VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Re: Koupím
No to znamená ne přez MAXe ale přez třeba GTI, kterej jednu možná má a dal by jí dal možná i zadara nebo přez annonci, kde jí koupím komplet za pětset. Řešit to budu příští týden - tenhle nemám moc času. Jinak potřebuju ještě hezkou čtyřokou masku, zadní motorek stěrače. Jinak kdyby to taky někdo měl tak za tyhle všechny věci jsem ochotnej dát 1000 - 1500 - dle zachovalosti. -
« to vw-golf-1
Já ji jezdím tam i zpět, jinak bych musel jet z Granitolu oklikou ;o) Samozřejmě, že nahoru si ji vychutnám líp. Dolů je ale rovněž velmi zábavná. Nebýt takových úseků na naších cestách, tak mi pneu vydrží i víc, než 15.000km :o)))))
Na závody tam nejezdím, na to jsem líný a vytížený. -
« Re: Koupím
To KaZaN: Nevolal, z palubky na trojku zatím sešlo. Jinak ta VR6, o tý si tak leda nechám zdát. Nerad bych ztrojnásobil náklady na cestu do práce. VR6 bych tam vrazil až budu mít další (nový) auto a to vidím tak za dva roky. Jiak sháním palubku z Golfa II GTI (bez budíků). -
« A je to tu zas
Tak jsem zase nenastartoval - již podruhé a opět úplně ta samá věc. Nesvítil jsem baterka mě dala taky víc startů(kolem patnácti) a škyt škyt nic. Kurňa čím to může bejt? Kdyby to bylo pravidelně, ale vono to jen tak náhodně přijde. Jinak včera jsem měl spicha s GTI a fajn jsem si pokecal. Tu palubovku z III asi dělat nebudu, teda aspoň tenhle rok. Musel bych měnit všechny budíky, topení a taky si trochu pohrát se svářečkou. Zjistil jsem, ale, že mám starší verzi palubky a tak bych tam dal novou - ta není z plastu ale z nějakýho hadrmatroše a ta prej vůbec neskřípe. -
« About VW Golf Mk.III VR6
Kazy, diť jsi kdysy psal, že už je barva namýchaná. O laku se rozhodne asi podle peněz že? Ten motor a převodovka asi nebyly v plánu co? Ale jestli budeš dělat ten lak v brzké době, tak má cenu ten motor tam montovat, když by pak zase šel ven? Nedělej drahoty a řekni jakou barvu máš nachystanou :-) -
« Ecce Homo
Hufe, a jak ji jezdíš? Nahoru nebo dolů nebo v obou směrech. Já nejradši jezdím klasicky do vrchu, protože jet dolů naplno je zabijárna a jednou jsem měl fakt namále. A co říkáš na Sojkovu zatáčku? A to kdyby jsi viděl např. Waltera Leitgeba s Reynard 98A F3000 (650 PS) jak dosáhne na rovince po ní 240 km/h! Jezdíš taky někdy na Ecce Homo, když jsou závody. Teďka zrovna tušim 6.-7.6.2002 jsou. Jestli jsi byl minulej víkend v Brně na GTčkách, jak tam jezdil Vonka s Porsche 996 GT-3 R, tak to tam bude taky, ale třeba i 993 GT-2. Několik F3000, spousta M3 a RS Cosworthů, placky Luchini, Oselly a samozřejmě nebude chybět Otakar Krámský - určitě ho znáš. -
« Re: Golfíci
Moje VRčafka... ještě nevrčí, ale každou volmnou chvilku s ní trávím, celý umazaný a záriveň i učištěný.. no s ní, spíš s jejímy kousíčky (o: ..čistím leštím brousím odmašťuju šroubuju atd.. a se vším mi pomáhá Max a jeho věrní (o:
A jakou bude mít VRčka barvu? To je teď tajný... (o: pokud vůbec nějakou dostane.. ale rozhodně budou brzo nějaký fotky zase.... -
« Golfíci
Jsem z Moravy, přesněji ze Šternberka (kousek od Olomouce), nevím jestli to znáš, ale jezdí se tam závody do vrchu Ecce Homo. No jak píšeš tu šedou, taky jsem o tom uvažoval, pokud je dost světlá, tak to vypadá skoro jako stříbrná, ale tu červenou už jsem vypustil. Hodně teď na netu stahuju fotky jedniček pro inspiraci a je tam tolik pěkných, ale i úplně hnusných barev, že fakt ještě nevím. KaZy, občas čtu i tvoji diskuzi, jak je na tom Vrčafka, už zase vrčí? Ty jsi psal, že plánuješ taky novej lak, tak jakou bude mít Verča novou barvu??? -
« Re: to lug
No to jsem rád, že jste se dohodli...kdybys sháněl rádio.. tak tu mám jeden starší model Kenwooda s kazetou, sundavací panel plus changer na deset CD. Jeden parchant co mi dluží prachy mi to dal jakože místo peněz, to ovšem ale ulít... Ale zatím je to jediný co mám místo prachů. To rádio je původně moje kdysi jsme mu ho prodal, je podle mne supr, ale otázka je jaký máš nároky. JInak já mám ve VRčafce loňskej model JVC s CD a to možná taky prodám, protože musim dát VRčafku dohromady a muzika není to nejdůležoitější.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!