VW golf I, II, III - tipy, triky, pokec
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Volkswagen
-
« Re: Vrakoviště
Jojo zkusím to - na annonci je vcelku dost inzerátů i z Prahy nebo Středních Čech. Jinak Kazi tu palubku bys mohl teda sehnad? Chtěl bych to udělat koncem příštího měsíce (po vejplatě) budu navíc měnit i brzdový destičky a kapalinu, k tomu pár plastů (na blatníky a gumove pruh přez dveře) a sháním motorek do zadního stěrače nebo zadní stěrač komplet. Jinak mám v plánu trochu odhlučnit kabinu od motoru - slyšel jsem,že tomu může celkem napomoct trochu tuhnoucí pěny do palubky, efekt je prej super (nechci toho moc abych to zas v případě problému nemusel vyhodit celý). -
« Re: Vrakoviště
Oddie má recht. Nadšenec taky mívá spíš srdce a když uvidí, že jsi třeba zoufalej sháněč něčeho tak i sleví, protože ho to neživí a bude mu stačit ten pocit, že někomu pomohl. Případně inzerátní člověk může bejt ve finační tísni a i proto sleví. To na vrakáči tě vykopnou, páč jim neva, že to nekoupíš, nějaký příští máslo to přece možná koupí i za tu drahou cenu... -
« Vrakoviště
Chtěl bych se zeptat, kde kupujete na svoje golfíky díly z vrakáče. Byl jsem zatím jen v Přistímasech a tam se mi to zrovna moc nezdálo, přeci jen kliku by mohli prodat levněji než za pětikilo - nu co naplat zřejmě nedostatková. Mimochodem, chtěl bych palubku na golfa III pro svou svýho golfíka, zkuste se porozhlídnout kde a za kolik (stačí i bez budíků).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!