VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.02  10:35

« Re: Zdar .............. poradte mi...

Ale nepovídej. Žhaví se čím???
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.02  10:32

« Re: Zdar .............. poradte mi...

No ten vzduchovej filtr by se měl měnit tak kolem 30tis. km, Jinak Diesel a svíčky? Svíčky jsou přece jen výsadou benzíňáků.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.02  10:04

« Zdar .............. poradte mi...

Tak mi aspoň někdo napište po kolika kilometrech mám zhruba vyměnit vzduchový filtr a "svíčky" . Mama má Golfa 3, 1,9 tdi, tak se jí o to trošku starám :-)) dík za každou připomínku Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.02  09:46

« Re: Mrtvolné ticho

KaZaN je mrtvolnej už z toho chození, tak ani nepíše no.. (o: Tak aspoň Ty se na to vrhni... a koukej se pak pochlubit...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.02  15:52

« Re: Mrtvolné ticho

Mrtvolné ticho stále, leč golfík je již zpět a opravený, problémek ve žhavení, špatné relé, a destičky i kapalina vyměňěna. Konečně se vrhnu na palubku a vzhled golfíka.
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.02  17:28

« Mrtvolné ticho

Lidičky, tak copak s váma je, kdepak se flákáte a přispět mi sem zapomínáte? Že by dovolená? Jojo, taky brzo budu sedět na Orlíku u vody na zahrádce v hospůdkce.
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.02  09:23

« Servis - snad už poslední

Tak to dávám do servisu (k e známýmu), chtěl bych už vychytat poslední mouchy, hlavně startování v zimě, brzdy, palubku a pnuamatiky. To se zas prohnu (ne za práci).
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  22:47

« Re: SERVISNI MANUALY

no rusky neumím... jsem tročku pozdějc narozenej... :-((. Potřeboval bych veědět takvý * jako je po kolika se mění vzduchový filtr, svíčky atd. takže prostě věci normální údržby. tak dík za cokoliv Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.02  23:00

« Re: SERVISNI MANUALY

mám ledascos a co nemám já má MAX or Jackob tha 034 z VWCLUBU.. když mi zbyde čas mrknu se Ti..ovšem díky Indoš ho moc nemám...Ale proboha, Ty neumíš rusky? A co přesně chceš z toho manuálu?
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.02  22:47

« SERVISNI MANUALY

pro Kazana - dík, ale ono to je * v ruštině... to mi moc nepomůže. A listoval jsem zpět, ale nic jsem nenašel, ještě se mrknu jestli jsem to nepřehlídnul, nemáte něco v češtině nebo angličtině?? dík zdarec palec
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.02  20:42

« Re: VW Golf III

Zdarec dík za tip na stránky, VW není moje parketa ,ale kamoš to po mě chce udělat tak sháním rady.
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.02  16:38

« Zima

Když už jsem dneska tak psavej, měl bych jeden dotaz. Jakým způsobem svoje autíčka 8 + let staré připravujete na zimu? To víte bude to moje první celá, a nevím zda se mi vyplatí nastříkat celý podvozek a dutiny. I když tak do 5tis. do toho hodlám investovat - přeci jen předchozí majitel byl kruťas a moc se vo to nestaral, první rok u mě si to autíčko zaslouží.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.02  16:33

« Re: Nová mřížka

Soráč za tu chybku v nadpise - píšu narychlo mezi prací, tak občas nemyslím a nečumím na pravopis.
  • 00 Reagovat !

foto

03.06.02  16:32

« Nová mříška

tak jsem si konečně vyměnil mřížku, taky čtyřoká, ale byz toho debilního červenýho proužku, kterej mi tam fakt neseděl, stála mě nová z druhovýroby 400Kč. Jinak jsem zjistil, že můj nefunkční stěrač je nefunkční kvůli tomu, že tam nejde šťáva a ne, že je vadnej motorek - přístí týden se v tom pohrabu. Teď už mi zbejvá jen ta palubovka + její odhlučnění.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.02  23:27

« Re: VW Golf III

www.tuning.cz nebo www.vwclub.cz tam je navod
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.02  14:29

« VW Golf III

Zdarec potřebuju zavařit kamošovi zadní víko od kufru na Golfovi, potřeboval bych poradit jakým spůsobem vyřešit otevírání víka když nemá otvírání z místa řidiče, jestli existují nějaké zámky nebo něco podobnýho. Dík za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.02  11:42

« Re: PRO lug ........................................…

asi myslíš todle ne? Jinak je dobrý zalistovat příspěvky zpět (o; ... volkswagen.msk.ru .... a 1.9tdi tam možná je taky, ale nevím. KaZaN
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.02  11:37

« PRO lug ........................................…

dík lug za snahu a že sis mě všimnul. Napiš mi prosím ještě tu stránku na ty manuály, nějak jsem to nezachytil. MOC Dík jsem tvůj dlužník... Zdar a ať ot vrčí a frčí
    Nevíte náhodou někdo, kde by se na netu dal sehnat servisní manuál na Golfa III 1.9 TDi? Potřeboval bych vědět takové věci jako, po kolika měnit vzduchový filtr, svíčky, klínový řemen atd. případně děkuji za všechny informace, které by jste mi napsali z této oblasti. Dík zatím Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  14:28

« Re: Barva a lak

Buď sem slepej nebo nevim, ale motor tam nikde n aprodej nevidim )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  12:52

« Re: Barva a lak

To KAZI - ja sice vim,ze uz je Veruna zabezpecena,ale mrkni na www.autotuning.cz do bazarku,nekdo tam prodava za 16 motor i s prevodovkou na 2,8.Mozna bude mit i neco jinyho,co bys mohl potrebovat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…