VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Re: Elektrony
Kola seženeš i levněji než za trojku na kus, podstatný je jakej chceš design. Pokud s nim abudeš smažit i přes zimu, ověř si, že jsou to i zimu snášející alu. Až se rozhodneš pro design, třeba si najdi něco na Alcaru nebo jak se menuje ten web, kola maj tuším už i na tom pneu3 (viz room Pneumatiky) .. tak pošli fotku, možná bych mohl něco sehnat zajímavě. Stejně tak se mohu poptat mezi známejma, zda nemaj něco jetýho ale nezničenýho na prodej... -
« Elektrony
Tak se pomalu dívám jaképak bych si koupil na svého Golfíka II koupil elektrony a hlavně jaký rozměr. Doporučený pokud vím je 185/60/R14 (teď mám 175/70/R13 plecháče). Můžete mi říct vaše zkušenosti a poradit. Nechci žádný extrém nad R15, což jsou největší povolená kola na II. Jinak ještě jeden dotaz, za kolik a jakou značku nakupovat, popř. vyplatí se koupit ojeté a co u nich zkontrolovat aby bylo v pořádku. Jinak ty ceny bych opravdu potřeboval co nejnižší, tj. max do 3tis./kus - zatím nejlevnější nové jsem viděl za 1800kč s DPH/kus. -
« Re: Zdar .............. poradte mi...
Hele Zdar lidičky, tak dík za vaše všechny poznámky, zase jsem o něco chtřejší. Svíčkami u dieslu jsem samozřejmě myslel žhavící a dík za ty boshky - určitě je zkusím. Ten vzduch filtr už jsem koupil a na tom satrým mám najeto asi 35 tis. tak už je asi na čase. Jinak dík moc chlapi a zatím se majte ZDARRRRRRRRRRRRRRRRR a at to vrčí a frčí -
Jak to funguje? LUGu, dyť máš haldu manuálů (o:
Svíčky bych měnil (pokud je tam máš a je fuk jestli žhafky nebo jiný :o) tak až budou fakt na výměnu, takže vyndat okouknout a případně vyměnit... Já vim, slíbil jsem manuál, jetšě jsem ho nenašel..mám tady toho moc..sorry... -
No je to možný (já opravdu do žhavení nešahám-moc o tom nevím), já jenom vím, že prostě v mym golfíku, prostě svíčky nejsou, jsou tam jen nějaký žhavící tělístky, relátka. Přímo svíčky jako jsou u benzínu, tam ale určitě nemám. Jinak určitě bych byl rád jak to u dieselů funguje. Akorát nedávno jsem s tím měl problém.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
www.vwgolf.wz.cz
S pozdravem
Cau Richard