bude nejlevnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.02  12:00

Jo! A az nekdo bude tvrdit, ze Sharan je lepsi nez Alhambra ci Galaxy (dosadte si poradi, jake chcete), pak mu pripomente, ze vsechny tri patlaji ve stejne fabrice kdesi v Portugalsku. Asi ne nahodou se napr. Ford chce trhnout a prenest vyrobu Galaxy do belgickeho Genku, kde jiz delsi dobu vyrabi Mondeo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.02  11:21

A není takhle náhodou Sharan, Alhambra a Galaxy totéž? Jedna pixla, co se liší nálepkou a cenou?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.02  11:10

« Re:

mozno by bolo dobre napisat co je rodina ... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.02  11:07

« Bez nadpisu

Oprava Voyager
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.02  10:30

« Bez nadpisu

Já preferuji Chrysler Vozager 2,5Td
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…