VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• 00 Reagovat !

foto

03.06.02  16:38

« Zima

Když už jsem dneska tak psavej, měl bych jeden dotaz. Jakým způsobem svoje autíčka 8 + let staré připravujete na zimu? To víte bude to moje první celá, a nevím zda se mi vyplatí nastříkat celý podvozek a dutiny. I když tak do 5tis. do toho hodlám investovat - přeci jen předchozí majitel byl kruťas a moc se vo to nestaral, první rok u mě si to autíčko zaslouží.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  16:33

« Re: Nová mřížka

Soráč za tu chybku v nadpise - píšu narychlo mezi prací, tak občas nemyslím a nečumím na pravopis.
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.02  16:32

« Nová mříška

tak jsem si konečně vyměnil mřížku, taky čtyřoká, ale byz toho debilního červenýho proužku, kterej mi tam fakt neseděl, stála mě nová z druhovýroby 400Kč. Jinak jsem zjistil, že můj nefunkční stěrač je nefunkční kvůli tomu, že tam nejde šťáva a ne, že je vadnej motorek - přístí týden se v tom pohrabu. Teď už mi zbejvá jen ta palubovka + její odhlučnění.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.02  23:27

« Re: VW Golf III

www.tuning.cz nebo www.vwclub.cz tam je navod
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.02  14:29

« VW Golf III

Zdarec potřebuju zavařit kamošovi zadní víko od kufru na Golfovi, potřeboval bych poradit jakým spůsobem vyřešit otevírání víka když nemá otvírání z místa řidiče, jestli existují nějaké zámky nebo něco podobnýho. Dík za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.02  11:42

« Re: PRO lug ........................................…

asi myslíš todle ne? Jinak je dobrý zalistovat příspěvky zpět (o; ... volkswagen.msk.ru .... a 1.9tdi tam možná je taky, ale nevím. KaZaN
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.02  11:37

« PRO lug ........................................…

dík lug za snahu a že sis mě všimnul. Napiš mi prosím ještě tu stránku na ty manuály, nějak jsem to nezachytil. MOC Dík jsem tvůj dlužník... Zdar a ať ot vrčí a frčí
    Nevíte náhodou někdo, kde by se na netu dal sehnat servisní manuál na Golfa III 1.9 TDi? Potřeboval bych vědět takové věci jako, po kolika měnit vzduchový filtr, svíčky, klínový řemen atd. případně děkuji za všechny informace, které by jste mi napsali z této oblasti. Dík zatím Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  14:28

« Re: Barva a lak

Buď sem slepej nebo nevim, ale motor tam nikde n aprodej nevidim )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  12:52

To KAZI - ja sice vim,ze uz je Veruna zabezpecena,ale mrkni na www.autotuning.cz do bazarku,nekdo tam prodava za 16 motor i s prevodovkou na 2,8.Mozna bude mit i neco jinyho,co bys mohl potrebovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  15:27

Si mysli,, ze idkyby se to povedlo dostat dolu, tak z toho bude takova cernomatovka, ze bych to radsi sbrousil a nově nalakoval, ikdyby na černou...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  15:14

To lug-barvozer,odstranovac starych nateru.Ale nejdriv bych to vyzkousel,jestli to nebude brat i ten plast.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.02  15:13

Jo. Takže značka barvy a laku, jak jsem psal, Spies. Míchá to např. Auto Turman v Ruské ul. (Praha). Pokud ti stačí sprej, nebo to stříkáš doma, stačí i PPG (např. na Podbělohorské, též Praha :)).
    Jak odstranit barvu z plastů? Těžko. Pokud to chceš znovu dát do barvy, tak bruskou. Pokud bys to chtěl jen v původním černém plastovém povrchu, tak leda vyměnit.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  15:02

to oddie: Neva klidně řekni oboje. Plánuju si si některý korodující věci příští měsít znovu hodit do barvy. Jinak bych chtě odstranit bílej hnusnej lak z plastovýho nárazníku (vpředu i vzadu). Nevíte jestli na to něco je, kromě brusky?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.02  14:56

Tak teď nevím, co jsi tím myslel: co používám za značku barev a laků, nebo čím to sundavám dolů???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  14:53

Arva bere vsechno, akorat ta ekologie ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.02  14:49

Spies Hecker
  • 00 Reagovat !

foto

30.05.02  12:52

« Barva a lak

Jaké značky používáte?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  11:10

« Re: Odstranění laku a barvy z plastů a plechů

Bruskou a nebo hnátama vlastníma (o: .. případně vrtačkou s kotoučkem...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.02  08:52

« Re: Odstranění laku a barvy z plastů a plechů

Lug: excentrickou bruskou
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.02  15:49

« Odstranění laku a barvy z plastů a plechů

Jak to děláte? Poraďte.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…