Škoda Felicia - koroze
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Střecha
Mám Feldu asi rok a čtvrt a rezaví v místech sváru plechy střechy a zadního čela v místech přechodu střechy do zadního skosení. To nemluvím o tom , že když přilítne šutr a poškodí lak, tak tam to samo rezaví taky. Jednou jsem už byl na opravě laku po malém škrábnutí aby to nezarezlo, ale nedá se jezdit s každou tečkou...Taky rezaví a to celkem fest kole odtokových otvorů z dutiny zadních dveří, jak se tam drží vytékající voda. Jinak zatím ok. Garážovaná je přez víkend a noc. Celkově si nedělám iluze o antikorozní úpravě. No snad tři roky vydrží....PTD -
« Re: Korozia
co ti ja viem, umyval som ho minuly tyzden a nic, mozno som si nevsimol a kusok samponu mi kvapol do oci - nuz som videl rozmazane :-}
je vsak aj pravda to co som uz napisal je celorocne garazovana a mozno je to aj tym ze na nej jazdi mama a ta zas tych kilometrov nenajazdi az tolko -
« Korozia
Mame doma Feldu december 1996 a dovolim si cestne prehlasit, ze sa na nej neda najst ani jedna kvetinka hrdze. Je pravda, ze ju cely rok garazujeme a voskujeme kazdy druhy rok. ALE sesternica si kupila minuly Jun/Cerven feldu / dokonca s metalizou/ a uz sa jej robia na streche male bodky. Podotykam, ze ju ma cely rok von. Apropo byvame v Tatrach, co je asi tiez dost dolezita informacia. V zime kopec snehu /ked vyjde rok/ a v lete prazi slnko /ked vyjde rok/ :-}