VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Zima
Když už jsem dneska tak psavej, měl bych jeden dotaz. Jakým způsobem svoje autíčka 8 + let staré připravujete na zimu? To víte bude to moje první celá, a nevím zda se mi vyplatí nastříkat celý podvozek a dutiny. I když tak do 5tis. do toho hodlám investovat - přeci jen předchozí majitel byl kruťas a moc se vo to nestaral, první rok u mě si to autíčko zaslouží. -
« Nová mříška
tak jsem si konečně vyměnil mřížku, taky čtyřoká, ale byz toho debilního červenýho proužku, kterej mi tam fakt neseděl, stála mě nová z druhovýroby 400Kč. Jinak jsem zjistil, že můj nefunkční stěrač je nefunkční kvůli tomu, že tam nejde šťáva a ne, že je vadnej motorek - přístí týden se v tom pohrabu. Teď už mi zbejvá jen ta palubovka + její odhlučnění. -
« PRO lug ........................................…
dík lug za snahu a že sis mě všimnul. Napiš mi prosím ještě tu stránku na ty manuály, nějak jsem to nezachytil. MOC Dík jsem tvůj dlužník... Zdar a ať ot vrčí a frčí
Nevíte náhodou někdo, kde by se na netu dal sehnat servisní manuál na Golfa III 1.9 TDi? Potřeboval bych vědět takové věci jako, po kolika měnit vzduchový filtr, svíčky, klínový řemen atd. případně děkuji za všechny informace, které by jste mi napsali z této oblasti. Dík zatím Zdar
-
"-- skrytý --" 30.05.02 15:13
« Re: Barva a lak
Jo. Takže značka barvy a laku, jak jsem psal, Spies. Míchá to např. Auto Turman v Ruské ul. (Praha). Pokud ti stačí sprej, nebo to stříkáš doma, stačí i PPG (např. na Podbělohorské, též Praha :)).
Jak odstranit barvu z plastů? Těžko. Pokud to chceš znovu dát do barvy, tak bruskou. Pokud bys to chtěl jen v původním černém plastovém povrchu, tak leda vyměnit.