VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen

• 00 Reagovat !

foto

28.06.02  20:34

« VW Golf fan pages?

Cau pokusil jsem se o nejaké stránky o Golfu , jsou teprv na startu ale je tam narozdil od mnohch jinych diskuse a chat tak se tam nekdy treba juknete¨... prosím :-))..

www.vwgolf.wz.cz

S pozdravem

Cau Richard
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.02  14:15

« Re: Elektrony

Ok, zkus mi poslat ty manuálky na email - dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.02  14:57

« Re: Elektrony

Kola seženeš i levněji než za trojku na kus, podstatný je jakej chceš design. Pokud s nim abudeš smažit i přes zimu, ověř si, že jsou to i zimu snášející alu. Až se rozhodneš pro design, třeba si najdi něco na Alcaru nebo jak se menuje ten web, kola maj tuším už i na tom pneu3 (viz room Pneumatiky) .. tak pošli fotku, možná bych mohl něco sehnat zajímavě. Stejně tak se mohu poptat mezi známejma, zda nemaj něco jetýho ale nezničenýho na prodej...
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.02  14:44

« Elektrony

Tak se pomalu dívám jaképak bych si koupil na svého Golfíka II koupil elektrony a hlavně jaký rozměr. Doporučený pokud vím je 185/60/R14 (teď mám 175/70/R13 plecháče). Můžete mi říct vaše zkušenosti a poradit. Nechci žádný extrém nad R15, což jsou největší povolená kola na II. Jinak ještě jeden dotaz, za kolik a jakou značku nakupovat, popř. vyplatí se koupit ojeté a co u nich zkontrolovat aby bylo v pořádku. Jinak ty ceny bych opravdu potřeboval co nejnižší, tj. max do 3tis./kus - zatím nejlevnější nové jsem viděl za 1800kč s DPH/kus.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.02  22:56

« Re: Zdar .............. poradte mi...

Hele Zdar lidičky, tak dík za vaše všechny poznámky, zase jsem o něco chtřejší. Svíčkami u dieslu jsem samozřejmě myslel žhavící a dík za ty boshky - určitě je zkusím. Ten vzduch filtr už jsem koupil a na tom satrým mám najeto asi 35 tis. tak už je asi na čase. Jinak dík moc chlapi a zatím se majte ZDARRRRRRRRRRRRRRRRR a at to vrčí a frčí
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.02  20:17

Jojo, manuálek na mýho diesla by se mi fakt šiknul, přece jen ty manuálky z těch ruskejch stránek jsou jen na benzíny. Pokud bys sehnal v el. podobě, tak mi prosím pošli na email, nebo vystav na FTP. Dík Lug
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.02  12:41

Jak to funguje? LUGu, dyť máš haldu manuálů (o:
    Svíčky bych měnil (pokud je tam máš a je fuk jestli žhafky nebo jiný :o) tak až budou fakt na výměnu, takže vyndat okouknout a případně vyměnit... Já vim, slíbil jsem manuál, jetšě jsem ho nenašel..mám tady toho moc..sorry...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.02  12:30

No je to možný (já opravdu do žhavení nešahám-moc o tom nevím), já jenom vím, že prostě v mym golfíku, prostě svíčky nejsou, jsou tam jen nějaký žhavící tělístky, relátka. Přímo svíčky jako jsou u benzínu, tam ale určitě nemám. Jinak určitě bych byl rád jak to u dieselů funguje. Akorát nedávno jsem s tím měl problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.02  10:45

U dieselu měním žhavky, až když odejdou. Doporučuju Bosch, vydržej klidně 100tis (na mém současném krámu maj cca 70tis a jsou OK).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.02  10:35

Ale nepovídej. Žhaví se čím???
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.02  10:32

No ten vzduchovej filtr by se měl měnit tak kolem 30tis. km, Jinak Diesel a svíčky? Svíčky jsou přece jen výsadou benzíňáků.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.02  10:04

« Zdar .............. poradte mi...

Tak mi aspoň někdo napište po kolika kilometrech mám zhruba vyměnit vzduchový filtr a "svíčky" . Mama má Golfa 3, 1,9 tdi, tak se jí o to trošku starám :-)) dík za každou připomínku Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.02  09:46

« Re: Mrtvolné ticho

KaZaN je mrtvolnej už z toho chození, tak ani nepíše no.. (o: Tak aspoň Ty se na to vrhni... a koukej se pak pochlubit...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.02  15:52

« Re: Mrtvolné ticho

Mrtvolné ticho stále, leč golfík je již zpět a opravený, problémek ve žhavení, špatné relé, a destičky i kapalina vyměňěna. Konečně se vrhnu na palubku a vzhled golfíka.
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.02  17:28

« Mrtvolné ticho

Lidičky, tak copak s váma je, kdepak se flákáte a přispět mi sem zapomínáte? Že by dovolená? Jojo, taky brzo budu sedět na Orlíku u vody na zahrádce v hospůdkce.
  • 00 Reagovat !

foto

10.06.02  09:23

« Servis - snad už poslední

Tak to dávám do servisu (k e známýmu), chtěl bych už vychytat poslední mouchy, hlavně startování v zimě, brzdy, palubku a pnuamatiky. To se zas prohnu (ne za práci).
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  22:47

« Re: SERVISNI MANUALY

no rusky neumím... jsem tročku pozdějc narozenej... :-((. Potřeboval bych veědět takvý * jako je po kolika se mění vzduchový filtr, svíčky atd. takže prostě věci normální údržby. tak dík za cokoliv Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.02  23:00

« Re: SERVISNI MANUALY

mám ledascos a co nemám já má MAX or Jackob tha 034 z VWCLUBU.. když mi zbyde čas mrknu se Ti..ovšem díky Indoš ho moc nemám...Ale proboha, Ty neumíš rusky? A co přesně chceš z toho manuálu?
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.02  22:47

« SERVISNI MANUALY

pro Kazana - dík, ale ono to je * v ruštině... to mi moc nepomůže. A listoval jsem zpět, ale nic jsem nenašel, ještě se mrknu jestli jsem to nepřehlídnul, nemáte něco v češtině nebo angličtině?? dík zdarec palec
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.02  20:42

« Re: VW Golf III

Zdarec dík za tip na stránky, VW není moje parketa ,ale kamoš to po mě chce udělat tak sháním rady.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…