Jake rodinne auto vybrat ? VW Sharan x Seat Alhambra x Ford
Adyn 12.09.02 08:26
« Málo místa
Když jsem si sedl poprvé do Alhambry (nebo Sharana - je to vlastně jedno) tak jsem byl na zadních sedačkách nemile překvapen tím, že jsem si musel téměř povyskočit abych se na ně dostal a pak jsem zjistil, že hlavou pomalu lížu strop. U tak velkého a těžkého auta mě nedostatek prostoru na výšku opravdu zaskočil. Osobně bych radši zvolil Renaulta Espace, či možná novou sérii - Peugeot, Citroen, Lancia, Fiat. P.S.: Měřím 189 cm. -
oddie:myslím, že tato rubrika nemí určena proto aby se zde zjišťovalo kdo je větší * jestli já nebo kolega nebo, že by dokonce ty? Proč by mu asi Ford na vlastní náklady měnil motor, když by to byla chyba jeho. Zamysli se nad tím a zjistíš kdo je vlastně ten blbec. -
Skušenost kolegy má nového Forda Galaxi díesela 1500km a zničeho nic se zadřel. Pak se zjistilo, že mu turbo vytáhlo olej a protože to byla nějaká vadná série měnili mu nový motor z počátku ho napadli jak, že to jezdil a pak když jim dojel do servisu třetí zakázník s tím samím tak to začali řešit. -
Já mám MPV rád. Jednou jsem měl půjčenýho Scenica (1.6 8v) a jel jsem do Frankfurtu a zpět a byl jsem spokojenej. Pořád jsem uháněl 160-170, relativně tiché, nadmíru pohodlné auto. A nijak mi nepřipadalo, že by se naklánělo. (To bude tím, že jsem zvyklej na Cadillac :)))))) ) ne vážně, přišlo mi to zcela OK.
Pravda žádné tlačení do sedaček se nekoná, ale tuším, že Opel dělá nějaké sportovního MPV.
Tyhle auta jsou sice prostorný, ale strašně lííííínýýýý a do zatáček se tak divně kejvaj. Manželka ma Galaxy 98 Tdi 66kw a je to fakt lemra (to auto samozřejmě). Předtím měla Passata s tím samým motorem a v tom to docela šlo, i když diesely v lásce nemám. Když jsme ho sháněli, tak jsem se projel i v 2.8 V6 s automatem a ani tenhle motor s tím nijak necvičil. je to prostě těžký.