VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  15:26

« Re: Re:pucovani motoru

Jojo,no ja myslel,ze si usetrim tuhle drinu,ale dokud si neporidim to malickou lesticku-brusku,tak mi asi nic jinyho nezbyde.No a to asi moc brzy nebude.Doufam,ze se vyslednym leskem pochlubis,abych mel tu spravnou motivaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  15:16

« Re: Golf R32

No je to krasavec a jistě to bude slast v tom jezdit, ale je to dosti z jiné sféry mých finačních zdrojů.. (o: takže zůstanu u kochání se obrázky... až si to někdo koupíte, rád si vyškemrám projížďku..ale moje VRčka má taky bezmála dvě velký stáda PSů, a navíc to jde ještě vylepšit a tak myslím, že zatím prostě nepřesedlám..BTW kdybych měl přesedlat, kdo ví, zda by to bylo zase VW...
    A když už jsme u těch koníku... pár dní měla moje VR6ka dva motory, takže Twin VR6, čili cca 360kobyl (o: ale vzhledem k tomu, že ten motor se jen líně válel v kufru a ten druhej co byl na svým místě taky nemakal, tak jsem to nemohl vyzkoušet (o: hehe
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  15:11

« Re: Re:pucovani motoru

Hliník pucuju v několika fázích, netvrdím, že to dělám nejchytřejš, ale funguje to... nejdřív odmašťuju beňošem, pak drhnu kartáčkem (o: , pak jedu právě kotoučkem, drátěným jemným kartáčkem, pak taky používám takovy ty drátkovitý smatance na nádobí... a kam se nedostanu, tam jede prstíček se smirkem... myslím, že u toho značně navrátím kondici do svých zdatnějších mladistvých let (o:
    Ty díly, který stříkám, stříkám sprayovou barvou do 800stupnu, strika se v tenkejch vrstvickach nekolik vrstev. Ale je klidne mozny to nechat nekde nalakovat asi v lakovne or what...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  15:07

« to mráček

To se divím, že se Ti líbí VW ;o)

BTW, je to brutalita! Takový solidní Clio V6 bijec :o)

Navíc je velmi solidně stylizovaný, parádní kola, drsný přední spoiler... Hmmmm.... Jen ta cena bude asi fuj.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  14:44

« Re:pucovani motoru

Kazi,urcite mas ted perfektne zvladnutou technologii pucovani,ceka me to taky.Co delas s oxidovanym hlinikem?Myslim tam,kam se tezko dostanes s kartacem,nebo s kotouckem.Klidne rozved i natery,jak,co a cim.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  14:40

« Re: Golf R32

241PSů, 0-100 za 6,4s, to uz je celkem slusny, ne? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  14:39

« Golf R32

to kazan- a co rikas na Golf R32, www.novinky.cz/Index/AutoNews /11126.html?from=auto_hp -bez mezery
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  14:21

« Re: About VW Golf Mk.III VR6

Jsem úplně zabudnul answernout....barva už skutečně namíchaná byla, mám i několik testovacích proužků... ale přesně jak píšeš..motor a převodofka nebyly v plánu. Takže přesně jak naznačuješ..dát tammotor a pak ho zase vyndavat je chujovina, kterou neudělám. Nebudu lakovat celou VRčafku, páč na to nemám prachy, ale motorraum se nalakovat nechá. Motor pucuju jak malej kluk, však uvidíte fotky...
    No a když tak chceš vědět jakou barvu jsem měl nachystanou, tak to byla 99%ní perleť jemně modrý s kapičkou ostrý modrý...ale to by se muselo vidět.... ale jak jsem na tu barvu denně dlouho koukal, nakonec jsem si to asi rozmyslel a bude jiná (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.02  14:02

« Ecce Homo

A jezdis si ji celou (musi se pres mesto, kolem kostela)? Jede-li clovek po hlavni, pulku Ecce Homo totiz mine, spoji se to az vysoko nad mestem.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  13:45

« Re: Koupím

No to znamená ne přez MAXe ale přez třeba GTI, kterej jednu možná má a dal by jí dal možná i zadara nebo přez annonci, kde jí koupím komplet za pětset. Řešit to budu příští týden - tenhle nemám moc času. Jinak potřebuju ještě hezkou čtyřokou masku, zadní motorek stěrače. Jinak kdyby to taky někdo měl tak za tyhle všechny věci jsem ochotnej dát 1000 - 1500 - dle zachovalosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  13:03

JO taak, to nebude problem... Do Prahy se to nejak dostane, neboj (o: Případně to jde i poštou ne? (O: A jak se shání palubka svépomocí? Jako že si ji odleješ ze sádry (o: ? Měj se...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  12:38

« to vw-golf-1

Já ji jezdím tam i zpět, jinak bych musel jet z Granitolu oklikou ;o) Samozřejmě, že nahoru si ji vychutnám líp. Dolů je ale rovněž velmi zábavná. Nebýt takových úseků na naších cestách, tak mi pneu vydrží i víc, než 15.000km :o)))))

Na závody tam nejezdím, na to jsem líný a vytížený.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  12:00

No, že kdybych si to u MAXe objednal a ty měl cestu,tak že bys mi to přivez a dali by sme si někde v Praze spicha. Zatím ještě ale zvažuji sehnat si to svépomocí - mám pár možností.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  13:14

Sem tam do Prahy jezdím.. Warum? Bohužel VeRunou jsem tam nebyl sotpadesát let )o:
    Na cenu se ho optej sám, připadám si jak trotl, když z něj furt pro někoho sosám ceny... neboj, nekousne Tě...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  12:47

Jinak KaZíKu jezdíš sem tam do Prahy?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  12:39

Jojo, cinknu, nevíš za kolik by mi jí dal bez budíků? Orientačně.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  12:02

LUGíno, tos mi neporozuměl správně..zavolej mu kvůli tý dvojkový palubě..(o: ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  08:23

To KaZaN: Nevolal, z palubky na trojku zatím sešlo. Jinak ta VR6, o tý si tak leda nechám zdát. Nerad bych ztrojnásobil náklady na cestu do práce. VR6 bych tam vrazil až budu mít další (nový) auto a to vidím tak za dva roky. Jiak sháním palubku z Golfa II GTI (bez budíků).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  00:00

Hele draku a volals už MAXovi? Tipuju, že to bude mít... ..btw nechceš tam vrazit VR6ku? (o: MAX tam má super libovej motor 2.8 VR6 ..je jak novej najeto sotva 30tisíc km...
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.02  14:07

« Koupím

Koupím palubní desku vw golf II gti (bez budíků ty mám), pouze v dobrém stavu, dále zadní stěrač s funkčním motorkem nebo pouze motorek. Napiště mi kdyžtak na email: stefan@c-mail.cz.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…